AlexZakari Odesláno Září 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2011 Zdravím, mám nejnovější dash,nejnovější flash a včera jsem chytnul ban po hraní COD:MW2 na XBOX Live. To už asi odstranit nepůjde co? Zrovna jak jsem si zaplatil 3 měsíční GOLD,to je pech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 No, tak to fakt ne. V poslední banové vlně bylo zapíchnuto kolem milionu konzolí. http://www.techspot.com/news/36949-xbox-360-bans-rise-to-1-million-banned-consoles-go-up-for-sale.html Pár stovek/tisíc lidí? Možná tak u nás na fóru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 No, tak to fakt ne. V poslední banové vlně bylo zapíchnuto kolem milionu konzolí.http://www.techspot.com/news/36949-xbox-360-bans-rise-to-1-million-banned-consoles-go-up-for-sale.html Pár stovek/tisíc lidí? Možná tak u nás na fóru. dobře špatná čísla nic to nemění na tom že spousty jich zůstalo a dost jich přešlo na ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 A co to má společného s blábolem, co jsi napsal předtím? Jak je vidět, MS naprosto klidně spustí vlnu, a je mu jedno, že půjde, podle tebe, proti sobě. Přechodem na PS3 si moc nepomůžeš, uživatelé CFW také nemají přístup k PSN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Září 8, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Když on jakoubek má už tuhle povahu, jen rýpat a střílet od boku, viď :-) Co post, to perla.... K tomu M$ - nemyslíš si snad, že M$ má obavy o to, že by jim najednou lidi přestali kupovat konzole a hry? Nemyslíš snad, že je pro ně 1 mil (ať už v penězích, anebo v lidech na XBLive) nějaké číslo, které jim výrazně změní hospodářské výsledky? Nemyslíš si snad, že pod vidinou strachu z toho, že jim nikdo nebude chodit na XBLive, tak raději nebudou dělat žádné restrikce a budou trpět pirátství? Milý hochu, čísla s šesti nulami jsou jim z té naší malé země tak trochu u zadnice a nebuď tak naivní a nemysli si, že by se snad báli, anebo jak ty říkáš snad šli proti sobě tím, že by odstavovali účty či konzole, porušující pravidla. Proč taky? Aby se rozkřiklo, že na XBLive se může zcela bezpečně i s flashnutou konzolí a všichni si tak nechali pak svoje Xboxy flashnout? Nohama na zem hochu, a přesaň vařit z vody. Vždyť to je co topic, to úvahy století :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sisiliska Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 A co to má společného s blábolem, co jsi napsal předtím? Jak je vidět, MS naprosto klidně spustí vlnu, a je mu jedno, že půjde, podle tebe, proti sobě.Přechodem na PS3 si moc nepomůžeš, uživatelé CFW také nemají přístup k PSN. No vlnou by šli kurv.a proti sobě, Co si tím pomůžou? :D ničemu, akorát přijdou o cash... Však každej kdo má flash a je na XBL je tak kvůli multiplayeru kterej stojí kurv.a velký peníze...To že firmy tlačí kvůli hrám že přicházejí o peníze? vdiť můžou založit online pass. Já konzolu flashlou mám a jsem na XBL a mám 12m gold + 2000MSP. Co by si pomohli banem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Jo, dají ti a ban a co? ty peníze už jsi jim zaplatil, zpátky ti je nevrátí. Naopak, když tě zabanují, můžeš si koupit novou konzoli a dáš jim vydělat ještě něco (i když málo). Proč přesně by tě neměli zabanovat? A nezapomeň, z každé prodané hry má MS určitý podíl. Firmy tedy mají páku kterou můžou na MS tlačit: "Nebudete dělat proti pirátství nic? Ok, tak ahoj a možná příště". A ve výsledku na tom bude tratit právě MS (a ten to samozřejmě nechce). Proto raději zabanují pár naivků, kteří použijí mylnou logiku a mají dojem, že se jim nic nestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nejvetsiborec Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 A co to má společného s blábolem, co jsi napsal předtím? Jak je vidět, MS naprosto klidně spustí vlnu, a je mu jedno, že půjde, podle tebe, proti sobě.Přechodem na PS3 si moc nepomůžeš, uživatelé CFW také nemají přístup k PSN. Ono nejde s CFW na PSN? PS3 nesleduju, ale v tom pripade by si tito zabanovani "zlodejicci" vubec prechodem na PS3 nepomohli. :D Oni tim vsichni argumentuji, ale jestli je to takhle, tak to je pak hodne spatny argument. