jakubgaluszka Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Dalsi gamesa venku co nefachá koukám že to hoši rozjeli ve velkém jaka¨:?dead island? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 jaka¨:?dead island? http://www.zing.cz/hry/2379/dead-island Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Září 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2011 Jo na xbox-sky uz je driver , Dead island a Warhammer ale všechno bohužl JTAG škoda holt čekačka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Tak verze CFW LT+ 1.92 je venku a spolu s ní nová verze JungleFlasheru 0.1.87b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sisiliska Odesláno Září 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Tak verze CFW LT+ 1.92 je venku a spolu s ní nová verze JungleFlasheru 0.1.87b Nwm na netu jsem to neviděl. Ale co je tam nového? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 6, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Koukni se SEM, je to tam napsané. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
captforest Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Má cenu preflashovat? Mám 1.91 a všechno jede ok, pokud jsem to dobře pochopil tak nic nového kromě optimalizace 1.92 nepřináší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Září 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2011 Má cenu preflashovat? Mám 1.91 a všechno jede ok, pokud jsem to dobře pochopil tak nic nového kromě optimalizace 1.92 nepřináší. Přesně tak. Počkej si na LT 2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tm1cha3L Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 chlapci chci se připojit na live, ale nevím jestli nebude ban? Mam 1.91 mam se bát nebo ne? Dík za odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.