Jump to content

Dualshock 3 White

SAIXX

Recommended Posts

• Moderators

Mám jednu prosbu,

je zde někdo kdo má kupovaný bílý ovladač v nějakém krámu co prodává opravdu originál SONY výrobky?

Jde mi o to, že bych chtěl bílou variantu ovladače, ale je zde problém a to ten, že i po zadání do Google mi to vyjede hromadu odkazů i obrázku s rozdílnými ovladači.

Proto prosím ty jenž mají OPRAVDU originál zda by nenahodili fotky abych věděl čeho se mám držet při jeho výběru.

THX

• Moderators

1zn308y.jpg

15cdmoj.jpg

• orig. bílá má označení "Classic White". Pozor na čínské napodobeniny "Ceramic White"
  • krabice od ovladače by neměla mít žádné čínské nápisy
  • orig. pro český trh obsahuje bílou samolepku "PS Peripheral, Sony Corporation, Japan" v CZ/SK/PL/HU jazycích, viz. foto
  • model ovladače CECHZC2E (LW)

• Moderators
1zn308y.jpg

15cdmoj.jpg

• orig. bílá má označení "Classic White". Pozor na čínské napodobeniny "Ceramic White"
  • krabice od ovladače by neměla mít žádné čínské nápisy
  • orig. pro český trh obsahuje bílou samolepku "PS Peripheral, Sony Corporation, Japan" v CZ/SK/PL/HU jazycích, viz. foto
  • model ovladače CECHZC2E (LW)

moc díky,

šlo by ještě foto samotného ovladače?

jinak fakt moc díky. mám na něj zálusk tak ať vím co mám kupovat na 100%

• Moderators
Nemám ho ještě rozbalený a nechci ho teď rozdělávat z orig. balení. Ale jak píše Prototype88, myslím že máš, co potřebuješ :-)

o.k. alespoň něco, jen jestli poslední otázka(jestli teda můžu) na kolik tě vyšel? popř. odkud?

dík

• Moderators

Kupoval jsem ho v akci "tripplepack" - DualShock3 + BluRay DO + HDMI kabel, akce "3 za cenu 2", takže jedna z těch drobnějších věcí tam byla v podstatě zdarma a tím se mi jakoby snížila nákupní cena toho DualShocku. S dodavatelem jsem si domluvil výměnu černého za bílý :-)

Myslím ale, že už ta akce není....

triplepack.jpg