Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Dostupné 3D řešení


zlovkvetinaci

Recommended Posts

Ahoj,

právě mi končí prázdninové brigády a rád bych trochu vylepšil svůj herní setup.

Sony mě vcelku navnadilo na ten jejich 3D display bundle, avšak se trochu bojím velikosti.

Jak myslíte, že to bude se SimulView? Budou to podporovat i ostatní televize?

Rád bych se podíval i na jiné možnosti a poptal jestli někdo nemá přehled a neví i o něčem jiném. A jaké máte vůbec zkušenosti s hraním ve 3D? Koukal jsem na internet, ale zrovna moc se o tom nepíše.

Můj rozpočet se pohybuje kolem patnácti tisíc, klidně bych uvažoval i o jen nějaké 3D ready telce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pasivní technologie ale právě už z principu fullHD nezvládne protože se to rozdělí jakoby na půlky ne? Kde tam vůbec píšou jestli to je pasivní, aktivní... jestli k tomu jsou brýle nebo to je jen 3D ready?

Ale jinak to za ten peníz vypadá pěkně. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No prokázané neprokázané... stále tomu nějak nevěřím. :)

Co jsem se koukal tak nějaké 3D Ready telky začínají tak od 10k a to ještě o 9 palců větší něž toto...

Ale do té technologie LG Cinema 3D asi půjdu. Především kvůli levným a pohodlným brýlím. Máte s tím někdo osobní zkušenost?

Navíc jsem četl něco o LG Dual Play, které by mělo fungovat podobně jako SimulView... snad to nebude podporovat jen Xbox.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jeste hodim otazku, kdyz uz to tady nekdo nakousnul :-) To FULL HD 3D umi jen par modelu od LG, ze? Mylsim, ze snad kazdy letosni model, rozmyslim se take nad koupi vyse zmineneho modelu, pripadne pote 47lw650s ci 47lw5500. A zaverem se zeptam, mel jsem moznost hrat na LG jedinkrat a byl jsem spokojen, zkusenosti jsou vice nez pozitivni, ze? Ja si myslim, ze za ty penize jsou to super TV a hlavne pasivni 3D je dle me rozhodne lepsi jak aktivni, nebolely me z nej oci, bryle prijemne sedi, nejsou predrazene, atd. Sice nekdo muze namitat, ze Panasonic je nejlepsi, ale ja aktivni technologii moc nefandim.

Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všechny technologie mají něco pro a proti. Já osobně si budu kupovat 3D projektor "Optoma GT750" a k tomu si zakoupím ty jejich Optoma 3D RF brýle (OEM MonsterVision MAX 3D Glasses) a budu happy. Ono dost velkej rozdíl v aktivních brýlí, nejsou brýle jako brýle :) ...

Stačí se jen podívat tady:

http://www.johnkalnin.com/3d/3d-shutter-glasses.htm

Dle všech dostupných recenzí vycházejí nejlépe technologie aktivních brýlí asi v tom to pořadí:

RF

IR

DLP

Video na 3D projekci přes PS3

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co jsem to pochopil tak to umí všechny telky/monitory s technologií LG Cinema 3D... prostě asi letošní.

Půjdu do toho, co doporučoval Tekken. Peníze mi přijdou až příští měsíc, ale nic lepšího jsem nenašel. Pak se s váma podělím o zkušenosti. :)

Jinak 3D projektor je asi spíš pro fanšmekry. :D Sám mám projektor normální a na některé hry to je super.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
jinak jeste ted ta LG bude umet 3D dual to co sony predvadela u toho monitoru na E3

Bude vediet, ja si myslim, ze uz od zaciatku vsetky pasivne TV to vedia, len nie su zatial okuliare (par) s rovnakymi sklickami, ale inej polarizacie. Na tom je postaveny displej-polarizacny filter. Na pasivne 3D su okuliare so sklickami opacnej polarizacie a preto vnimame 3D obraz (dva rovnake obrazy, ale posunute).

Na dva rozne obrazy su potrebne okuliare so sklickami tej istej polarizacie, druhe okuliare obidve sklicka uz tej druhej polarizacie.

VINC: o ktorom TV to pises? LG s pasivnou technologiou?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo o lg spasivni 3D ala cinema lg spetne prida do dalsich tv co maji todle ten dual 3D

LG spolupracuje s Microsoftom a prinesie dualview hranie do svojich 3DTV. Zatiaľ čo Sony skúša novú technológiu len na monitore, LG ide priamo do TV, kde nová technológia bude fungovať na novom TV LW890T, ale aj spätne na celej Cinema 3D sérii televízorov. Bude stačiť dokúpiť hernú sadu (pasívnych) okuliarov, ktoré budú stať menej ako 20 libier.

http://www.sector.sk/novinka/63106/lg_ako_prve_zacne_s_dualview_hranim_na_tv.htm

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky uvažuju o té LG, akorát větší, ale zároveň přemýšlím, jestli aktivní, nebo pasivní technologii, více se mi líbí ta pasivní a co jsem zkoušel tak se mi 3d na pasivní líbilo, s aktivní nemám zkušenosti. Ale jak je to u her na PS 3 ? Jelikož sony je pokud vím pro aktivní technologii, tak ty hry budou asi dělané spíš pro tuhle technologii, myslíte to že to je jedno a bude dobře fungovat aji na pasivní ? Někde jsem četl, že je to uplně jedno, ale radši bych slyšel nějaké už osobní zkušenosti..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

No ja len dodám jednu dôležitú vec ktorú som tu nenašiel. Na to, aby ste mohli sledovať 3D obraz potrebujete HLAVNE dobrý zrak. Pokiaľ máte nejakú vrodenú vadu očí (astigmatizmus a pod.), mali ste úraz, nosíte okuliare alebo niečo iné tak na 3D pozeranie telky rovnou zabudnite. Je úplne jedno akú technológiu vyberiete a aký televízor. Pokiaľ je základ zlý je to zbytočné.

Ale k téme. Bola tu spomenutá LG Cinema 3D. Mal som možnosť to nejaký čas skúšať. Vynikajúci dizajn, vynikajúci obraz a najlepšie riešenie 3D obrazu. Okuliare sú ľahúčke a pasívne. Oči menej trpia. Uhlopriečky 47 a vyššie sú na 3D ako stvorené. Len toľko.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu