ljelencik Odesláno Červenec 4, 2016 Nahlásit Odesláno Červenec 4, 2016 (upraveno) Zdar co mám dělat když synátor zvladnul udělat formát paměti Wii a přišel sem o homebrew,BootMii ... jak je mám dostat zpět. přes LetterBomb se mi vždy Wii kousne :( je to pro verzi 4.1E takže dořešeno, mám teď vše i v aktuální verzi, pokud se vam také stane dal sem na ulozto vc manualu https://ulozto.cz/!dLuHsg4Sq/hack-new-zip Upraveno Červenec 5, 2016 uživatelem ljelencik Citovat
Reno Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 14, 2016 Zdravím. Pokud jdu do mod manageru, kde chci instalovat wad soubory. Přestane wii ovladač fungovat. Odpojí se. Četl jsem nějake návody jako nainstalovat starší ios. Zde vzniklo to samé. Odpojil se ovladač. Našel jsem i nějaké návody s nainstalováním https://gbatemp.net/threads/possible-fix-for-usb-loaders-and-new-motion-controllers.315020/ Ale tu si nejsem jistý co mám vlastně udělat. Tohle dělá asi všem co mají novější wiimotionplus ovladač. (jiný nemám) Dostal jsem toto wii do ruky abych ho kamarádovi flashnul. Ale bohužel se nemůžu dostat přes tento problém. Byl bych moc vděčný kdyby někdo poradil. Citovat
chemicak Odesláno Prosinec 25, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2016 Děkuji za nádherný návod (někde sice nesedí úplně přesně, ale dá se to s trochou přemýšlení velice dobře zvládnout). Jen se již nedá stáhnout App Pack.zip. Šlo by ho reloadnout? Díky moc Citovat
michale Odesláno Prosinec 25, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2016 Zdravím, návod je super, ale mám problém s tím, že mám wii FW 4.1e a nevím jak na to. můžete mi prosím nějak pomoct díky moc Citovat
michale Odesláno Prosinec 26, 2016 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2016 Zdravím tak se mi to povedlo jen jsem nemohl dodělat poslední bod, protože stránka neexistuje. pojedou mi hry i bez toho? 4b) Posledni krok - zkopirovani homebrew aplikaci na SD kartu (vcetne USBLoaderu) Naposledy zformatujte SD kartu Stahnete App Pack.zip a rozbalte na root SD karty SD kartu vlozte zpet do Wii (kde by mela byt porad - budete z ni spoustet USB Loader) Citovat
amigo1468626344 Odesláno Únor 12, 2017 Nahlásit Odesláno Únor 12, 2017 Ahoj, mel jsem Wii s hacknutou verzi 4.2E, bohuzel syn omylem zaktualizoval na 4.3E a ted me opet nejdou hry z USA, dokazal by me nekdo poradit, jak to znovu rozchodit? Diky Amigo Citovat
radek.seg Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Dobrý den chci se zeptat zda je normální že hry co hraji z flešky mají horší kvalitu obrazu než originální hry které hraji z DVD? Citovat
Romix Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 To je divny... to by na to nemelo mit vliv... Citovat
radek.seg Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Nevím hraji to na ful hd televizi. Všiml sem si že to nedělá každá hra. Nemůže to být nějak osekané ty hry? Koupil sem to nintendo nedávno, tak se v tom nevyznám. Vůbec nevím jak a kde se ty hry stahují. kámoš mi to prodal i s fleškou a na ní už ty hry byly. Jen se mi to nezdá. Jak má být velká jedna hra, když je kvalitní? Kolik her se vejde například na 20 giga flešku? Citovat
Romix Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 To je vzdy individualni. A hrajes to na Wii nebo WiiU? Jako ze by se to orezalo graficky, to se mi nezda. Leda ze by jsi si na fleshce treba spustil hru Mario kart pro Wii a pak tam mrsknul originalku tehle hry pro WiiU... Ale to asi neni tento pripad. Nicmene jsem treba videl, jak na PC v emulatoru ty hry pro Wii maji mnohonasobne hezci grafiku. Citovat
radek.seg Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Nevím ani v to se nevyznám. Na krabici a i na konzoli mám jen Wii. žádne U na tom není. Nevím jaký je v tom rozdíl. Jak vypadá Wii a jak wiiU. Jak poznám jestli mám Wii nebo WiiU? Citovat
Romix Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Tak se podivej na internet. Do googlu zadej Wii a pak WiiU. WiiU je modernejsi konzole. Pokud mas ale na krabici Wii, tak mas Wii. Citovat
radek.seg Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 No mám Wii, hraju to na Wii. Citovat
Romix Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 No me to pripada zvlastni... Je to hodne viditelne? slo by ten rozdil vyfotit? Citovat
radek.seg Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 No škoda že to nemám jak vyfotit. Mě příjde že i to menu, když vjedu do usb a oběví se ty obrázky her že to je nějaké rozmazané, jiné než to hlavní menu. Citovat
Romix Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 No tak to ti moc nepomuzu. V podstate nelze pomoc, kdyz clovek ani nevidi, co presne mas na mysli... Citovat
radek.seg Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 A nemůžou být na té flešce některé hry na Wii a některé na WiiU? Jde vůbec hrát hry na Wii, které jsou na WiiU? Citovat
Romix Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Ne to nejde.. Na Wii urcite hrat WiiU hry nemuzes. Citovat
radek.seg Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Tak sem to zkusil vyfotit, ale nevím a toho něco poznáš. Mizerný foťák. Citovat
Romix Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Nene, tam nic videt neni. Nicmene je blbost aby tam byla jina grafika...Je to ta sama hra jak v originale, tak na Flashce. Pres co to mas pripojene k TV? Citovat
Buladog Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Nemám teď k dispozici stolní PC, je někdo s okolí Ostravy kdo by mi pomohl ? Citovat
radek.seg Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Originál kabelem který je součásti baleni. Tj činče audio L, R a video, tři činče. červený, Bilý a žlutý. Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 30, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Omlouvam se za OT, ale co je to činč? Citovat
radek.seg Odesláno Srpen 30, 2017 Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Takhle vypadá ten origo kabel Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 30, 2017 Moderators Nahlásit Odesláno Srpen 30, 2017 Omlouvam se, to byl jen zert Spravne je to totiz cinch, tak me jen tvuj vyraz pobavil ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.