hosanek Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 Ahojte borci, chci se jen zeptat jestli se dá PS3 připojit k noteboku cez HDMI jako monitor? Tedy jestli bude fachat jako monitor k PS3 Notebook ( Připojení přez HDMI ) Popř. kde se v notebooku dostanu do PS3. Díky . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medvidek Posted October 16, 2011 Report Share Posted October 16, 2011 nejde.. z ps3 je hdmi výstup stejně jako z notebooku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosanek Posted October 16, 2011 Author Report Share Posted October 16, 2011 Ok to je škoda :( Nevíte někdo o kvalitním levném kabelu AV k PS3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikm10 Posted November 1, 2011 Report Share Posted November 1, 2011 já bych ti spíše poradil ,aby jsi si koupil nějaký monitor,který má hdmi ... Potom poznáš,jak vypadají hry na full hd ,, než kupovat AV http://www.alza.cz/24-acer-p246habmid-d261526.htm Ten by ti stačil kámo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerRry Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Ale jo, jde to.. Pomocí dobrého TV tuneru nebo video karty jsi schopný tohle provést. Nicméně karta, která bude mít HDMI port nebude zaprvé do USB ale min do Firewireči nebo do slotu a bude stát majlant.. Jako erikm10 doporučuji pořízení monitoru, dnes už celkem levná záležitost a ta kvalita je úplně někde jinde.. + ho můžeš používat i k ntb nebo i jako TV - když si připlatíš za monitor s tunerem.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikm10 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Přesně jak říká , to by ho stálo ještě víc než ten monitor, .... 3.500 KČ, Je docela slušná cena, .. Já kupoval monitor za 8 tisíc ,kdybych počkal a tak bych šel taky do něj ,, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosanek Posted November 2, 2011 Author Report Share Posted November 2, 2011 Díky řešit už nebudu jelikož rodiče kupujou na nový rok novou televizi určitě s HDMI takže pohoda ale díky za rady btw : Nad tím monitorem sem už dřív uvažoval ale jelikož nemáme doma TV anténu vestavěnou alespoň teď ne tak sem se na to vykašlal - chtěl sem koupit s DVB-T tunerem jenže bych musel dokupovat přenosnou anténu.. Bohužel i na nové TV tedy je to škoda jelikož když nebude super signál nebude úplně super obraz :D Pokud mi tedy rozumíte.. Když už o tom píšu mohli by ste mi doporučit nějakou levnější ale kvalitní anténu? Díky protože ta naše je už polámaná a trochu starší ačkoliv ''jakštakš'' funguje :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerRry Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Anténa se vybírá špatně, je lepší si to nechat kompletně udělat. A to z jednoho prostého důvodu - různé antény jsou určeny pro různé sily signálu atp.. firma z tvého okolí už bude mít přehled kde je jaký signál a jaká anténa tam patří :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikm10 Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Sorry kámo ,v tom ti asi neporadím ,,,, to mě mrzí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosanek Posted November 2, 2011 Author Report Share Posted November 2, 2011 Ok no nic, jenže kdyby se mi tady vrtali tak by byla tuna času a když nám dělali okna tak nám dělníci čorly notebook proto ke mně nechci žádný lidi.. Takže fakt nikdo neví osvědčenou anténu za pěknou cenu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JerRry Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 S touhle mám dobré zkušenosti, používám ji, když klient chce televizi na PC. http://www.alza.cz/evolve-shark-adapter-koaxialni-kabel-d138950.htm#foto Ale je to tak pro jednu telku, pak už musíš pořídit další zesilovač. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosanek Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Pěkné no jenže nevím jestli by se to dalo cez ten držák dát na nějaký malý prostor u okna.. Bydlím v asi 5 patrovém domě a já sem ve 3.. Takže to není nic moc a nejsem si jistej jestli by to vůbec šlo tam přidělat já totiž myslel anténu kterou mám doma na/u televize.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medvidek Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 s timhle ti nikdo přes forum neporadí.. a nebo kupte to nejdražší a nejlepší .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosanek Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 LoL, Náhodou JeRry i Erikm10 mi dost pomohli takže s tebou nesouhlasím.. A podle čeho usuzuješ že nejdražší = nejlepší ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medvidek Posted November 3, 2011 Report Share Posted November 3, 2011 špatně jsi mě pochopil.. jak psal jerry " Anténa se vybírá špatně, je lepší si to nechat kompletně udělat. A to z jednoho prostého důvodu - různé antény jsou určeny pro různé sily signálu atp " nikdo ti neřekne jen tak od podlahy co je k tobě nejlepší a proto je tu varianta koupit takovou co umí všechno, dosáhne nejdál .. což jsou většinou ty nejdražší.. takže asi tak (: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosanek Posted November 3, 2011 Author Report Share Posted November 3, 2011 Ok no já sem již vysvětloval to s tou vestavěnou anténu takže hledám jinou možnost tady jsou mé specifikace : Praha 2 mezi domama u nábřeží. 4 patro .. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikm10 Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Zkus tuhle koupit http://www.alza.cz/hama-dvb-t-aktivni-pokojova-flat-43-d261572.htm , mohla by ti v tom pomoct, je to i docela dobrá cena a navíc dobrý provedení a žádná instalace, Takže nemusíš mít strach,že ti někdo krouhne notebook Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosanek Posted November 4, 2011 Author Report Share Posted November 4, 2011 Jou ještě uvidim ale všem moc děkuji za rady. Btw : Krouhne notebook? To sem trochu nepochopil :D E:/ JeRry a erikm10 dostanou každej symbolicky jeden thanks Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikm10 Posted November 10, 2011 Report Share Posted November 10, 2011 Krouhne Notebook - znamená ,že ti ho nikdo neukradne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosanek Posted November 11, 2011 Author Report Share Posted November 11, 2011 Ok díky já se s tím teda nějak popasuju a když tak napíšu recenzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
erikm10 Posted November 14, 2011 Report Share Posted November 14, 2011 ok , Budu to tu kontrolovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fire200sx Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Přišel jsi na to ? Ahojte borci, chci se jen zeptat jestli se dá PS3 připojit k noteboku cez HDMI jako monitor? Tedy jestli bude fachat jako monitor k PS3 Notebook ( Připojení přez HDMI ) Popř. kde se v notebooku dostanu do PS3. Díky . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junior Moderators spenat Posted August 30, 2014 Junior Moderators Report Share Posted August 30, 2014 Na to ani přijít nemůže, tohle prostě nejde. Notebook by musel mít HDMI vstup, což jsem upřímně u notebooku snad ještě ani neviděl. Mimochodem, tohle téma je staré tři roky... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mušák Posted August 30, 2014 Report Share Posted August 30, 2014 Jo, jde to u alienware za 70k. Lepší koupit tv :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts