blackdot Odesláno Březen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 Zdravim vas. Nejsem vubec uspesny s vypalovanim. Pujcil jsem si uz 3 vypalovacky, ktere byly kompatabilni s Max Burner Payload tool-em, velikost media se nastavila dobre. Layer break byl na 2133520. Vypaleni samo o sobe probehne dobre, ale pri kontrole to neprecte cast kolem zalomeni media. Samozdrejme pri kopirovani disku na HDD v xboxu se to zasekne na 44%. Vypaluji na Verbatim media. Zde mam log z imgburnu. - http://pastebin.com/0xHJX7LY Uz jsem z toho smutny :-) Diky za jakoukoliv radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Březen 21, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2013 S Max Burner Payload tool bude nějaký problém vždycky, doporučuji si sehnat iHas 124b a vypálit to na ní s aplikovaným iXtreme Burner FW, je to nejjistější cesta na vypalování Xbox her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaCooB Odesláno Březen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2013 Spenat : a proč by to měl být s Burner Max Payload tool vždycky nějaký problém? Pokud to správně chápu, firmwarem na iHas x24b jde o navýšení kapacity, aby se vypálilo DVD do konce disku, a Burner Max Payload Tool nedělá nic jiného, než že taky navýší možnou kapacitu vypalovaného média...? Nebo se pletu? Mám pocit, že jsem se to nikde nedočetl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vasheg Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 (upraveno) S Max Burner Payload tool bude nějaký problém vždycky, doporučuji si sehnat iHas 124b a vypálit to na ní s aplikovaným iXtreme Burner FW, je to nejjistější cesta na vypalování Xbox her. No nevim. Presne stejny problem se podle tohoto dotazu objevil i na IHAS124 B s aplikovanym Burner max fw, takze bych reseni videl spis v nastaveni IMGBurn, jak je popsano nize v uvedenem vlaknu. Upraveno Březen 26, 2013 uživatelem vasheg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackdot Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Bohuzel veskere doporuceni a nastaveni ktere bylo uvedeno v tom vlaknu nebylo aplikovatelne na ty 3 DVD mechaniky, ktere jsem mel pujcene.Poradilo se me sehnat z druhe ruky iHAS124B a v kombinaci s Verbatim Printable jsem slavil uspech. Jeste zkusim zaexperimentovat s mediem a dam vedet (pouzival jsem stribrne Verb. pri predchozich pokusech) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Tak to mas asi dobry kus B. Na dvou mechanikach co jsem ted testoval s revizi B, tak take uspesnost nic moc. Tim netvrdim, ze je revize B na nic, ale i u ni neni 100% uspesnost. Priklanim se bohuzel k nekvalitnim mediim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atlantis Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 Prodávají se ty printable Verbatimky i po 10 kusech? Zatím jsem všude našel jen cakeboxy s 25 (a 700 za DVD si momentálně nemůžu dovolit) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Březen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2013 http://www.alza.cz/verbatim-printable-8-5gb-8x-speed-d135587.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaCooB Odesláno Březen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2013 Pokud vím, tak jsem nikde nenašel 10pack, jen 25 pack nebo po kusech ( a při ceně 41kč za kus se fakt vyplatí počkat a koupit ten 25pack ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flopik123 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 ahoj da se chodit na live pokud to vypalim podle tady toho navodu zkousel uz to nekdo ? diky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee77 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Ano ja osobne na live chodim a hraju bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 Cau chci se zeptat jestli se hra XGD3 která se projede ABGx, jestl se v to mABGx něco nastavuje nebo jen zapne a hra projede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sarid Odesláno Duben 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2013 abgx se nastavuje jinak, než když přes něj patchuješ XGD2 hru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 a neviš co přesně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Duben 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2013 (upraveno) http://tracker.cztorrent.net/torrent/vytvareni-kopii-her-xbox360-upravena-verze-pro-xgd-3/240518 a tady http://ulozto.cz/xyKvQCT/vytvareni-her-xbox360-rar tady je odkaz - návod nastavení XGD2 a XGD3 Upraveno Duben 19, 2013 uživatelem houba2007 doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typen Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 ok, diky super návod, jen se chci zeptat jestli při vypalování XGD2 musím nastavovat Layer Break i když mám iHAs vypalovačku a co znamená před zápisem provést OPC ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Duben 21, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 Musíš, XGD2 a XGD3 nemají stejný Layer Break. Každopádně pokud používáš před vypálením ABGX360 (což bys měl), tak ten dokáže soubor .dvd (s automaticky dopsaným Layer Breakem) vytvořit sám, stačí v programu jít do Options -> Check/Create .dvd file a kliknout na "Launch". OPC se nastavuje v programu ImgBurn -> Tools -> Settings -> Write -> Zaškrtneš "Perform OPC Before Write". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Ahoj, koupil jsem si xbox a zkusil jsem si vypálit forzu horizon a xbox mi píše, že disk není podporován. Zkazil jsem již 4 DVD. Mám nejnovější flash, jedou mi hry jako max payne 3 ... Není potřeba nějak updatovat Dashboard nebo něco. Vypaloval jsem to na pluska, ale asi nějaké neznačkové. V prodejně jsem řekl, že chci verbatim, ale nevím ještli jsou to verbatimky. Prosím o radu. Díky EDIT : Zkoušel jsem 2 vypalovačky, interní v notebooku philips a externí Samsung. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 A máš vypalovačku iHas?Jinak můžeš pálit jak chceš, ale hry ti spadnou, protože se neověří :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 (upraveno) Co to je ? Se musí nějak flashnout i mechanika v pc ? Jinak ovladač už je prodaný. Zkoušel jsem tohle a nic : http://www.console-power.com/navody-guides/navod-napalovanie-xgd3-hier-na-xbox360-s-burnermax-payload-t29106.html Upraveno Květen 15, 2013 uživatelem Mušák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Je vůbec možnost bez ihas mechaniky vypálit nějakou hru ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 XGD3 hry vypalovat jedině přes iHas, to je s největší pravděpodobností důvod, proč ti to nejede (Forza Horizon XGD3 má), eventuelně můžeš taky přes ten C4E’s BurnerMAX Payload Tool, ale tím není zaručené nic. Taky hru pokaždý projížděj přes ABGX360, než jí vypálíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mušák Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Ok, zítra to zkusím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susenka Odesláno Květen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Teťkons sem si vypaloval NFS Most Wanted 2 a taky mi nejde ... :// Opravdu musim mít tu ihas vypalovačku ..?? Nejde to nějak jinak teda jo ..?? :(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Květen 15, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 15, 2013 Jak říkám, můžete to zkusit ještě přes ten C4E’s BurnerMAX Payload Tool, ale stejně je u toho pravděpodobnost, že to nepojede, nebo že budou jiné problémy. Nejlepší výsledek dosáhnete jedině s iHas vypalovačkou s aplikovaným iXtreme Burner FW, navíc máte jistotu, že vám to pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.