Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Jak hacknout/flashnout libovolne Wii (softmod pro 4.3)

Recommended Posts

Odesláno
Mam KOR verzi Wii. V pripade hacku z postu #1 mohu pouzitim ModPacku pro EUR verzi vytvorit z dane verze KOR Wii ve verzi EUR, nebo je nutno aplikovat nejrpve jiny postup na upravu Wii na EUR verzi.

Diky moc za info ci navedeni na moznost zmeny regionu a hack Wii.

Pro KOR verzi si stahni KOR- ModPack-NTSC-K.zip misto EUR modpack. Jinak by mel byt postup stejny. (pisu "by mel" protoze jsem osobne KOR Wii neflashoval, takze se za to nechci zarucoval krvi :) )

Odesláno

chcel by som sa spytat.. kupil som starsie Wii ktore ma uz softmod, no je tam stara verzia FW, takze niektore hry chcu update, a proste neviem akym sposobom bol robeny softmod a co vsetko tam aje a nieje...

tak otazka znie- mozem wii updatnut cez net na najnovsiu verziu (4.3) a potom spravit softmod odznova ? niekde som totiz cital ze mozem, a inde ze pri officialnom update sa mi wii brickne...

proste ako uplne softmod zmazat , a nahodit nanovo ?

Odesláno
chcel by som sa spytat.. kupil som starsie Wii ktore ma uz softmod, no je tam stara verzia FW, takze niektore hry chcu update, a proste neviem akym sposobom bol robeny softmod a co vsetko tam aje a nieje...

tak otazka znie- mozem wii updatnut cez net na najnovsiu verziu (4.3) a potom spravit softmod odznova ? niekde som totiz cital ze mozem, a inde ze pri officialnom update sa mi wii brickne...

proste ako uplne softmod zmazat , a nahodit nanovo ?

Opravdu nevim, jak mas softmod delany (a asi to nevis ani ty), ale pokud budeme predpokladat, ze ten starsi softmod co tam mas, je prakticky stejny jako tento - akorat starsi... Pak by ti melo stacit dat reset do tovarniho nastaveni skrze nastaveni, pak updatovat FW a nasledne postupovat dle tohoto navodu.

Odesláno
A je nejaka sance udelat z tohoto kousku verzi EUR, ktera by mi vyhovovala daleko vice?

Je to mozne.. Ale rozhodne to neni uplne primitivni zalezitost a hlavne tusim zrovna u KOR verze (jako u jedine) to je problemove.. Jinak receno - proces se nemusi povest a z Wii se muze stat cihla (nefunkcni kousek zeleza). Takze zrovna u KOR verze bych si s tim opravdu nezahraval, pokud nevim co presne delas...

Zdravim,taky mi nefunguje ovladac v bootmii a nevim, co je to wiimod? diky za odpoved...

Sorry, uz jsem to nasel po nejake dobe :-)

dekuji za navod...

:)

Odesláno
Tak softmod mam, vdaka za skvely navod...

len by som chcel miesto CFG Loadera pouzivat USB Loader GX ... ako ho nainstalujem + channel nan ?

...každopádně si ale nechej oba dva, je pár her, které v jednom loaderu prostě nespustíš a ve druhém ano. Já osobně primárně používám CFG loader, zatím jsem narazil na dvě nebo tři, které se nerozjely a musel jsem je spustit přes loader GX. Jedna z nich byla konkrétně Driver San Francisco. V CFG loaderu se po první misi sekla, v Loaderu GX šlape v pohodě. K té instalaci. Složku s USB Loaderem GX nakopíruj do složky app na svojí SD kartě. Pak by jsi měl mít USB Loader GX v Homebrew kanálu.

Odesláno (upraveno)

Zdravím, mám problem s wad managerem, hry mi jdou zatím všechny v naprostém pořádku jen nemůžu pustit wad manager. Vše jsem udelal podle návodu ale když zmáčku na launch bootmi tak mi zčerná obrazovka a začne blikat mechanika a jde jen vypnout přímo na wii. Četl jsem, že zde už někdo měl podobnej problem ale nepochopil jsem vůbec jak to opravili. Ovladač mam originál s wii motivion inside a kartu mam teda micro sd v tom nástavci na SD krartu. Budu rád za každou pomoc

Upraveno uživatelem pepanzezahoran
Odesláno

Mi se to stalo dříve taky. Vyřešil jsem to tak, že jsem znovu spustil Letterbomb (obálka s bombou) a zvolil jsem možnost "install bootmii". Zkrátka jsem Bootmii nainstaloval znovu. Pokud se na to necítíš, tak si prostě stáhni Wad managera tady http://www.mediafire.com/?gzxy7naizse6b7n a je to. Extrahuj archiv, nakopíruj na SD kartu do složky apps a potom ho najdeš v Homebrew kanálu.

Odesláno
Tak softmod mam, vdaka za skvely navod...

len by som chcel miesto CFG Loadera pouzivat USB Loader GX ... ako ho nainstalujem + channel nan ?

Ještě bych chtěl doplnit drobnou radu k CFG Loaderu. Pokud narazíš na hru, která ti v něm nepůjde spustit, stačí změnit u té hry ios. Dělá se to tak, že po zvolení hry ze seznamu otevřeš nastavení jejích parametrů (options) tlačítkem "1". Objeví se ti seznam s různými možnostmi. U položky ios změň číslo na 250, pak stiskni tlačítko "2" pro uložení, "B" pro návrat zpět a pak hru normálně spusť. Takhle z hlavy vím naprosto přesně, že to vyžadují hry Call Of Duty Black Ops i Modern Warfare 3. Bez té změny mi zůstaly stát u načítání. Jak je to u Loaderu GX nevím, protože ho nepoužívám.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu