Riddick500 Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 ale nidko neví jak to bude jestli to je dobře se uvidí až po udpatu:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2011 proc si nekoupite radsi za ctyri kila mechaniku kterou budete mit uz naporad i na dalsi hry? misto toho likvidujete jedne medium za druhym a cekate ze se vam to podari :D presne tak, ja si ji dnes nainstaloval a hacknul a je to super ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 ajajaj. Tak mě to dneska taky ,,postihlo". Není tu někdo z Prahy s příhodnou mechanikou , kdo by mi to za nějaký peníz vypálil ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 5, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 Pořiď si tu mechaniku dokud jsou a jsou za +- stejné peníze.... přece nebudeš někomu pokaždé platit za vypalování každé XGD3 hry :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 ostatní s XD3 mi jdou. Myslíš , že ted všechny to budou mít stejné jako Forza ? Navíc mi ta instalace nové mechaniky a vše to okolo přijde na mě dost složité. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Listopad 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2011 ostatní s XD3 mi jdou. Myslíš , že ted všechny to budou mít stejné jako Forza ?Navíc mi ta instalace nové mechaniky a vše to okolo přijde na mě dost složité. dy´t flashnout vypalovačku je primitivní a někteří zloději za to vybíraj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.