kinect Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 MÃm nastaveno rychlost 2,4x a nemÃm nastavenou verifykaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Tak pak nevím proč jsou ty hodnoty tak divné, v tom výpisu máš uvedené "Speed: Max". Jinak ta Lite-on nepodporuje 2.4x, takže klidně můžeš nastavit 4x. Víc asi neporadím, už mě nic nenapadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinect Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Tak pak nevím proč jsou ty hodnoty tak divné, v tom výpisu máš uvedené "Speed: Max". Jinak ta Lite-on nepodporuje 2.4x, takže klidně můžeš nastavit 4x. Víc asi neporadím, už mě nic nenapadá. no ta rychlost se nastavuje i na KProbe a když jsem nastavil 4x, tak to dopadlo zase jinak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 Nevím čím to je, ty hodnoty jsou prostě vyšší než mají být. Chtělo by to srovnání s někým kdo stejnou hru vypaloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kinect Odesláno Květen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 12, 2012 mě to ale dělá i u jiných her Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 Chtel bych si shrnout nektere poznatky za posledni dny co studuji problematiku vypalovani her, byl bych rad kdyby me to nejaky mistni xbox 360 profik potvrdil/vyvratil/opravil. 1) XGD3 zalohy jdou normalne vypalovat klasickym zpusobem a jsou funkcni pro firmware LT+3.0 i bez pouziti LiteOn iHas ale s tim rizikem, ze je mozne dostat ban na xbox live. (jak je to s tim banem horke v tomto pripade?) 2) LiteOn iHas vypalovacka s firmwarem Burner Max je dobra teda jedine pro to, abychom byli schopni vypalit i data, ktera tam jsou "navic" a jejichz vypaleni nam zajisti presnejsi kopii originalni hry, tudiz je daleko mensi riziko banu. 3) XGD3 hry by se nemeli projizdet programem abgx360 (co je na tom pravdy a proc tomu tak je?) 4) Pokud budu chtit vypalit AP25-active hru, patchnuti by melo zajistit abgx360 automaticky, takze by melo byt bezpecne takto opachovane hry spustit. Diky za jakekoliv, aspon castecne odpovedi a pripadne diskuzi nad temito "otazkami". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 1) Zálohy při vypálení klasickým způsobem nemusí vůbec fungovat, záleží jaké data obsahuje rozšířená část. Některé hry po vypálení nejdou nainstalovat, nebo v určité fázi hry hodí chybu, popřípadě nejdou vůbec spustit. 2) Viz. bod 1 3) XGD3 je nutné projet v ABGX, protože do nich doplní topologická data, která jsou potřebná ke spuštění hry. (V případě LT+ v2.0 je to naopak nežádoucí a hry se "nesmí" projíždět) Stejná pravidla platí pro XGD2 s AP 2.5 sektorem. 4) Viz. bod 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubago Odesláno Květen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2012 1) Ok, takze je to v pripade XGD3 her vypalovanych beznou vypalovackou takovy pokus/omyl. Nikdy nevis kdy a jestli ti to pojede z duvodu neznamych dat na rozsirene casti? Potom by teda bylo logicke kdyby existoval neco jako seznam funkcnich XGD3 her pro bezne paleni. Neexistuje neco takoveho? 3) takze abych si to shrnul, zdali tomu korektne rozumim: v mem pripade, kdyz mam LT+3.0, tak je treba projizdet abgx v podstate pokazde. (tzn v pripade kdyz jde o XGD2 nebo XGD3 hru pripadne s kombinaci s AP 2.5 sektorem, proste pokazde) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 Seznam funkčních her neexistuje, protože každá vypalovačka vypálí stejné DVD jinak a někomu to půjde, jinému ne. Proto je jediný ověřený způsob ihas a nic jiného se nedoporučuje. Ohledně kontroly v ABGX, vždy platilo, že je dobré hry pojíždět a v případě AP 2.5 (což jsou téměř všechny XGD3) je to nutné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 A proto na to kašlu a radši za měsíc pořídim RGH.. stejně na live nelezu a hraju jen s bráchou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trish Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 to je to nejlepší řešení co můžeš udělat,já mám Ihas a na live nechodím a hraju všechny xgd3 hry co jsem udělal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 já právě nemám ani kam iHas připojit (notebook) a ty řešení přez USB mi nejsou sympatický (další kabelsy navíc atd. :D ) RGH se mi líbí i když jsem snad nikde nenašel nějakej pěknej popis co a jak... tak nějak vim o co jde ale detailnější info by bodlo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 29, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 já právě nemám ani kam iHas připojit (notebook) a ty řešení přez USB mi nejsou sympatický (další kabelsy navíc