Stepis Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ja mam CZ a nemam flash :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 už se mi to povedlo, možná měli zahlcený servery či co, každopádně, zatím jsem v rospacích, je to prostě novej dash na kterej si musím zvyknout, zatím je to takový zmatený...starej byl pro mě osobně lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ja mam CZ a nemam flash :D Já mám taky CZ a bez flashe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak, ted jsem stáhl a koukám na ten Dash, zatím mi to moc nesedne, to se snad časem spraví, taky se mi nelíbil dash po "kinect" updatu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 hlavně přátelé jsou divně udělaní, vždycky se to divně posune po několika lidech, všecho je takový malí ...to je tak vždycky když víjde něco novýho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 rockyzz máš flash ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slachta8 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 zkoušel to už někdo s flashem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 zkoušel to už někdo s flashem ? rockyzz flash taky nemá , podle mě to ještě nikdo s flashem nezkoušel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepis Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Mas mi origosky a byt bez starosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Platí to samé jako vždy - pokud je člověk na 13146 a vyssim db,flash se nemaže.Updatovat by se mělo vždy s vracenym fw na ofiko,jinak hrozí flag a pozdější ban.Na RGH funkčnost update nemá vliv. Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Musím uznat, že mě teď trošku dostal s tím, že to vydali takhle brzy :D (čekal jsem delší odklad). Bohužel, jsem ráno před školou nepouštěl Xko, takže dash ješt nemám, ale pujdu asi na 2 hoďky domů abych se podíval a pak sevrátím zpátky do školy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 kde mam na usb stahnout novy update softvere 2.0.14699.0 pro xbox 360 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Tak už jsem to také vyzkoušel a dash jede a téma mi jede taky v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 kde mohu stahnout novy upadte 2.0.14699 na flešku pro aktulizovani dasgboardu v xboxu 360 ??? diky za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 rockyzz flash taky nemá , podle mě to ještě nikdo s flashem nezkoušel. Hehe, správně. Origo only. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ale zkoušel....krom známého problému s ap 2.5 hrama je všechno ready....jediné co mi nechce jit je ten akcni gold za 125/mesicne na home strance ale to bude necim jinym...hodně zajímavá je možnost ukládat si save do cloudu....myslím že tím směrem pujde i část další ochrany...ale to až v budoucnu...jinak dash je povedený....docela mě pobavilo že sem po přihlášení na live v pc musel odsouhlasit dodatek k pravidlum live:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 kde mohu stahnout novy upadte 2.0.14699 na flešku pro aktulizovani dasgboardu v xboxu 360 ??? diky za odpověd. UPDATE přes flešku nehledej normálně to kabelem připoj k internetu - taky jsem to udělal - omylem jsem tam měl 14626beta - pustím XBOX a ono to jede aktualizace už proběhla - to mě na infolince strašili, že musím počkat na tu přes USB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 tento DB je uplne na pytel... moc se mi nelibi ale hlavne ze je o novinkach jako youtube, skype, prohlizec bing... ani jedno krome bing tam neni a navic ten bing je o nicem... :( ZKLAMANI ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Ono se ti to bude objevovat během prosince a ledna ty další věci ..nevypálily to všechno naráz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 to že bude youtube později je napsané na anglickém účtu ale v cz nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Je to krásný :D Už sem se zorientoval , přes beacons jde odesílat na Face a přitom by to mělo bejt pouze pro goldy pššš :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samo-88 Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 Už sa dá stiahnuť http://digiex.net/downloads/download-center-2-0/xbox-360-content/dashboard-updates/9812-xbox-360-metro-dashboard-twist-control-2-0-14699-0-avatars-download.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 To už asi všichni víme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petanek Odesláno Prosinec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2011 No, když jsem viděl screeny, tak jsem se toho nového dashboardu bál, ale nakonec se mi celkem líbí. Ano, musím si zvyknout, je to úplně něco jiného než předtím, ale líbí se mi to. Hlavně procházení nainstalovaných her, že je tam celý obal dané hry. Což se mi opravdu líbí. Ale hlavní důvod, proč jsem se těšil na nový dashboard byl Youtube, kterého jsme se nedočkali. Tak snad to bude co nejdříve a hlavně, aby to bylo dostupné pro CZ účty. Vím, že není problém si založit UK/US účet, ale proč? No uvidíme... Ještě by mě zajímalo, co je apps marketplace, nebo tak nějak? Že by bylo možné časem kupovat různé aplikace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
endriko1468625508 Odesláno Prosinec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8, 2011 co to? s banem nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.