Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 735
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Jak je uvedeno v topiku, bohuzel jsou lidi kteri si napali co potrebuji a mechaniku zaslou zpet, ta je ovsem plne funkcni a me pak stoji xxx za neopravnenou reklamaci. Takze asi tak k te reklamaci. Mechaniky odchazeji odzkousene a funkcni, pokud nekomu prisla nefunkcni hned po doruceni (neopatrnost prepravcu), tak samozrejme jsem daval kus za kus ;-)

Odesláno

Mám podobný problém jako mesyas : Crysis 3- Při nahrání na HDD v 46% se zastaví a chce to vyčistit disc...Páleno jak se má Ihaskou.Staženo torrentem Crysis.3.XBOX360-iMARS[rarbg].Při spuštění úvodního videa se občas sekne a pak hra jede normálně plynule.Tak mě zajímá proč to nejde nahrát na hadr a jestli mě nečeká v dalším misích nějaky sek,či uplně vypnutí apod když se to zastavilo v 46%.Stažená špatná verze nebo ne???Díky za Odpověď

Odesláno (upraveno)

Ahoj. Potreboval bych poradit. Po dlouhe dobe jsem preinstaloval komp. Mam ihas mechaniku upravenou na Ihas 124 B . ImgBurn aktualni. Abgx ok. Problem nastane pri vypalovani v imgburnu. Jiz 3x mi vyhodil tuto hlasku.Poradi nekdo co s tim? vypalovani skonci a dvd na vyhoz. DVD v poradku jiz jem na ne palil.post-12843-14687163768511_thumb.jpg

Upraveno uživatelem MichaelMax
Odesláno
Ahoj. Potreboval bych poradit. Po dlouhe dobe jsem preinstaloval komp. Mam ihas mechaniku upravenou na Ihas 124 B . ImgBurn aktualni. Abgx ok. Problem nastane pri vypalovani v imgburnu. Jiz 3x mi vyhodil tuto hlasku.Poradi nekdo co s tim? vypalovani skonci a dvd na vyhoz. DVD v poradku jiz jem na ne palil.[ATTACH=CONFIG]20196[/ATTACH]

Taky jsem měl tuto hlášku nevím čím to je, ale dal jsem pokračovat a dvd se pálilo dál, potom jsem hru spustil a hra jela tak 10 minut a potom nic :D

Odesláno
Ahoj. Potreboval bych poradit. Po dlouhe dobe jsem preinstaloval komp. Mam ihas mechaniku upravenou na Ihas 124 B . ImgBurn aktualni. Abgx ok. Problem nastane pri vypalovani v imgburnu. Jiz 3x mi vyhodil tuto hlasku.Poradi nekdo co s tim? vypalovani skonci a dvd na vyhoz. DVD v poradku jiz jem na ne palil.[ATTACH=CONFIG]20196[/ATTACH]

No jestli to není tím že tomb raider je xgd2 ja osobně pálim xgd2 obyčejnou vypalovačkou a jen xgd3 ihaskou b.

Odesláno (upraveno)

Ahoj vsem, v prvni rade bych rad podekoval jednomu uzivateli za uspesnou transakci a doruceni iHAS mechaniky vcetne usb redukce. Dekuji

Nicmene vypali jsem zatim 3DVD (Forza Horizon, MW3 a Medal Warfare) - jede jen mw3, ale nejde stejne nainstalovat na hdd xboxu. Dodrzel jsem vsechny postupy a precetl celych 34stran tohoto topicu.

Mam novy ImgBurn, aktualizovany WIN7, novy abdx360 (se kterym samozrejme vse pojizdim pred vypalenim a vse mam zelene), dokonce jsem dostal i tip na opravu casu v BIOsu, vse splneno a porad chyby.. vse se tvari ok i vypaleni, ale hry se nedaji naistalovat na hdd a z dvd jede jen nektera.

K mediim, pouzivam Verbatim DL+ ze spindlu 10ks, oznaceni M003 v imgburnu nicmene mam dotaz timto smerem, testoval nekdo media ta sama, ale printable? maj z vrchu bily povrch a vypalil jsem na ne 3hry jeste bez ihas truncate (far cry 3, black ops 2 a Sniper elite v2) a vsechny ok, samozrejme instalace na hdd nesla, ale rozhodne jsou hratelne... nezaznamenal nekdy nekdo z vas takovy postreh s hrami na techto mediich? http://www.damrotech.com/images/10000881.jpg

Uz kdysi jsem delal zalohy na xbox 1 a nejspolehlivejsi media, ktera byla byli verbatimky a kdyz jsem pak presel na verbatimy s bilym vrskem, tak slapaly 100% vsechny a jakoby mechanika i lepe nacitala, mel jsem uplne prvni verzi xbox 1 z usa, tak mel haklivou mechaniku (nebo uz starou) a bila media Verbatim byla nejlepsi.

Odepiste prosim kdokoliv s jakoukoliv radou, treba mam jen nekde neco spatne nastaveno.. dekuji moc

Upraveno uživatelem datomek
Odesláno

Prosim o radu na vypalovani. Nevim cim to je ale novy hry mi vypalit jdou a i naistalovat do xka s tim nemam problem ale chtel jsem si vypalit i neco starsiho napr. Batman akham asylum a to uz je problem vypalovani probehne uspesne ale xko mi to nechce naistalovat kolem 40% mi vyhodi chybu. nekde jsem se docetl ze nastaveni zustava stejne ale me se to moc nezda poradi mi nekdo co s tim?

Odesláno

Dotaz na tebe Jardo66, proc vubec ctes tema o paleni, kdyz jsi spokojeny s RGH?? Forum je o radach a spolecnych tematech, pokud te to zajima, tak jsem chtel poradit, jak spravne vse nastavit, tesim se domu jak se tu podivam, ze mi treba nekdo poradi a misto toho chytracka odpoved. Vis me vubec singly skoro nebavi od te doby co jsem poznal pred lety LIVE hrani s prateli, za hry jsem utratil nespocet penez za ta leta. Koupil jsem si ihas mechaniku a udelal FLASH, ano o RGH vim, ale chci hrat online! Takze takove machrovske rady mi asi nijak nepomuzou... jinak dekuji za tvuj prizpevek - opravdu uzitecny a k tematu..

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu