chorke1988 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Zadávej jen jako vždy soubor . dvd . A jaké verze teda stahovat když hraju live? Třeba battlefielda 3 mám bez složky 0800 a verze je od complex, batman tu složku obsahuje. Tak právě nevím co je správně. Všechny isa jsou s xbox sky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FeebeE Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Nejlepší pálit v Clone cd tak na tohle bych si dával pozor... Drtivá většina lidí používá ImgBurn, návody jsou dělané v něm a podobně. Osobně sem Clone dvd zkoušel jednou a dopadlo to tak, že mi vyhodil chybu a zmršil dvd (verbatim) od té doby jedině IB a po cca 50 médiích má pořád 100% úspěšnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 určitě nevypalovat v clone cd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Není to tak jednoznačné , jak píšete . Vím o třech případech kdy jim to po vypálení ImgBurnem xbox nevzal a nyní používají na vypalování CLONE CD naprosto bez problémů . Spousta lidí odjakživa vypaluje CLONEM a ImgBurn nepoužívá . Takže to nelze takto naprosto odsuzovat . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Je doporučován aktuální imgburn, takže bych neexperimentoval zbytečně. Kompletní návod na vypálení XGD3 např. zde http://www.xbox360iso.com/updated-tutorial-practical-t486092.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrFreewall Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Je doporučován aktuální imgburn, takže bych neexperimentoval zbytečně. Kompletní návod na vypálení XGD3 např. zde http://www.xbox360iso.com/updated-tutorial-practical-t486092.html Tak zrovna mě při vypalování her XGD3 v ImgBurnu z 20-ti DVD nešlo ani jedno a při pálení v CloneCD mám 100% úspěšnost... Zkoušel jsem všechny možné postupy na pálení, ale jediné co mi funguje je CloneCD... Sice není doporučován, ale bez něj bych měl smolíka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diesel1468626744 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 ted jsem vypalil battlefield 3 a nejde mi...flash 2.0 a zatim xgd3 hry vypalene mam driver a fifu.a ty mi jdou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chorke1988 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 ted jsem vypalil battlefield 3 a nejde mi...flash 2.0 a zatim xgd3 hry vypalene mam driver a fifu.a ty mi jdou Fifa není xgd3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diesel1468626744 Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 uz jsem na to prisel,zapomel jsem davat overburning Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado Odesláno Říjen 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2011 Chci se zeptat, vypalim vse OK ale jak dam disk do mechaniky tak dam play game cd se ani neroztoci a hodi mi to na uvodni obrazovku nevi nekdo co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2011 Perfektni postup, plne funkcni s vypalovackou Samsung SH-S203D na Verbatim media ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubbik017 Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 už se mužou prověřovat hry přes abgx (xgd3) ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 už se mužou prověřovat hry přes abgx (xgd3) ne ? Kdyby jsi to zkusil sám , tak zjistíš , že to ještě nejde . Ono je ale jednodušší se zeptat , viď ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2011 na stránce abgx jsou již xgd3 hry na ověření ale nová verze programu ještě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Myslím, že na tu si asi ještě chvilku počkáme. Co jsem pročítal fóra, tak zatím není žádná zmínka o tom, že by se nějaká nová verze připravovala. Všichni kdo ripují říkají, že pomocí ripovacího FW je rip správný a spolehlivý, jenomže když není v ABGX podpora XGD3 tak nelze ověřit jestli samotné ISO nemá nějaké chyby, které mohli vzniknout při rozbalování, nebo kopírování, nebo jiné diskové chyby. Takže proto je možné, že některým lidem třeba nefungují některé zálohy, ač jsou ripnuté a vypálené správně a celé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendis Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 O novém abgx360 v1.0.6 se ví (http://c4evaspeaks.com). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Ano, tak oprava, tohle je první zmínka co vidím, jenomže kupříkladu jak dlouho bylo In Progress u LT+ 2.0 :cheesygrin: Ale ne, doufám že to nebude tak dlouho, nicméně podle mě to nebude ani za týden, ani za měsíc a opět platí "až bude, tak bude". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nabijecka Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 "ujistite sa že máte súbor *.dvd so správnym parametrom" tak v tomhle kroku se mi tam neobjevují žádné čísla... nevíte v čem může být chyba? (jestli v dvd souboru tak případně jak vytvořit nový a správný?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Proč se trochu nepodíváš , kde se o tom píše ? http://console-forum.net/tema/128541-xgd3-hry/page46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
St4rK Odesláno Listopad 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2011 Ahoj.Chcel by som sa spýtať.Včera som vypálil Forzu Motorsport 4 a chcel som si ju zahrať.Ked ale vložím DVD do xka tak mi ho cvhílu točí a potom mi vypíše iba open tray.Najprv som si myslel že je hra zle vypálená (vypalujem na staršej mechanike LG na Verbatim 2x rýchlosť v IMG burne podla navodu na fore a vypalil som asi 4-5 dní späť MW 3 a ten ide v pohode bez chyby, už ho mám aj dohratý), ale potom som skúsil vypáliť TES V Skyrim a výsledok ten istý...open tray. Neviem kde môže byť problém, pochybujem že je problem v xboxe, kedže všetky ostatné hry mi idú.Aj ten MW 3 ktorý je tiež XGD3.A tak isto sa mi nezdá že by mohla odísť skoro z jedného dňa na druhý vypalovačka na PC.Ešte skúsim zmeniť hodnotu LayerBreak v dvd. súbore na 2086912 ako som čítal, alebo ešte skúsim vypalovať priamo iso. súbor a v IMGburne zvolim user specified a dam tam ten 2086912.Neskôr dám vedieť či pomohlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skywalker Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 Zajímá mě, kdo má jiný operační systém, tak v čem mají pálit XGD3 hry? Doteď jsem vypaloval v programu Burn a vše bezproblému, ale hry typu XGD3 už mi program neveme a ImgBurn na Mac OS X není. Mohl by prosím někdo poradit, v jakém programu hry typu XGD3 vypalovat v Mac OS X ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Vyzkoušej tohle http://forums.xbox-scene.com/index.php?showtopic=736405 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planda Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Pokud mám mechaniku iHas a a nejnovější img burn, nemusím nic řešit? Mám verbatimka MKM003, takže normálně načtu .dvd s layerBreakem=2133520 a můžu nechat vypalovat 8x? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Pokud mám mechaniku iHas a a nejnovější img burn, nemusím nic řešit? Mám verbatimka MKM003, takže normálně načtu .dvd s layerBreakem=2133520 a můžu nechat vypalovat 8x? Ne 8 x , ale buď 2,4 a nebo maximálně 4 x !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planda Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Aha, takže 8x je už moc? Takže jen 4x a vše bude ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.