tweety220379 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Zdravím!Mám dotaz!Mám flash LT 3,0!XGD3 hry pálím podle zdejšího návodu a vše funguje jak má ale chtěl bych si zahrát NHL 13 která je XGD2 a nerad bych zbytečně vyhazoval DVD,našel jsem spoustu"ověřených" návodů ale liší se od sebe,poradí někdo jak na to?Předem Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 7, 2012 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Vypaluj úplně stejně, jako kdybys vypaloval XGD3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 No, tady bych trošičku nesouhlasil. Na XGD3 mám malinko jinak nastaveno ABGX, mrkni například tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tweety220379 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 No jo,ale mě XGD3 běhají v pořádku,jde mi o XGD2!Nemáš prosím nějaký odkaz na funkční postup u XGD2?Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Projeď to ABGX a vypal to přes IMGBURN. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milidobes Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Je to dobrej navod pro nastaveni na XDG3 co uvadis v odkazu ? Mas to vyzkouseny dikec ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 tweety: na XGD2 nech default nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deadmau5 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 jdou vypalovat GDX3 hry bez iHas které se vejdou na DVD ? např Black Ops 2 má 8.14GB a ASC III má 8.33GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirbin Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 No huráááá,koupil jsem Verbatimky v jinym obchodě(made in Singapore),vypalil a vono to JEDE!!! Jde vidět,že tu záleží opravdu i na nejmenších detailech!Díky moc všem co byli ochotni poradit. PS: Dneska to vidim tak na AC 3 do rána :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 :D hodne lidi to pozna az na vlastni kuzi :D Jen tak se to tu nepise ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 jdou vypalovat GDX3 hry bez iHas které se vejdou na DVD ? např Black Ops 2 má 8.14GB a ASC III má 8.33GB XGD3 hru bez IHAS vypalovačky ani nevypaluj, škoda dvdčka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evok Odesláno Listopad 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2012 (upraveno) Ahojte, muzete mi prosim nekdo poradit?Po nejakem case jsem si chtel zase zahrat neco noveho na xku konkretne Forza Horizon ale nedari se mi hru v xboxu nacist vypaleni probehne vporadku bez chyby ale pri verifikaci to pri prechodu na druhou vrstvu vyhodi chybu.Vypaluju na ihas vypalovacce na ktere jsem uz normalne driv palil a vse bylo vpohode naposled to byl Batman arkham city.Navic vubec nevim jestli ta forza pude na flashi LT 2.0 chtel jsem to prave zkusit. Hru jsem pred vypalenim projel v abgx ale tam mi to taky vyhodilo nejakou chybu zlute napsanou a zrejme to nic neudelalo. jeste dodam ze palim na media Verbatim MKM 003 made in singapore na ktera sem uz vypaloval. Jedna se rozdelanou krabicku z drivejsi doby takze v mediich by snad problem byt nemel. Upraveno Listopad 10, 2012 uživatelem Evok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
D3mon3k-CZ Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 chci se zeptat, kdyz napalim pres ihas dvdcko at uz verbatim nebo jiny, pujde to instalovat na hdd a hrat z hdd ? live me nezajima... diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 Ano, pujde a pokud projedes v ABGX na zelenou tak i na Live muzes :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onyX Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Mám na Vás souhrný dotaz. Image projeto v ABGX a vše OK, mám IHAS mechaniku, jak mám nastavit IMGBURN pro korektní vypalování image hry? A ještě to hlavní: mám zakliknout OVERBURN? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 (upraveno) V ImgBurn nic speciálního, zaškrtni volbu "Přes zápisem provést OPC" a možná si můžeš nastavit větší buffer - nic jiného jsem nenastavoval a frčí to jak blázen. P.S. a samozřejmě nastavit rychlost zápisu, mám 4× :) Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem Damon p.s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky722 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 A tedy overburn se ma zaskrtnout nebo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 Máš vůbec v té iHASce aplikován fw iXtreme Burner MAX? Po jeho aplikaci ImgBurn již možnosti overburn nebo truncate nenabízí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky722 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 mam ihas vypalovacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Listopad 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2012 (upraveno) mam ihas vypalovacku Pokud ji máš z obchodu, tak to nestačí - budeš muset flashnout. Pokud od někoho tady z fóra a je tam již aplikován fw iXtreme Burner MAX, tak by se tě ImgBurn na žádný overburn neměl již ptát. P.S. pokud bys ji neměl již upravenou, čti tady: http://console-forum.net/tema/131848-jak-aktualizovat-dvd-liteon-ihas-24-na-ixtreme-burner-max-fw-quot-oficialni-pruvodce-quot ušetříš si jeden dotaz :) Upraveno Listopad 16, 2012 uživatelem Damon p.s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky722 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Ahoj a chtel jsem se zeptat neporadili bys mi vypaloval jsem v te nove vypalovacce a najedno bf 3 a call of duty MW3 se mi nevypalili netusis co by stim mohlo byt ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 To tedy netuším... a ani nerozumím tomu, co se nám snažíš sdělit. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky722 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 No pproste sem vypaloval bf 3 a call of duty MW3 a nevypalilo se to vporadku a to mam img burn a lite-on vypalovacku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damon1468624439 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 Tak máš někde po cestě chybu, doporučuji si pořádně přečíst alespoň tohle téma (můžeš odzadu, to bude aktuálnější) - bylo tady vše několikrát napsáno a když to dodržíš, tak ti zo pojede jak po másle. Navíc jsem ti psal, že samotná iHAS mechanika nestačí a ani si nedokázal odpovědět, zda-li v ní máš již aplikován fw iXtreme Burner MAX - to se potom těžko radí, když není odezva. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luky722 Odesláno Listopad 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2012 mam aplikován fw iXtreme Burner MAX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.