chipomil Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 pokavad hra neni v databazi abgx a nejsou teda doplnena topologicka data do isa v pripade xgd3 her tak je to tim urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martys33 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Zdravym. Mam mensi problem. Upravil som iHASku, hry vzdy prebehnem cez ABGX a zo siedmich napalenych hier mi idu 3. Ostane 4 mi vzdy pri nejakom bode (kazda pri inom, jedna hned na zaciatku, v jednej sa dostanem do konca as do hry) vypisu, ze disk je necitatelny. Kde by mohol byt problem? Neviem ci sa mam zamerat na mechaniku v xboxe, ci jej nahodou nekonci zivotnost alebo pri napalovani. Mam v mechanike LT+ 3.0 zkusil jsi hry po vypálení zkontrolovat přes KProbe? taky jsem jich několik vypálil, vypálení proběhlo úspěšně, ale KProbe mi ukázalo tolik chyb a na xboxu mi nešly, vypálil jsem stejnou hru znovu a šla.U mě je problém v PC, už má několik let za sebou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Zdravym. Mam mensi problem. Upravil som iHASku, hry vzdy prebehnem cez ABGX a zo siedmich napalenych hier mi idu 3. Ostane 4 mi vzdy pri nejakom bode (kazda pri inom, jedna hned na zaciatku, v jednej sa dostanem do konca as do hry) vypisu, ze disk je necitatelny. Kde by mohol byt problem? Neviem ci sa mam zamerat na mechaniku v xboxe, ci jej nahodou nekonci zivotnost alebo pri napalovani. Mam v mechanike LT+ 3.0 Vypaluješ na Verbatim? P.S. používej tlačítko EDIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eraser17 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 napalujem len na VERBATIM . no cez to KProbe som to neskusal. idem hned jednu vyskusat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidewinder Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Zdravím, mám problém, mám poslední falsh, koupil jsem si Lite-On iHAS124-19B,a když si vypálím podle návodu F1 2012 tak nejdou. Při spouštění chyba, nahrát na HDD to jde, ale spustit ne. Na LIVE nechodím, muže mi někdo poradit jak to uspěšně vypálit. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 projel si to pres novy ABGX ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidewinder Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Ne stáhnul jsem to z warforum vypálil pouze soubor dvd. Bylo tam iso a dvd soubor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 (upraveno) Ne stáhnul jsem to z warforum vypálil pouze soubor dvd. Bylo tam iso a dvd soubor. Nic na tom není, iso projeď přes abgx360 na level 3, nastavení máš na následujícím odkazu: http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=79171 Pak to vypal iHASkou (upravený fw v ní snad máš) pomocí ImgBurn (rychlost 4x, v nastavení / zápis / strana 1/ si zaškrtni volbu "Před zápisem provést OPC"). Média Verbatim (MKM003 Singapore). Vypálené DVD potom zkontroluj pomocí KProbe. Pokud to bude dobře vypálené, musí to makat. P.S. jo... a vypaluj dvd soubor, ale to už asi víš. Upraveno Říjen 23, 2012 uživatelem Damon p.s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidewinder Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Nic na tom není, iso projeď přes abgx360 na level 3, nastavení máš na následujícím odkazu: http://www.team-xecuter.com/forums/showthread.php?t=79171 Pak to vypal iHASkou (upravený fw v ní snad máš) pomocí ImgBurn (rychlost 4x, v nastavení / zápis / strana 1/ si zaškrtni volbu "Před zápisem provést OPC"). Média Verbatim (MKM003 Singapore). Vypálené DVD potom zkontroluj pomocí KProbe. Pokud to bude dobře vypálené, musí to makat. P.S. jo... a vypaluj dvd soubor, ale to už asi víš. Když spustím ABGX na lev. 3 tak to cca. po 5s. hodí chybu se souborem iso. Na lv. 2 to jede něco si to stahuje z internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Stáhni ISO z jiného zdroje. P.S. příspěvek nad tebou se NECITUJE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Když spustím ABGX na lev. 3 tak to cca. po 5s. hodí chybu se souborem iso. Pokud je to ISO v pořádku, žádnou "chybu se souborem iso" by to házet nemělo - ta hláška o chybě je přesně jaká? Jinak asi viz. romik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidewinder Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Error:Failed to reopen C:\documents and settings\sidewinder\plocha\f1 2012\imars-f12012-360-rg.iso for writing. (Permissoin denied) autofix failed, stealth is still unverified Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluňa Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Ahoj, nevim kam s tim, ale prijde mi, ze asi nejlepsi sem.... po projeti THE SIMS 3 PETS (XGD2) mi to vyhazuje tuhle hlasku. Prelozim, o tom zadna, ale nevim jestli ta hra pojede, nebo ne. Jeste nikdy jsem podobnou hlasku nevidel... vsem predem diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 24, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 V Abgx360 jdi do záložky "Misc" a do "Add extra command line options here (for advanced users only):" vepiš "--pL0" (bez uvozovek) a pak to projeď znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluňa Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) Diky, uz je to cely zeleny, ale opet se kontrola L0 videa zastavila na 56%, vadi to? :idea: EDIT: uz OK, po znovuprojeti uz vse na 100% :party: Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem Pavluňa Doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 vypálil jsem si podle tohoto tutorialu Assasins Creed III a pise mi to : disc is not supported , v čem je problem ? flash mam nejnovejsi , pekne me to sere Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 vypálil jsem si podle tohoto tutorialu Assasins Creed III a ... Seš si jistý, že si neudělal cestou chybu? :) Hoď sem výpis z KProbe té nefunkční hry, případně ještě mrkni sem: http://console-forum.net/tema/131171-navod-jak-vypalit-xgd3-hry/page28?p=1287965&viewfull=1#post1287965 třeba ti to pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 vypálil jsem to tak jak je to na první stránce... co je ta ihaska ? v img burn se mi napsalo toto http://xboxplay.sk/images/stories/5x.png (akorat image size bylo 8,534 a disc size 8,5) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Tak v tom pripade muzes zavitat sem :-) http://console-forum.net/tema/143144-mechaniky-lite-on-ihas-124-19b-revize-b-usb-redukce-dvd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 hmm super. kdyz si vymenim mechaniku v xboxu za tuhle tak musim znova flashnout xbox ? a jaka je cena mechaniky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 "Návod jak vypálit XGD3 hry" na první straně je pravda celkem zavádějící a ne příliš poplatný době - někdo z kompetentních by mohl sjednat nápravu / aktualizaci, ubylo by podobných dotazů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 hmm super. kdyz si vymenim mechaniku v xboxu nikoli - mechaniku potřebuješ do PC (vypalovačku s upraveným fw) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavluňa Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Deadmau5: vic cist a bude dobre :cheesygrin: ver, ze kdyz to udelas jak se ma, nebude problem ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 neexistuje uz nejaka aplikace, ktera dokaze vypalovat XGD3 hry primo na OSx ??? nebo nejaky navod... ctu , hledam a nikde poradne nic kloudnyho mam 13" mid 2010 diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirbin Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Zdravim,pujde mi spravne vypalit assassin creed 3 i když mi to pise nejakou chybu pri projeti pres abgx?! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.