morro Odesláno Srpen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Mám takový menší problém, udělal jsem flash mechaniky a od té doby se nechce zavřít. Když vypnu konzoli mechanika se zavře a hned zase otevře a konsole se vypne. Nemohu ani načíst žádné DVD. Nemůže někdo pomoct. http://www.youtube.com/watch?v=M5mahCdvJY0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Srpen 25, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2011 Nenapsal jsi typ mechaniky, verzi flashe, DB,.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morro Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Mechanika: LiteON Verze DB: 13599 Verze Flashe: 1.91 Mechanika (datum výroby): July, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 To vypada ze je nejak seklej mechanismus otvirani . Kdyz odejmes predni faceplate zjistis ze mechanika ma tlacitko na otvirani trosku niz nez mackas normalne kdyz tam mas faceplate , tak to zkus nejak pomackat treba se to uvolni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morro Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Ten Xbox je momentáně rozebraný, nechtěl jsem to dávat dohromady, když vím že ta mechanika nejde tak jak má a nevím kde je problém. Tlačítko Power neustále poblikává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Srpen 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Zkus tam vrátit OFW, jestli ti to bude dělat pořád. Použij verzi z posledního instalačního FW packu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morro Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 To už jsem taky zkoušel a bez úspěchu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Ahoj vypada to na mechnicky problem, neni nekde neco na mechnice uvolnene nebo ulomene, vetsinou to delaji dorazy. Byla to tvoje mechnika nebo neci??? Prpadne je zblbnuta mechanicko elktronicka cast mechanik. Zkus otevrit mechniku v ck3 a v otevrenem stavu pripojit do xka pak zapni xko. Nech nabehnout do dashbordu a cekni co ma za status. Pokud bude zavrena mechniku (v dashbordu) svihem zavri. !!!Pozor!!! Zkontorluj jestli neni volny laser v pojezdu pripadne jesli neni problem nekde jinde pojzdy nebo zavirani. Pripadne mi napis PMku muzu ti na to kouknout. Par takovych jsem uz delal a mam i nahradni dily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedros12 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 No ja mam presne opacny problem.Po flashi LiteOn 0225 DB: 13599 Verze Flashe: 1.91 sa mi mechanika neotvara tlacitkom vobec,iba z menu dashboardu ovladacom. Ta moja mechanika ziadne tlacitko nema je tam iba ten tistak na tom ejecte na plaste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Zkontoluj kabyl v panelu :))) Pripadne PCB !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 sundaval si pcb ? jakou metodou sto flashoval ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Linuxik Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Podle meho PCB od TX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedros12 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Presne tak vymenil som PCB.Kabely su v pohode skusal som ich vlozit a zacvaknut viackrat,bez vysledku.Proste eject cez tlacitko nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedros12 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 No nechcem tu zasierat morrovi topic ale,ja som pisal za seba. Ja mam slimko 4G a na brusenie som sa necitil tak som vymenil PCBecko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Srpen 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Pedros12 píše o 0225, takže měnil ve Slimu. Jen se ozval do cizího topicu :-) Vyzkoušej znovu a lépe spasovat plasty, to co popisuješ vypadá, jakoby to tlačítko nesedělo přesně tam, co má. Je to tam dost na přesno a stačí málo, aby to nefungovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pedros12 Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Dik drak3go,ale ja tam ziadne tlacitko nevidim.Na tom plaste je len ten tistak a to tlacitko je predsa dotykove,alebo sa mylim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Domi_CZ Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Dik drak3go,ale ja tam ziadne tlacitko nevidim.Na tom plaste je len ten tistak a to tlacitko je predsa dotykove,alebo sa mylim? zkontroluj flex od laseru, popř zkus nahrát " LTPlus-0225-v1.91u.bin " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morro Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Na mechanice není nic ulomeného. Ještě jsem zapoměl zmínit, že jsem prováděl jen reflash -> měl jsem původní soubory... krom VIA řadiče vlastně nemám nic... flash jsem prováděl s jedním flesherem a už nám došly nápady do dělat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Jednou se mi to taky s TX PCB dělo - mě pomohlo to, že jsem znova vyčetl posledním jungleflasherem 1.86 a flashnul znova, pak to hned šlo (respektive je lepší nedat autoload firmware, ale manuálně otevřít target v JF).Má to podle všeho co dělat s uloženými kalibračními daty starou verzí JF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morro Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Právě se mi změnil problém. Mechanika se už neotevírá ale zavírá ... UPDATE: tak zase se jen otvírá.. nevím.. asi se opravdu zbláznila.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 jo ještě jeden trik mě napadl že jednou zabral - normálně standardně montuju přívody PCB pájením zpět místo původních, ale kupodivu a to nevím moc jak si vysvětlit, zabralo jednou nainstalovat ten solderless kit (takovou tu zelenou kostičku) a zavírání začalo fungovat normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Srpen 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Dik drak3go,ale ja tam ziadne tlacitko nevidim.Na tom plaste je len ten tistak a to tlacitko je predsa dotykove,alebo sa mylim? Je dotykové, ale ta aktivní plocha může být třeba nepřesným spasováním posunutá (kdosi to tu už psal, že po znovusložení mu s nazazeným faceplate mechanika nereagovala). Vyzkoušej i ten ribbon kabel anebo to, co psal v posledním příspěvku Xmod. Stejnou věc doporučovali i na TX fóru (použít "solderless" kit namísto přepájení drátů) a výsledky byly pozitivní, což také neumím vysvětlit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 morro Odesláno Srpen 26, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Je dotykové, ale ta aktivní plocha může být třeba nepřesným spasováním posunutá (kdosi to tu už psal, že po znovusložení mu s nazazeným faceplate mechanika nereagovala). Vyzkoušej i ten ribbon kabel anebo to, co psal v posledním příspěvku Xmod. Stejnou věc doporučovali i na TX fóru (použít "solderless" kit namísto přepájení drátů) a výsledky byly pozitivní, což také neumím vysvětlit. To platí i pro mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Srpen 26, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 Nene, pro tebe ne, ty máš Xbox Phat a tam je tlačítko na EJECT řešené mechanicky. V tvém případě - nemáš možnost vyzkoušet jinou DVD mechaniku? Pokud by to měl být nějaký problém v HW, tak ať se dá alespoň od něčeho odpíchnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xmod Odesláno Srpen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2011 bohužel nemáme zpětnou vazbu na jednotlivé rady - tj co už si z doporučených věcí vyzkoušel a co šlo/nešlo, takže dál nemá cenu spekulovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
morro
Mám takový menší problém, udělal jsem flash mechaniky a od té doby se nechce zavřít. Když vypnu konzoli mechanika se zavře a hned zase otevře a konsole se vypne. Nemohu ani načíst žádné DVD. Nemůže někdo pomoct.
http://www.youtube.com/watch?v=M5mahCdvJY0
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
29 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.