Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mechanika se po flashy neustále otvírá

morro

Otázka

Recommended Posts

• 0

Ahoj vypada to na mechnicky problem, neni nekde neco na mechnice uvolnene nebo ulomene, vetsinou to delaji dorazy. Byla to tvoje mechnika nebo neci??? Prpadne je zblbnuta mechanicko elktronicka cast mechanik. Zkus otevrit mechniku v ck3 a v otevrenem stavu pripojit do xka pak zapni xko. Nech nabehnout do dashbordu a cekni co ma za status. Pokud bude zavrena mechniku (v dashbordu) svihem zavri.

!!!Pozor!!!

Zkontorluj jestli neni volny laser v pojezdu pripadne jesli neni problem nekde jinde pojzdy nebo zavirani.

Pripadne mi napis PMku muzu ti na to kouknout. Par takovych jsem uz delal a mam i nahradni dily.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
  • Moderators

Pedros12 píše o 0225, takže měnil ve Slimu. Jen se ozval do cizího topicu :-)

Vyzkoušej znovu a lépe spasovat plasty, to co popisuješ vypadá, jakoby to tlačítko nesedělo přesně tam, co má. Je to tam dost na přesno a stačí málo, aby to nefungovalo.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jednou se mi to taky s TX PCB dělo - mě pomohlo to, že jsem znova vyčetl posledním jungleflasherem 1.86 a flashnul znova, pak to hned šlo (respektive je lepší nedat autoload firmware, ale manuálně otevřít target v JF).Má to podle všeho co dělat s uloženými kalibračními daty starou verzí JF.

Odkaz ke komentáři

• 0

jo ještě jeden trik mě napadl že jednou zabral - normálně standardně montuju přívody PCB pájením zpět místo původních, ale kupodivu a to nevím moc jak si vysvětlit, zabralo jednou nainstalovat ten solderless kit (takovou tu zelenou kostičku) a zavírání začalo fungovat normálně.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators
Dik drak3go,ale ja tam ziadne tlacitko nevidim.Na tom plaste je len ten tistak a to tlacitko je predsa dotykove,alebo sa mylim?

Je dotykové, ale ta aktivní plocha může být třeba nepřesným spasováním posunutá (kdosi to tu už psal, že po znovusložení mu s nazazeným faceplate mechanika nereagovala). Vyzkoušej i ten ribbon kabel anebo to, co psal v posledním příspěvku Xmod. Stejnou věc doporučovali i na TX fóru (použít "solderless" kit namísto přepájení drátů) a výsledky byly pozitivní, což také neumím vysvětlit.

Odkaz ke komentáři

• 0
Je dotykové, ale ta aktivní plocha může být třeba nepřesným spasováním posunutá (kdosi to tu už psal, že po znovusložení mu s nazazeným faceplate mechanika nereagovala). Vyzkoušej i ten ribbon kabel anebo to, co psal v posledním příspěvku Xmod. Stejnou věc doporučovali i na TX fóru (použít "solderless" kit namísto přepájení drátů) a výsledky byly pozitivní, což také neumím vysvětlit.

To platí i pro mě?

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Moderators

Nene, pro tebe ne, ty máš Xbox Phat a tam je tlačítko na EJECT řešené mechanicky. V tvém případě - nemáš možnost vyzkoušet jinou DVD mechaniku? Pokud by to měl být nějaký problém v HW, tak ať se dá alespoň od něčeho odpíchnout.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu