Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 735
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Zdravym. Mam mensi problem. Upravil som iHASku, hry vzdy prebehnem cez ABGX a zo siedmich napalenych hier mi idu 3. Ostane 4 mi vzdy pri nejakom bode (kazda pri inom, jedna hned na zaciatku, v jednej sa dostanem do konca as do hry) vypisu, ze disk je necitatelny. Kde by mohol byt problem? Neviem ci sa mam zamerat na mechaniku v xboxe, ci jej nahodou nekonci zivotnost alebo pri napalovani. Mam v mechanike LT+ 3.0

zkusil jsi hry po vypálení zkontrolovat přes KProbe? taky jsem jich několik vypálil, vypálení proběhlo úspěšně, ale KProbe mi ukázalo tolik chyb a na xboxu mi nešly, vypálil jsem stejnou hru znovu a šla.U mě je problém v PC, už má několik let za sebou.

Odesláno
Zdravym. Mam mensi problem. Upravil som iHASku, hry vzdy prebehnem cez ABGX a zo siedmich napalenych hier mi idu 3. Ostane 4 mi vzdy pri nejakom bode (kazda pri inom, jedna hned na zaciatku, v jednej sa dostanem do konca as do hry) vypisu, ze disk je necitatelny. Kde by mohol byt problem? Neviem ci sa mam zamerat na mechaniku v xboxe, ci jej nahodou nekonci zivotnost alebo pri napalovani. Mam v mechanike LT+ 3.0

Vypaluješ na Verbatim?

P.S. používej tlačítko EDIT

Odesláno (upraveno)
Ne stáhnul jsem to z warforum vypálil pouze soubor dvd. Bylo tam iso a dvd soubor.

Nic na tom není, iso projeď přes abgx360 na level 3, nastavení máš na následujícím odkazu:

http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=79171

Pak to vypal iHASkou (upravený fw v ní snad máš) pomocí ImgBurn (rychlost 4x, v nastavení / zápis / strana 1/ si zaškrtni volbu "Před zápisem provést OPC"). Média Verbatim (MKM003 Singapore).

Vypálené DVD potom zkontroluj pomocí KProbe. Pokud to bude dobře vypálené, musí to makat.

P.S.

jo... a vypaluj dvd soubor, ale to už asi víš.

204206df3990141779a05c4c2830e5bd.png

Upraveno uživatelem Damon
p.s.
Odesláno
Nic na tom není, iso projeď přes abgx360 na level 3, nastavení máš na následujícím odkazu:

http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=79171

Pak to vypal iHASkou (upravený fw v ní snad máš) pomocí ImgBurn (rychlost 4x, v nastavení / zápis / strana 1/ si zaškrtni volbu "Před zápisem provést OPC"). Média Verbatim (MKM003 Singapore).

Vypálené DVD potom zkontroluj pomocí KProbe. Pokud to bude dobře vypálené, musí to makat.

P.S.

jo... a vypaluj dvd soubor, ale to už asi víš.

204206df3990141779a05c4c2830e5bd.png

Když spustím ABGX na lev. 3 tak to cca. po 5s. hodí chybu se souborem iso. Na lv. 2 to jede něco si to stahuje z internetu.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu