Anonymous_ Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Na hacknuti je treba pouze SD karta, ne SDHC. Ale za pokud nic nedas. Muzes to zkusit a kdyz nepujde, tak budes muset koupit 2 GB SD kartu (nebo mensi) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 OK. Tak pak dám vědět jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Prosím ještě otázka k tomu externímu HDD. Můžou na něm být nahrány i další věci (fotky, záloho PC atd.) nebo musí být čistý? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Vše provedeno dle návodu. Zkoušel jsem Donkey Kong Rerurns a vše funguje (o: Pro info: Použil jsem microSDHC karu s redukcí na SD kartu a vše OK. Děkuji za návod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Prosím ještě otázka k tomu externímu HDD. Můžou na něm být nahrány i další věci (fotky, záloho PC atd.) nebo musí být čistý?dík Nemusi byt cisty. Normalne zformatovany na FAT32, do toho se pouze vytvori (sama) slozka WBFS a jinak na nem muzes mit cokoliv jineho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barborak.Filip Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Anonyme prosimte koukal jsi na to Wii Sports Resort?:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Anonyme prosimte koukal jsi na to Wii Sports Resort?:) Prave jdu stahnout. Sorry celej tejden jsem byl v praci a absolutne nestiham. Nicmene je tu jeden problem - muj HDD k Wiicku ma kamos, takze tu mam leda 2GB flashku a Wii sports resort ma 4GB+... takze jeste nevim jak to poresim. Kazdopadne mne napadla jeste jedna vec - v nastaveni CFG USB Loaderu lze zapnout 002 fix - zkus to. Nerikam, ze to bude fungovat, ale za pokus to stoji :) + tady jsem jeste nasel nejake reseni http://forums.afterdawn.com/t.cfm/f-154/cfg_usb_wii_sports_resort-826437/ ... ale abych se priznal, ted z hlavy nevim, co je alt.dol nebo tady http://tehparadox.com/forum/f41/getting-your-wii-sports-resort-iso-run-442488/ a urcite stahni nejnovejsi CFG USB Loader pro vsechny pripady http://filetrip.net/file.php?id=25611 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Ahoj, zatím zkouším různé hry a jede to bez problémů. Dají se hrát i WiiWare hry? Pokud ano tak stejný postup jako u normálních her? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 WiiWare hry se instaluji jako .wady Navod treba zde: http://wiihacked.com/wiiware-vc ... jakmile bude trochu casu na ozkouseni (priznavam, ze jsem wiiware jeste nezkousel), tak to pridam k navodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Díval jsem se na nabídku toho USBloaderu. A nabízí to update na v70. Můžu to updatovat? Protože verzi mám 65? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Jasne, urcite updatuj. Nic tim nezkazis ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
draupn3r Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Zdravím, 1. chci velice poděkovat autorovi návodu. Hack jde jako po másle. 2. Problémy s Wii resort a sport jsem vyřešil updatem CFG na verzi 70. A obě hry fungují. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
devaa Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Hoj, chci se optat. Co když mám ještě softmod firmware v 4.2 ? Jak tam mám dát 4.3, mám si to aktualizovat přez net? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Prosinec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 18, 2011 Ahoj, vyskytl se mi první problém a to se hrou "Anno Create A New World". Pokaždé to na uvodní obrazovce zamrzne. Zkoušel jsem IOS 248, 249 i 250. Nezkoušel jsi to někdy? dík EDIT: Už jsem to vyřešil. Stáhl jsem z jineho zdroje a už to jede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romel Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 nejede mi CoD 3 warfare.. tu http://console-forum.net/tema/135201-call-of-duty-modern-warfare-3 to vyřešil,že si nainstaloval nový wad soubory...ale když já přes homebrew cannal chci spusit bootmii (launch bootmi) tak mi zčerná obrazovka a začne modře blikat mechanika). Přitom když sem postupoval podle tohoto návodu,tak sem v bootmii byl, a dělal zálohu na kartu .. poradte prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Musis si bootmii nakopirovat opet na kartu :) Ale myslim, ze zadny cIOS updatovat nemusis. Updatuj CFG Loader na nejnovejsi v70, pripadne nainstaluj GX Loader a proste v nich jen vyber spravnou verzi IOSu (v tomhle navodu se jich instaluje vice, staci si vybrat ten spravny pred spustenim hry) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romel Odesláno Prosinec 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 no dobre,ale z kama