Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Mám jednu prosbu, je zde někdo kdo má kupovaný bílý ovladač v nějakém krámu co prodává opravdu originál SONY výrobky? Jde mi o to, že bych chtěl bílou variantu ovladače, ale je zde problém a to ten, že i po zadání do Google mi to vyjede hromadu odkazů i obrázku s rozdílnými ovladači. Proto prosím ty jenž mají OPRAVDU originál zda by nenahodili fotky abych věděl čeho se mám držet při jeho výběru. THX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 tady ho mas u jrc http://www.jrc.cz/hra_ps3_sony_dualshock_3_wireless_controller_white Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 orig. bílá má označení "Classic White". Pozor na čínské napodobeniny "Ceramic White" krabice od ovladače by neměla mít žádné čínské nápisy orig. pro český trh obsahuje bílou samolepku "PS Peripheral, Sony Corporation, Japan" v CZ/SK/PL/HU jazycích, viz. foto model ovladače CECHZC2E (LW) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 eagle: tam sem koukal, ale šlo mi přímo o takový foto co poslal drak3go :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 orig. bílá má označení "Classic White". Pozor na čínské napodobeniny "Ceramic White" krabice od ovladače by neměla mít žádné čínské nápisy orig. pro český trh obsahuje bílou samolepku "PS Peripheral, Sony Corporation, Japan" v CZ/SK/PL/HU jazycích, viz. foto model ovladače CECHZC2E (LW) moc díky, šlo by ještě foto samotného ovladače? jinak fakt moc díky. mám na něj zálusk tak ať vím co mám kupovat na 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prototype88 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Na co chceš fotku samotnýho ovladače? Tady vidíš, jaké má mít balení a podle toho se taky zařiď. Do JRC nemáš určitě daleko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 šlo by ještě foto samotného ovladače? Nemám ho ještě rozbalený a nechci ho teď rozdělávat z orig. balení. Ale jak píše Prototype88, myslím že máš, co potřebuješ :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Nemám ho ještě rozbalený a nechci ho teď rozdělávat z orig. balení. Ale jak píše Prototype88, myslím že máš, co potřebuješ :-) o.k. alespoň něco, jen jestli poslední otázka(jestli teda můžu) na kolik tě vyšel? popř. odkud? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Kupoval jsem ho v akci "tripplepack" - DualShock3 + BluRay DO + HDMI kabel, akce "3 za cenu 2", takže jedna z těch drobnějších věcí tam byla v podstatě zdarma a tím se mi jakoby snížila nákupní cena toho DualShocku. S dodavatelem jsem si domluvil výměnu černého za bílý :-) Myslím ale, že už ta akce není.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 aaa sak*a, tak to bych taky bral, jenže neznám nikoho kdo by mi to tak zařídil, ta akce je, páč dneska sem na ní koukal zrovna na exasoftu :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 http://www.exasoft.cz/ps3-triple-pack-ovladac-dualshock-dalkove-ovladani-bdremote-control-kabel-hdmi_d51647.html vzdit tady tu akci primo mas za 1350 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 radek: jo to vím jelikož sem to psal8), ale jak psal drak3go tak on si to domluvil, že mu dají bílí místo černýho což u nich asi nepůjde :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek1993 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 zkus to vid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Zkus se jich zeptat, anebo hledej dál. Pro Sony je to v podstatě akce na podporu prodeje orig. příslušenství, barvy DS3 pro ně nehrají roli. Víc ti asi neporadím :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 podle mě si to domluvil přímo v obchodě, že mu dají bílý za černý v tom balíku víš. zkusit se zeptat můžu, ale myslím, že to asi nepůjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 tak každopádně to zkusím, prodejnu mám kousek, tak tam hned v pondělí zajdu a optám se jelikož za tu cenu je to paráda... ještě jednou díky moc za fotky... Můžete LOCKnout toto téma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 24, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Rádo se stalo, pro thanks tu mají na fóru tlačítko :-) Hodně štěstí, nenech se v prodejně odbýt, ať uspěješ :-) Měj se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 o.k. máš ho tam :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 24, 2011 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 takžeee: LOOOCK :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.