l.trta. Odesláno Říjen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2011 Ja mam Elitaka s LT+2 a forzu parim bezproblemu v CZ jazyce. Forza.Motorsport.4.Promo.Edition.PAL.XBOX360-iND Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomik88 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 ja si pockam do patka na officilani realese pro CR,i kdyz zrejme to nebude zadny rozdil. to ale nikdo nema jinou verzi ne tu PROMO?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 ja si pockam do patka na officilani realese pro CR,i kdyz zrejme to nebude zadny rozdil. to ale nikdo nema jinou verzi ne tu PROMO?? amici :) tam vyšla Forza včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 12, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Kratičké info o stavu testu Forza 4 na XBLive, DB 13604/LT+ 2.0 [10:50] <@c4eva> performing a livelog with xgd3 backup, i dont expect anything unusual, more soon![14:34] <@c4eva> nothing unusual, same checks! [14:38] <@c4eva> forza 4 8.7Gb backup on a normal DL running fine on xbox live with 13604 dash with LT 2.0! more soon! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Takže to vypadá že je všechno ok.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Takže to vypadá že je všechno ok.... Ano,podle toho co jsem pochopil tak C4eva testuje F4 na LT 2 na tom novém DB a jede mu to.Vypadá to že je ta klasická verze přece jen odlišná od PROMO verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 No tak uz by to mohlo utéct ne? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 No tak podle mě testuje tu verzi NTSC tu americkou.Ta evropská PAL výjde až v pátek,takže v sobotu by mohla být na share rapidu a podobných serverech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak to už vydržim... :)...snad to bude bez problémů :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 To si myslim,že bude dřív...jestli v pa rano vyjde tak odpo je to na netu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Zkoušeli jste uz někdo pal verzi complex? mě to po 10 min spadne....mam to na hdd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DisMion Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Myslím, že postačí když to vymažeš a znovu nainstaluješ, kdyby to bylo pálené, tak to prostě znovu vypálit, psal to uploader na console-power Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Je to pálený... celý jsem to smaznul a pak zase nahodil...a porad to sami...je to divny...zkusim to znovu vypalit. Edit : vypáleno znovu na Verbatim - ta sama chyba - disk je poskozen atd.ujistete se ze hrajete orig.disk,pak vypaleno na Emtec- to sami... savy jsem smaznul,hru taky a znovu nainstaloval...uz nevim kde je chyba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Chyba je v tom, že nemáš originálku :D :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dais Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Brzo by mel vyjit program co by mel vypalit uz 100% ze hry :) http://pastebin.com/3YVMMZUN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Brzo by mel vyjit program co by mel vypalit uz 100% ze hry :)http://pastebin.com/3YVMMZUN JJJ to je ono,v popisu je psané No civ errors.Tohle psal C4eva .... Takže na forzu stačí LT+ 2.0 ale musí se to pálit přes ten program co se dělá.Chvilinku si budeme muset počkat,typuju tak 3 dny max :-) C4eva has created a new method that lets us burn 8.7GB data on a normal dual layer dvd. Previously we weren’t burning around 2-3% of the game data to discs and this way creating problems . We might not need LT+ 2.01 as forza’s 8.7GB backup is working fine on LT+ 2.0. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 God bless c4eva! :)...já si zatím dohraju v klidu, to ,co mám rozehraný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 já hraju na pálený bezproblémů. sem 9lvl a ani jednou to nespadlo. ale zítra ráno valím pro origo :) už na mě čeká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 já hraju na pálený bezproblémů. sem 9lvl a ani jednou to nespadlo. ale zítra ráno valím pro origo :) už na mě čeká Dívný že tobě to nepadá když většině ano.By mě zajímalo čím to je že tobě ne.Já to raději riskovat nebudu když se neví co přesně ta chyba(ochrana) CIV dělá co je ve forze a počkám na ten new vypalovaci program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Dívný že tobě to nepadá když většině ano.By mě zajímalo čím to je že tobě ne.Já to raději riskovat nebudu když se neví co přesně ta chyba(ochrana) CIV dělá co je ve forze a počkám na ten new vypalovaci program. můžu to během zítřka vyzkoušet ještě na bráchovým xboxu. ale to vám stejně nepomůže Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Takže mi to nakonec funguje... Smazal jsem veškeré savy,vypnul xko,dal pryč hdd,zapnul - vypnul,dal hdd,a jde to... nechapu...jen jsem to tak zkusil..mozna to bylo necim jinym... ale jde to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 onefootban - FeebeE ---- mate PROMO nebo COMPLEX verzi ????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 onefootban - FeebeE ---- mate PROMO nebo COMPLEX verzi ????? mám complex verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Mam complex- a ted jsem se na zahr.foru dozvedel,že xgd3 disky jak mají jiný formát ukládání dat tak když hru nainstalujes na disk tak musís hned konzoli restartovat a pak teprve hrát... může to pak právě dělat tyhle problémy.. EDIT : jinak CIV se bát nemusíš,protože civ bylo zjistěný pouze u JTAG verze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 13, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 Chvilinku si budeme muset počkat,typuju tak 3 dny max :-) Čistá, ničím nepodložená spekulace, nic víc. Já to raději riskovat nebudu když se neví co přesně ta chyba(ochrana) CIV dělá co je ve forze a počkám na ten new vypalovaci program. Ty ale žádný nový vypalovací program nepotřebuješ, bude nový FW pro vypalovací PC mechaniky a pokud nebudeš mít model, pro kterou je tento FW napsaný, budeš potřebovat novou mechaniku. Čti důkladnějí než učiníš nějaké závěry! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.