Kociq Odesláno Listopad 15, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Jo, vše bude ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 No nevím mám taky mechaniku iHas a 6 nových Xgd3 her jsem vypálil bez problému i s instalováním na HDD.Ale Saint Row third 3 dvd zmrvené a pořád při instalaci na HDD zásek v 44%,kontrolované přes verify pálené 2,4x i 4x.Tak jsem dal hru pálit přes Clone CD 4x a ejhle hra najednou jde nainstalovat i na hdd,už kdysi mi to udělal Resident 5 že přes Clone CD v pohodě bez problému a IMG Burn nic :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karamusa Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 tak rano se mi povedlo podle navodu vypálit BF3 ale jak to spustím tak to napíše něco s updatem na live. tak to mam starej flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 tak rano se mi povedlo podle navodu vypálit BF3 ale jak to spustím tak to napíše něco s updatem na live. tak to mam starej flash? Při update nejde o FW flashe , ale o to jaký máš DB . Pro přihlášení na live musíš mít 13604 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapo21 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Zdravim, prosím o radu mám flash LT2, dashboard 13599 a vypalovačku Liteon iHAS s iXtreme Burner Max FW, pálim na Verbetim a prostě XGD3 hry nemůžu rozjet.... zkoušel jsem vypalovat jak rychlostí 2x či 4x , clonecd, imgburn a také změnit laybreak na 2086912 a jediný výsledek je, že bud mi naskočí při spuštění černá obrazovka nebo chybová hláška "This disk is unreadeble" . Zkoušené hry byly GOW3 a Ace combat. Začínám bejt už trochu bezradnej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Zdravim, prosím o radu mám flash LT2, dashboard 13599.... Zkus možná updatovat DB na 13604. Asi to nepomůže, ale jsou teď zajímavé časy a pomoct může i něco co se zdá na první pohled jako blbost :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 cus, palil sem MW3 nomralne mi to slo hrat a kdyz sem to zkousel za 2 dny tak mi to najednou znicehonic pise necitelnej disk ? wtF ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Vysvětlení je zde http://console-forum.net/tema/133109-problem-s-hrami?p=1183556&viewfull=1#post1183556 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 diky, takze jestli to chapu spravne staci pockat na novej ABGX pak hry opatchovat vypalit a pude to ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dicky182 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 zdravim chtěl bych se zeptat mam vypalovačku LG GE24NU a zajímalo by mě jestli má i tato problém s vypalováním xgd3 her nevím jestli mam použít clonecd nebo imgburn který používám vždycky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 diky, takze jestli to chapu spravne staci pockat na novej ABGX pak hry opatchovat vypalit a pude to ? Není to tak jisté, ale v momentálně nic jiného stejně nemůžeš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 17, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 zdravim chtěl bych se zeptat mam vypalovačku LG GE24NU a zajímalo by mě jestli má i tato problém s vypalováním xgd3 her nevím jestli mam použít clonecd nebo imgburn který používám vždycky. Ne, tato vypalovačka ti nevypálí XGD3 hru korektně. Jediná, která to v současné době zvládne je Liteon iHASx24 s aplikovaným FW iXtreme Burner Max. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dicky182 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Dík za odpověd ale ještě bych se chtěl zeptat kdybych na té vypalovačce co mám vypálil třeba a AC:Revelations podle návodu tak by mi tu hru xbox nepřehrál nebo by mi to ani nešlo vypálit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kociq Odesláno Listopad 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Pokud se nepletu tak hra ti pojede v pohodě ale neměl by jsi s ni chodit na live, pokud se pletu tak mě opravte. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Pleteš se, hra půjde spustit, ale nemusí jet korektně, chyby ve stylu vložte dvd, atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dicky182 Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 aha takže dejme tomu kdybych to vypálil pře imgburn a dal bych to do xboxu tak by to mohlo i nemuselo jít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvalasekcz Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Zdar chlapi, chci vypalit MW3, už jsem vyzkoušel všechny možnosTi dle navodu a zkurvil 5 DVD. Když necham LB 2133520 tak to hru načte a po chvíli napíše Disc is unreadble.... když LB změnim na to druhý, co tam někdo doporučuje, tak jen černá obrazovka a nic. Pálim v novym IMG burn. Má cenu teda ještě instalovat clone cd? Vypalovačku mám HL-DT-ST-DCD-RAM GMA 4082-N. Je to notebook. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvalasekcz Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 ještě jsem zapoměl doplnit - pálím na imation popř. tesco DVD, ale pálil jsem na ně vždy a vše ok. Mohlo by to mít vliv? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 ještě jsem zapoměl doplnit - pálím na imation popř. tesco DVD, ale pálil jsem na ně vždy a vše ok. Mohlo by to mít vliv? Přejdi na verbatim made in singapore nove xgd3 jsou dost problematické. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tito Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 To nejde vyplalovacky podporuji minimalne 2,4x na dvouvrstve disky .Vzdy to mas u specifikace tve vyplaovacky , staci zagooglit . caw ako to ze nejde napalovat pod 2,4x ??? ja mam LG napalovacku a ! XGD2 hry som napaloval rychlostou 2x a vsetky idu bez problemov... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 mam Liteon iHASx24 s aplikovaným FW iXtreme Burner Max při pálení saints row mi to při kontrole hodí eror v 44% media verbatim singapure. at na 2,4 tak na rychlost 4 s opc batlefield 3 vse v poho. nejaka rada? dík za echo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 mam Liteon iHASx24 s aplikovaným FW iXtreme Burner Max při pálení saints row mi to při kontrole hodí eror v 44% media verbatim singapure. at na 2,4 tak na rychlost 4 s opc batlefield 3 vse v poho. nejaka rada? dík za echo to stejne mi dělal saint row tak sem to palnul přes clone cd a v pohodě instal na hdd i hraní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Listopad 18, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 caw ako to ze nejde napalovat pod 2,4x ???ja mam LG napalovacku a ! XGD2 hry som napaloval rychlostou 2x a vsetky idu bez problemov... No v programu sice muzes vybrat moznost vypalit 2x (u clone cd to jde dokonce 1x) , ale vypalovacka bude stejne vypalovat 2,4x :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tito Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 No v programu sice muzes vybrat moznost vypalit 2x (u clone cd to jde dokonce 1x) , ale vypalovacka bude stejne vypalovat 2,4x :-) aha dik :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jvalasekcz Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 hele a proč se tam má dávat to "pálit až do konce disku" a ne "overburn? Mě by přišel logičtější overburn... Zkoušel to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.