Karel IV Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Na LG jsem pálil 4 DVD a ani jedno se nechytlo. :( Ale od té doby co mam tu Lite-Onku tak vše jak má být: :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 Tak sem vypálil Skyrim na LG a taky v pohodě jde hrát...všeobecně je pravda však že zatím nemám odzkoušeno jestli jdou hrát hry až do konce..to ukáže až čas.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 No když jsem pálil ty 4 dvd na LG tak DS3 Disc1 do 1/2 a Disk2 vůbec nešel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červenec 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2013 já sem tu LG BDRW testnul jen jednou na ten skyrim a hra ok..jinak pálím na tý Sony NEC optiarc :)..ale jak říkám zda tyto výpalky pujdou hrát v pohodě až do konce ukáže až čas...pak stopro mužu říci ihas není potřeba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Červenec 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2013 da se nak palit přec CloneCD XGD3 i na Minuska ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skiz- u suck Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 Rekl bych, ze nejde. Odesláno z mého GT-I9305 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Červenec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2013 http://console-forum.net/archive/index.php/t-12333.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mckillabe Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 Přátelé,nebyl by někdo ochotný mi hry vypalit a zaslat na dobírku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Já se moc omlouvám, ale teď jsem to tady celé pročetl a trošku jsem se v tom ztratil, myslím Flash a XGD - když mám flash LT 3.0, tak XGD3 hry projíždím ABGXem, to je mi jasné, ale XGD2 hry? Pokud ano, tak nechávám nastavení ABGX stejné? Jinak Img burn, EEprom a iHas je jasné. Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Říjen 1, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 Já osobně používám nastavení v ABGX stejné pro XGD3 i XGD2 a problémy jsem nikdy žádné neměl, ale někdo používá nastavení trochu jiné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) Ok. Zítra budu testovat, tak se kdyžtak ozvu. Zatím díky.... Ahoj, ještě jeden dotázek. V tomto případě je třeba počkat až bude v databázi? Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2013 (upraveno) Omluva. poslal jsem to 2x a nevím jak to smazat Upraveno Říjen 1, 2013 uživatelem Jeffik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Ahoj nevíte teda někdo. viz příspěvek nad. Když dám image do iso2god a kouknu na tittle id (454109C3), tak na abgx360.net je. Media ID a XEX crc je jiné a na abgx360.net není. Co s tím tedy? Dá se to nějak pořešit nebo mám čekat až to tam bude nebo to nepůjde vůbec. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeffik Odesláno Říjen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2013 Ahoj, vím že pořád otravuju. Tohle by mělo být v poho Je se chci zeptat jestli je v tom Kprobe něco nutné nastavovat. Jinak pokud v EEPROM utility nastavím online hyper tuning, tak mi imgburnu napíše, že pokud ho nechám zapnutý nepůjde overburn. Má to tak být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psamek Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Dělám něco špatně při pálení ,nelze hrát hru z HDD,pouze z mechaniky,jinak hra po pár minutách padá,z mechaniky bez problémů?Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 2, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Ok. Zítra budu testovat, tak se kdyžtak ozvu. Zatím díky....Ahoj, ještě jeden dotázek. V tomto případě je třeba počkat až bude v databázi? [ATTACH=CONFIG]22612[/ATTACH] Přesně tak, hra ještě není v databázi ABGX. Je tedy možné, že hra bezproblémů pojede. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj potřebuji poradit. Chci vapálit XDG3 hru,pálím iHas124, nastavení mám . Force Hypertuning - DISABLED Online Hypertuning - ENABLED Overspeed - DISABLED SmartBurn - ENABLEDPřed vypálením mi to hodí hlášku : Mám dát Ano či NE.Dříve mi tato hláška nevyskakovala.Program ImgBurn 2.5.8.0Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 2, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Nepoužívej ImgBurn 2.5.8.0, jsou s ním problémy. Přejdi na 2.5.7.0, link na stažení je třeba tady: http://download.imgburn.com/SetupImgBurn_2.5.7.0.exe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
josfiala Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 OK díky.sthnul jsem 2.5.7.0 a hláška již nevyskakuje.Moc díky za rychlou a účinnou radu. Josef Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martoch Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 (upraveno) Ahoj, prosím jak vypálit xboxlive arcade hru aby hra jela? konkrétně jde o hru Castlevania LOS:Mirror of Fate HD, xbox má LT+3.0 a zaboha nejde dostat do xka aby jela z dvd, nebo z Flash disku! Neví někdo nějaký postup jak na to prosím?? Upraveno Listopad 19, 2013 uživatelem Martoch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Nepoužívej ImgBurn 2.5.8.0, jsou s ním problémy. Přejdi na 2.5.7.0, link na stažení je třeba tady: http://download.imgburn.com/SetupImgBurn_2.5.7.0.exe Hele já pálil na té verzi: 2.5.8.0 Splinter Cell: Blacklist a v pohodě a ani my to tu hlášku nevyhodilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 2, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj, prosím jak vypálit xboxlive arcade hru aby mi jela? konkrétně jde o hru Castlevania LOS:Mirror of Fate HD, xbox má LT+3.0 a zaboha nejde dostat do xka aby jela z dvd, nebo z Flash disku!Neví někdo nějaký postup jak na to prosím?? Ahoj, stažené Xbox Live Arcade hry ti na LT+ 3.0 nepůjdou. Pro hraní těchto her je zatím jediná možnost - RGH (Reset Glitch Hack). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martoch Odesláno Listopad 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2013 Ahoj, stažené Xbox Live Arcade hry ti na LT+ 3.0 nepůjdou. Pro hraní těchto her je zatím jediná možnost - RGH (Reset Glitch Hack). Aha, tak díky (to jsi mě ale nepotěšil) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel IV Odesláno Listopad 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2013 Mě se sice povedlo do Xka tu Live hru dostat, ale pak pri spusteni chyba. A zkousel jsem to více způsobama a marně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Listopad 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2013 co jinyhe doporučujete za program na vypaleni misto imgburn? mam MACBOOK tak neco na osx novej. a pripadne navod na zprvne nastaveni dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.