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 No právě. To už je lepší zůstat na Xboxu, kde máš kamarády, nějaké skóre ve hrách a pokud se věnuje, tak i achievementy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Spíš jde o to že když už budu kupovat originály tak radši na ps3 kde můžu hrát zdarma. Tak sem dostal Ban :) ale než kok** lukaso začne jásat...tak mě to tak nemrzí,online sem hrál jen fifu :)...takže mám konzoli jen na offline hraní... Teď ve volném čase dohraju hry který sem nedohrál :) oblivion,Dirt 3,badcompany 2,black ops... :) a brzo pořídím ps3 na online hraní :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 nejvetsiborec Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Spíš jde o to že když už budu kupovat originály tak radši na ps3 kde můžu hrát zdarma.Tak sem dostal Ban :) ale než kok** lukaso začne jásat...tak mě to tak nemrzí,online sem hrál jen fifu :)...takže mám konzoli jen na offline hraní... Teď ve volném čase dohraju hry který sem nedohrál :) oblivion,Dirt 3,badcompany 2,black ops... :) a brzo pořídím ps3 na online hraní :) Ted bez prd*le, ty si fakt dostal ban? Takze preci jen jsem mel pravdu s tim rozehrivanim. A nevis, co Tuningar, ten taky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Ban na konzoli, nebo jen na účet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Ban na konzoli, nebo jen na účet? Nemůžu na live ale svůj profil mám a hraju offline... tuningar nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir82 Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 měl z Vás někdo Slimku xboxe,,,jen pro info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Nemůžu na live ale svůj profil mám a hraju offline... No, to je jasné. Ale pokud máš zabanovaný jen účet, mělo by se jít přihlásit z jiného a pri přihlášení by se měla objevit zpráva "Accont was suspended to (nějaké datum)". Zkus ten jiný účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 jiný účet?...brácha teď hraje na svym ale na lvie nikdy nebyl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Tak nějaký zkusmo založ. Totiž, našel jsem info, že se právě banují pouze účty za nelegální hraní Live obsahu (přes pozměněné účty, apod). Docela by mě zajímalo, jak to vlastně máš. http://www.eurogamer.net/articles/2011-09-07-ms-issues-bans-for-xbl-marketplace-theft Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 čili kdyby to teoreticky byl ban účtu tak bych mohl hrát online na jiném-?...dám ti vědět později... ale pochybuju... žádný čachry sem s marketplace nedělal...ale bůh ví co MS dělá...dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 tak nic zkoušel sem i jiný profil a k tomu ještě nově vytvořený a napíše to this console has been banned for violations of terms of use ....takze budu hrat offline a pak koupim ps3 na fifu atd... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Tak to je konzole. Zse kdyby sis koupil jiný Xbox, tak se normálně přihlásíš na tenhle účet a nic nezmizí. Btw: takže hodláš jít na PS3 do originálek, ano? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 jo jo :)...přijde mi zbytečný jít do Xboxu na origo když vím že bych musel platit gold...achievemnty přežiju nejsem žádnej hunter :) jediné co mi bude chybět bude forza...uvidíme nejdřív si zkusím forzu a pak se rozhodnu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 piggy Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Tak když už kupuješ originálky, tak Tě 800 czk/rok za gold nezabije, ne? :) Taky jsem chtěl přejít na ps3, ale nevyhovoval mi ovladač. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dlaha Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Tak když už kupuješ originálky, tak Tě 800 czk/rok za gold nezabije, ne? :) Taky jsem chtěl přejít na ps3, ale nevyhovoval mi ovladač. :/ Jo, ten ovladac na PS je prisernej a to uz od PS One. Tam ale nastesti na Tekkena a Crashe stacil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ravendhi Odesláno Září 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2011 Souhlasím ovladač na PS není tak ergonomický jako ten na xboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakubgaluszka Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 dá se normálně koupit ovladač který vypadá jak xbox-ový a přitom je na PS3 to není problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 konykonrad Odesláno Září 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2011 kdyby lidi nebyly prasata a nehackovaly xboxy a ps3 žádné bany by nebyly.A každej kdo má 7000 na konzoly musí mít minimálně a tři hry ročně a třeba cal of duty je hra na věčnost k tomu fifu a granturismo a nemusím jak socka stahovat měsíčně 20 her které nikdy nedohraju protože budu pořád stahovat dokola.Všechny buz.ny s hackem bych nechal kastrovat a každému zaplatit minimálně mega škodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AlexZakari
Zdravím,
mám nejnovější dash,nejnovější flash a včera jsem chytnul ban po hraní COD:MW2 na XBOX Live.
To už asi odstranit nepůjde co?
Zrovna jak jsem si zaplatil 3 měsíční GOLD,to je pech..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
Top Posters For This Question
25
19
13
8
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 5
55
zář 6
29
zář 8
26
zář 7
14
Top Posters For This Question
jakubgaluszka 25 posts
Nanaki 19 posts
sisiliska 13 posts
onefootman 8 posts
Nejvíce příspěvků v jednom dni
zář 5 2011
55 posts
zář 6 2011
29 posts
zář 8 2011
26 posts
zář 7 2011
14 posts
140 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.