AlexZakari Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Zdravím, mám nejnovější dash,nejnovější flash a včera jsem chytnul ban po hraní COD:MW2 na XBOX Live. To už asi odstranit nepůjde co? Zrovna jak jsem si zaplatil 3 měsíční GOLD,to je pech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kennysek Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Oou, no snad to neni další vlna, ale dalo se to čekat...kor když jsou teď Slimka flashnutelny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 taky jsem cetl na jednom foru ze vcera nikdo dostal ban! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 přeči ti si tohle, myslím že to bylo i minulé vlně. flash nebyl detekován, chyba je ve špatném ověření (stealth) her. http://www.xbox-scene.com/xbox1data/sep/EEAVyEFuFyZuyXdjmt.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sterner Regnix Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ako nedostat ban na xbl: http://xbox360.rocknroll.sk/?p=602 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 asi jo. je to vlna :(:(. Je plný internet že všeci dostali ban. Neříkejte že ne. Pokud ne to se bude vědět max do týdne ale být vámi tak jdu zatím z XBL pryč. Já hraji hry které jsou pečlivě přez ABGX kontrolovány a už ho mám tky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sleepy Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 BAN dostali iba ti, ktori maju flag, alebo hrali nekorektne overene hry. CFW 1.90/1.91 nie je detekovatelny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 asi jo. je to vlna :(:(. Je plný internet že všeci dostali ban. Neříkejte že ne. Pokud ne to se bude vědět max do týdne ale být vámi tak jdu zatím z XBL pryč. Já hraji hry které jsou pečlivě přez ABGX kontrolovány a už ho mám tky Kontroluješ i SSv2? A měl jsi flashlej xbox, když přišel ten update, který přepsal firmware? Jen by mě zajímalo, čím by to tak mohlo být. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 CFW 1.90/1.91 nie je detekovatelny. Tohle se minule říkalo taky. A asi víš, jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 s4m.f1sher Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Taky jsem dostal BAN, ale nejspíš to bylo tím, že jsem měl flag. Flag jsem měl někdy od listopadu minulýho roku co sem spustil NFS Hot Pursuit na starým FW, ale ban přišel až teď. Jinak nevíte někdo jak to je s profilem, uloženýma pozicema atd.? Budou funkční i na novém HDD s nebanovanou konzolí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 dobře vám tak, když neplatíte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Taky jsem dostal BAN, ale nejspíš to bylo tím, že jsem měl flag. Flag jsem měl někdy od listopadu minulýho roku co sem spustil NFS Hot Pursuit na starým FW, ale ban přišel až teď. Jinak nevíte někdo jak to je s profilem, uloženýma pozicema atd.? Budou funkční i na novém HDD s nebanovanou konzolí? Ban se vztahuje na konzoli - ne na profil . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toro Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 dobře vám tak, když neplatíte... Tyhle narážky jsou kamaráde zbytečný . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Al Capone Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Tyhle narážky jsou kamaráde zbytečný . zbytečný možná jo, ale to nic nemění na tom, že mám pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Blíží se podzim, narvaný herními "peckami" (jak tu ostatně většina z vás v jiných tématech denně probírá), ohlášení limitovaných verzí konzol (MW3, GoW) a M$ zřejmě potřebuje zvednout tržby. Co jednoduššího udělat než zabanovat tisíce konzol a zněpříjemnit tak uživatelům ten očekávaný zážitek z hraní online u těchto áčkových titulů. Na druhou stranu udělali to teď s dostatečným předstihem tak, aby se každý stačil ještě zařídit (rozuměj utratit nějaké ty $ za novou výbavu). Mnohem zákeřnější by bylo nasázet BANy např, v den vydání MW3. Věřím, že by nejeden uživatel před obrazovkou rozkousal svůj dálkový ovladač. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 s4m.f1sher Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Ban se vztahuje na konzoli - ne na profil . OK. Tady jsem našel návod jak "opravit" profil a savy, když je zabanovaná konzole, tak proto jsem se ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 packys2 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Tak mám flash a nejsem si jistý jestly mám flag ale xlav vypisuje že ANO!! Tak jsem ze zvědavosti se zkusil připojit na XBOX LIVE (když dostanu ban tak mi to nevadí !!!) A čekal jsem správičku s tím že jsem dostal ban! A správa nikde !Normáldě jedu na xbox live bez nějakých problému!!!:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 milosek76 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 to nemusis dostat hned to chvilku trva nez ty lidi zabanujou musej si to poradne proverit abyto nedostal nejaky poctivec a to uz se taky stalo ze ho dostal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 hele a když dostanu ban a budu chtít hrát origo hru po netu půjde to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zoombik Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 hele a když dostanu ban a budu chtít hrát origo hru po netu půjde to? Ne. Pokud dostaneš ban, už se nikdy na XBL nepodíváš! Je jedno, jestli máš v mechanice originál nebo pálenku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ronaldo Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 kdyz uz se to tady tak resi ,tak co je to vlastne ten flag? nejakou predstavu mam,slysel sem o tom a precetl si,ale nekdo poverenej kdo by to objasnil,treba jak k nemu prijit atd v praxI? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Flag je jakoby označení, že děláš něco, co dělat nemáš, třeba hraješ ty pálenky. Přijít se dá k němu různými způsoby, o čem se třeba ví je ono hraní AP25 her se špatným FW. Samozřejmě, možností je určitě víc, ale většina bude na straně MS a ty nemáš šanci je zjistit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 zbytečný možná jo, ale to nic nemění na tom, že mám pravdu Člověk, který napíše něco takovýho do tohodle téma a přitom si plně uvědomuje, že to tady nikoho nezajímá, prostě akorát rád rejpá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 JA TO SAKRA NECHÁPU!!! Už mi jde Xbox live. Kamarádovy taktéž. Dostal jsem ban do 12.31.9999 Ale teď mi to jde :(. Kámošovi taky :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sonnY1468625830 Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Přesně tak, já také měl ban ale xko flashlé nemám. Jestli to byl nějaký vtip od MS... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 onefootman Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Že by nějaká chyba?A nebo MS chystá nějakou větší banovou vlnu a chystá si to.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AlexZakari
Zdravím,
mám nejnovější dash,nejnovější flash a včera jsem chytnul ban po hraní COD:MW2 na XBOX Live.
To už asi odstranit nepůjde co?
Zrovna jak jsem si zaplatil 3 měsíční GOLD,to je pech..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
25
19
13
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 5
55
zář 6
29
zář 8
26
zář 7
14
Top Posters For This Question
jakubgaluszka 25 posts
Nanaki 19 posts
sisiliska 13 posts
piggy 8 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 5 2011
55 posts
zář 6 2011
29 posts
zář 8 2011
26 posts
zář 7 2011
14 posts
140 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.