ten bootmii dostanu?postupoval sem podle tohoto návodu, je dobrej,ale pro me jako začátečníka(1.den s tím,je nalinko nepřehlednej...) jinak ted sem upgradoval CFG Loader na v70 a nic, GX Loader sem nezkoušl protože na homepage měli něco o tom, že nedoporují auktualizaci na v. 4.3E což mám,tak se bojím, aby se s tím nic nestalo! aha ten bootmii sem našel, je v ModPack-PAL-E ...takže to mám zkusit s tím jiným loaderem nebo tam nahrát ty wad ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2011 Kdyztak napis co je konkretne neprehledne a ja to upravim. Mne osobne se to zda naopak az moc podrobne a user-friendly napsane. Ale mozna to je diky tomu, ze vim co a jak. Proto apeluji na vsechny, co jeli dle tohoto navodu: Prislo vam tam neco neprehledne? Pokud ano, tak co? Rad to opravim a zlepsim, diky. GX Loader klidne zkus. S timto navodem se downgraduje na 4.1 E, takze GX Loader jede (sam jsem to jel presne dle tohoto navodu a jede mi)... Jinak Bootmii najdes bud u sve zalohy nand (konkretne slozka bootmii, kterou je treba nakopirovat zpet na pametovku) nebo v mod packu v kroku 3 Zkus nejdriv GX Loader a vyzkouset spustit pres vsechny mozne dostupne ©IOS a pokud to opravdu pres zadny nepojede, tak muzes zkusit nainstalovat ty WADy - ale za to nijak nerucim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romel Odesláno Prosinec 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2011 to je v pytli, tomu rozumíš dost a já ne.. možná sem jen neporozumněl návodu,protože je toho najedou moc.. ted hlavně nevím,jak nainstalovat ten GX Loader - stáhl sem si "USB Loader GX-UNEO_Forwarder_4_0_AHBPROT.wad" a jak ted dál to nevím tak jinak, GX Loader jede už..ale nevím jak tam mám prozkušet ty ©IOSy .... EDIT: tak i toto vyřešeno. dík za poradu a omlouvám se za menší spamování :) vše se dalo najít na webu, COD 3 se hraje s IOS 224.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Prosinec 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Ahoj, Chci poděkovat za návod, moc mi pomohl.Ale je tu problém.Měl jsem externí disk s velikostí 250 GB a po zformatování na FAT32 se jeho velikost zmenšila na pouhých 31 GB.Jakto?Dá se to vrátit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Prosinec 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2011 Ahoj, to je divne. Asi se spatne zformatoval, jelikoz FAT32 v pohode zvlada i 250GB (a vice) a snad ani Windows s tim nema problem. Doporucim ti asi stahnout http://www.partition-tool.com/personal.htm zkontrolovat rozdeleni disku, pripadne ho opravit na jednu 250GB partisnu a rovnou ho v easeusu zformatovat na FAT32 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Koukl jsem se na to v tom programu a 200 GB nebylo přiřazených tak jsem tam udělal disk G a mám to rozdělené na F (31 Gb) a G (200 GB).Díky moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Kouknul jsem se na ten problém s Wii Sports a Wii Sports Resort. Většina lidí píše, že na CFG loaderu nefunguje Sports Resort a přikládají návod na instalaci GX loaderu, ale to je omyl, protože mě se ho podařilo spustit i na CFG loaderu. Tenhle postup bude sloužit pro Sports Resort, protože Sports mi funguje normálně. Podle tohoto návodu by jste měli spustit Sports Resort na Wii, které je hacknuté způsobem uvedeným v prvním postu bez nějakých dalších úprav nebo updatů. Nic z toho by nemělo být nijak nebezpečné pro vaše Wii, ale jako vždy vše děláte na vlastní riziko. 1) Spusťte CFG loader, najeďte na Sports Resort a stiskněte A. 2) Stiskněte 1, najeďte na Alt dol a potvrďte šipkou vpravo. 3) Najeďte na player.dol a potvrďte tlačítkem A. 4) Stiskněte 2 a spusťte hru tlačítkem A. 5) Uvidíte úvodní Wii Motion Plus video, které necháte doběhnout do konce a potom (až vás to vyzve ke stisku A) po stisknutí A hra spadne do Wii menu. 6) Opakujte kroky 1) a 2). 7) Najeďte na off a potvrďte A. 8) Stiskněte 2 a potom A pro spuštění hry. červeně - tlačítka na wii ovladači modře - názvy položek v nabídce Tento postup stačí udělat jednou a při dalším hraní Wii Sports Resort normálně spustíte hru. Hru jsem zkoušel 3x spustit a hrál asi 30 min a vypadá to, že funguje bez problému. edit: funkční na CFG loader v65. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teiNy1468627104 Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Pro Sports Resorts stačí updatovat CFG Loader a spustit pod IOS 224.Nic z toho dělat nemusíte! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2011 Update jsem zatím nezkoušel, ale tohle je návod jak to funguje na v65. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.