atd. :D ) RGH se mi líbí i když jsem snad nikde nenašel nějakej pěknej popis co a jak... tak nějak vim o co jde ale detailnější info by bodlo :) Jaktože nenašel? Máme tu celou sekci o RGH, kde jsou rady, návody, řešené problémy..... Nevím co víc by zde ještě mělo být. http://console-forum.net/forum/207-jtag-rgh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Květen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2012 áá díky a omlouvám se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobisAssassin Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Jde vypalovat XGD3 s Imgburn 2.5.7.0 ??? na LT+2.0 A mám problém z vypálením T.C. Ghost Recon Future Soldier a Max Payne 3 ale jiné XGD3 hry mi jedou ( [PROTOTYPE2], Darkness II, Need for speed The RUN, CoD Modern Warefare 3, atd....) Může mi někdo poradit ??? Pls... jsem rád za každou radu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 nech si udelat lt3 a kup si vypalovacku kterou na to mas mit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobisAssassin Odesláno Květen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2012 Takže nemám jinou možnost než si pořídit RGH nebo LT3??? chipomil: Sám uvádíš že máš flash LT+2.0 a jedou ti nové XGD3 hry ??? ... a když mi všechny ostatní hry jedou .... není to v něčem jiném ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 mam lt2 ale z doby kdy byl xbox jen fleslej nepouzivam mechaniku mam rgh az tam pujde demon ma smysl lt3 ihaesku mam taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Takže nemám jinou možnost než si pořídit RGH nebo LT3???chipomil: Sám uvádíš že máš flash LT+2.0 a jedou ti nové XGD3 hry ??? ... a když mi všechny ostatní hry jedou .... není to v něčem jiném ??? Ano nemáš jinou možnost. XGD3 hry mu jedou díky RGH. Co máš za DB? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BobisAssassin Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 Ano nemáš jinou možnost. XGD3 hry mu jedou díky RGH. Co máš za DB? Jiné XGD3 hry mi jedou ( [PROTOTYPE2], Darkness II, Need for speed The RUN, CoD Modern Warefare 3, atd....) Ale mám problém z vypálením T.C. Ghost Recon Future Soldier a Max Payne 3 Tak to nechápu... je možné že mi to nejde protože mám DVD DL od Maxell za 14Kč a né Verbatin za 53Kč ??? Dash mám 2.0.14719.0 (ten nejnovější ) stažen z T.C. Ghost Recon Future Soldier Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Červen 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2012 tim padem mas vyvraceny ze je to verzi dashboardu takze blbe napaleny zrejme bez ihas ti to nepujde nebo rghcka odkdy stoji verbatim 53kc proc to kupujes za takovy penize? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rytmy Odesláno Červen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2012 a netreba tie hry pred vypálením patchnúť ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates85 Odesláno Červen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2012 Tak už opravdu nevím jak správně pálit XDG3 na Ihas 124B Verbatim mkm-003 (made in India) ImgBurn 2.5.6.0 OPC - yes write speed - 4x FHT - yes OHT - yes Smart burn - yes over speed writing - no Před pálením vždy hru projedu přes AbgX 1.0.6, vyčistím OPC historii a odpojím mechaniku od zdroje. 3x se mi povedlo tímto způsobem hry vypálit, ale nyní žádná, zkoušel sem i s OPC - off a 2,4x a výsledky byly ještě horší. Tyto výsledky mi to teď ukazuje pořád, jakoby problém při pálení při přechodu z jedné vrstvy na druhou. Nějaké rady ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Ahoj, Verbatim MKM 003 + iHAS124B + ImageBurn 2.5.6.0, kontrola v ABGX a napalovani s OPC 4x bez problemu. Zadne odpojovani mechaniky, manualni cisteni OPC atp. Asi spatny kus mechaniky nebo reflashni CFW firmware iHAS mechaniky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červen 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 26, 2012 Tak už opravdu nevím jak správně pálit XDG3 na Ihas 124BVerbatim mkm-003 (made in India) ImgBurn 2.5.6.0 OPC - yes write speed - 4x FHT - yes OHT - yes Smart burn - yes over speed writing - no Před pálením vždy hru projedu přes AbgX 1.0.6, vyčistím OPC historii a odpojím mechaniku od zdroje. 3x se mi povedlo tímto způsobem hry vypálit, ale nyní žádná, zkoušel sem i s OPC - off a 2,4x a výsledky byly ještě horší. Tyto výsledky mi to teď ukazuje pořád, jakoby problém při pálení při přechodu z jedné vrstvy na druhou. Nějaké rady ? [ATTACH=CONFIG]17594[/ATTACH] Zkus si sehnat Verbatim ze Singapore, prý jsou nejlepší :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.