Domi_CZ Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Já z T.S. objednával a přišlo Bčko 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 To máš dobrý, při mí smůle by mi došlo Áčko, v pondělí tam zajdu a snad se s něma domluvím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Hele ja ji obednaval z Alzy přímo tenhle odkaz jak poznam ze to je A nebo B http://www.alza.cz/lite-on-ihas124-19-d143307.htm#foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Nepoznáš, zkus jim napsat email na obchodní oddělení a pokud by měli i jiné revize než B (t.j. A,Y), tak se s nimi zkus domluvit, ale Y mít určitě nebudou a A se na trhu vyskytuje strašně málo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koller77 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 A až mě to příjde tak to nejak poznám ? Třeba ani to A nemaji a v cem je problem jestli to je A nebo B ? dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Máš to na mechanice napsáno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tady máte přiklad B mechaniky. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFreewall Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 to koller77: v normálním vypalování problém mezi A a B není, ale FW, na který čekáme, je testován na typ B a typ A není ozkoušen (a navíc je starší)... Co se týče typu Y, tak není podporován vůbec... viz. vyjádření c4eva: Note: “A” versions have MTK chipset, but are old and untested. “Y” versions have the NEC chipset, which is not supported. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFreewall Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 A jen for fun pro nedočkavce ;-) [2011-10-22 01:04PM UTC] #c4e <c4eva> hello [2011-10-22 01:27PM UTC] #c4e <TomBrady> Is there an ETA on the burner max firmware yet? [2011-10-22 01:27PM UTC] #c4e <c4eva> just getting things ready, soon! [2011-10-22 02:09PM UTC] #c4e <c4eva> release imminent! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak nevím, jestli čekat nebo Battlefield 3 ještě udělat normálně... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak pokud chceš hrát na live, tak stejně musíš počkat s hraním než to vyjde. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Ne na live určitě ne... spíš jde o to aby to třeba neházelo chyby jako u forzy jak tu někteří píšou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Myslím, že by nemělo, podle velikosti. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Crashíčeq: Ty jo, tak to díky za info, odpověděli ti potom ještě něco? Jde se teda na místě domluvit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 22, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 iXtreme Burner MAX je venku, stahujte na obvyklých místech :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Crashíčeq Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 To Dlaha: Jak jsem již psal a ukazoval v konverzaci screenované z mého mailu. Pán psal, že pokud tam bude více techniků/skladníků, není problém se domluvit. ;) Edit #1: Mechanika flashnuta, do půlnoci vám sem hodím, jestli jsem byl úspěšný nebo neúspěšný. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak jak to vypadá??? Celkem by se hodil nějaký stručný návod kdyby se někomu chtělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Asi se bude vypalovat podle těch návodů co tu jsou na IMG BURN, ale nebude to házet chyby. Nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFreewall Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Mohl by sem někdo hodit odkaz na stáhnutí? :-) Nějak se mi nedaří to najít sry :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Domi_CZ Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 kdo neví jaký má typ media tak to vypadá takto ( imgburn ) Physical Format Information (ADIP - L0):Disc ID: MKM-003-00 Book Type: DVD+R DL Návod je na 4 stránce :psp: BTF 3 :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Pro zájemce o stažení je zde odkaz : http://www.uloz.to/10721381/ixtreme-burner-max-1-0-firmware-xbox360-ind-rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak jak to vypadá??? Celkem by se hodil nějaký stručný návod kdyby se někomu chtělo. Navod je primo v tom baliku s firmwarama. To Dlaha: Jak jsem již psal a ukazoval v konverzaci screenované z mého mailu. Pán psal, že pokud tam bude více techniků/skladníků, není problém se domluvit. ;) Díky moc, právěže v tom screenu už chybí odpověď od nich, tak jsem se chtěl ujistit. Asi tam v pondělí zajdu a zkusím si to zařídit, těch skladníků je tam stejně vždycky dost. Koukám, že jsi taky z Olomouce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 JJ návod tam je ale v angličtině v který si nejsem tak jistej tak jsem myslel-stručně vysvětlit česky... ale jinak díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dlaha Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 JJ návod tam je ale v angličtině v který si nejsem tak jistej tak jsem myslel-stručně vysvětlit česky... ale jinak díky Tak kdyžtak počkej ještě na novou verzi Jungle Flasheru. Měl by taky umět flashovat tyhle mechaniky a mělo by to být jednodušší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Tak já zas nejsem až takovej amatér... jen nerad něco dělám ne se 100% jistotou a tak jsem myslel kdyby si to stručně popsal jak postupovat... problém je u mně jen s angličtinou... jinak v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.