Krabbio Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 drak3go: sorry špatně jsem to pochopil. Takže se bude pálit jako doposud ale ten FM co dělají půjde nahrát jen na určité modely?? onefootban - FeebeE - pálili jste to v novém IMBburnu ?? chtěl bych aby mi to taky nepadalo,zkusím to dneska :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 onefootban - FeebeE - pálili jste to v novém IMBburnu ?? chtěl bych aby mi to taky nepadalo,zkusím to dneska :-) jo v tom novém ImgBurnu, v tom starým to přece ani nejde :) edit/ odkroužil sem na bráchovým xboxu tři závody včetně toho úvodního a nic. hra nespadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Taky jsem to logicky palil v tom novem img.burnu a je to ok..už žádné problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 14, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Takže se bude pálit jako doposud ale ten FM co dělají půjde nahrát jen na určité modely?? http://console-forum.net/tema/131029-fw-pro-dvd-rw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jack68 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Zdravim, zacinam se trosku v tom ztracet a tak bych poprosil zda by mi to nekdo osvetlil. Na tomto foru jsem cetl navod jak hru xgd3 vypalit pres novy imgburn a melo by vse fungovat. Na drudou stranu se tady pise ze hry se budou muset palit pres pomoci nove mechaniky a noveho SW.Chtel jsem zeptat zda tento problem se tyka jen hry Forza4 nebo vsech xdg3? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Zdravim,zacinam se trosku v tom ztracet a tak bych poprosil zda by mi to nekdo osvetlil. Na tomto foru jsem cetl navod jak hru xgd3 vypalit pres novy imgburn a melo by vse fungovat. Na drudou stranu se tady pise ze hry se budou muset palit pres pomoci nove mechaniky a noveho SW.Chtel jsem zeptat zda tento problem se tyka jen hry Forza4 nebo vsech xdg3? Dekuji zatím jen Forza Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Brzo by mel vyjit program co by mel vypalit uz 100% ze hry :)http://pastebin.com/3YVMMZUN Requirements: * Verbatim Dual Layer DVD+R DL Compatible only at this time * ********** SATA DVD Burner a ta vypalovčka je co?... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Requirements:* Verbatim Dual Layer DVD+R DL Compatible only at this time * ********** SATA DVD Burnera ta vypalovčka je co?... Budou prý oznámeny typy vypalovaček nebo vypalovačky , na kterých ten program bude fungovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Paráda už vidím že má tam nebude :/ jaká pravděpodobnost je že na této to půjde http://www.alza.cz/lg-gh22ns40-sata-cerna-black-d107679.htm :D :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Zase se ptáš na něco co nikdo nemůže vědět . c4eva na tom teprve pracuje a až to vydá , tak se to teprve dozvíme . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Máte někdo odpověď na to, že ......onefootman - FeebeE....... hrajou F4 comlex PAL a jim to nepadá ?? Oprava: onefootman už přiznal na jiném topicu že to žačlo padat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Máte někdo odpověď na to, že ......onefootman - FeebeE....... hrajou F4 comlex PAL a jim to nepadá ??Oprava: onefootman už přiznal na jiném topicu že to žačlo padat... tak já vám to za drobný příplatek povypálím kdo chcete :D zkoušel sem vypálený média na 3 xboxech a ani na jednom hra nepadá. Používám jedině pluskový dvd od Verbatim a mechaniku mám sata... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 FeebeE to nemusí být tím jak/na co si to vypálil ale i xboxem...prostě každej se chová jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 FeebeE to nemusí být tím jak/na co si to vypálil ale i xboxem...prostě každej se chová jinak... aha. tak to je jiná. zkoušel sem to jenom na fat verzích. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 JAsný ale tak tam jde i o mechaniku apod...už je milion různých věcí takže každej se může chovat jinak no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Tak ja vypálil jak mám a hra padá odjedu jeden závod někdy ani ne a disk je poškozen to vyhodí ,mám vypl. LG Sata a verzi Complex Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 panove me to taky padalo ale az potom co sem naistaloval dvd 2 na hdd pokud sem hral jen sprvniho dvd tak ta hra nepada a kdyz to druhe hdd odistalujete tak pak hra uz taky nepada Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kytt Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Tak jsem také odinstaloval jak hru tak savy ,vyp. zap nainstaloval hru výp vyndal HDD zap. vyp. dal HDD . hru jsem zapnul ukládám na HDD ne do X a odjel jsem ted přez deset závodů a zatím nic nespadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2011 Já když to tak vidím tak počkám až na ten software od c4vy a spol...snad to bude fungovat na mé vypalovačce...a s reflashme počkám až po novém dashy....protože tam budou asi další problémy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dddpepa Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Ahoj, nevim jestli to patri zrovna sem a taky nevim jestli uz to sem nekdo nenapsal, ale jedna se o to kdyby si chtel nekdo koupit novy Xbox 360 spolecne baleny s hrou Forza Motorsport 4 tak jsem v nem dneska nasel mechaniku LiteOn 1175 ktera aktualne nedje flashnout. Predpokladam tedy ze tuhle mechaniku budou obsahovat vsecka baleni, nebo mozna vetsina nedokazu rict. Na xboxu je datum vyroby 08/11. Snad to nekomu pomuze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 A pročpak to píšeš dvakrát ??? To si myslíš , že to jednou nestačí ? To už není možný co děláte !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 ahoj, chtěl jsem jenom říct, že tady někdo psal, že jediný způsob jak to hrát je ten mít vypalovačku lite on, podle nějakeho seznamu, jinak to nepůjde... je fajn vidět, že někdo se snaží najít rozumnou cestu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ttradek Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 zdarec asi sem fakt lama :-( kde najdu slušnej torrent na stažení forzy ?? pls hodte nekdo odkaz ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 lidi, chci se teda zeptat a budu riskovat, že budu proklet všemi, ale stejně se zeptám... jsou tady dva tábory... jeden píše, že Forzu 4 rozjel na klasickým firmwaru 2.0 tím, že nakopíroval disk na HDD, restartoval, jelo to bez padání... pak je tady druhej tábor, ten zas tvrdí, že bude na forzu 4 potřeba nový firmware a speciální dvd vypalovačka ze seznamu... kdo má pravdu ??? snad když to někdo rozjel by´t zvláštním způsobem, ale přece bez padání, tak kde je problém ??? já si myslím, že to bude nějaký šotek a že to pude... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Zkus to a uvidíš, co jiného na to říct... NIkdo tu neřekl pádné důvody, proč to na některých Xboxech jde a na jiných ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.