.Den Odesláno Prosinec 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Zavorka: Paradni fotky! ^^ Uz se tesim, az zase bude cas na editaci. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendous Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Poslal sem to dvakrát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendous Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Tak já taky přidám jeden výtvor. [ATTACH=CONFIG]19426[/ATTACH] Se zrcadlovkou se teprve učím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 wow ta fotka je fakt super :) ukážeš jí i bez toho textu?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendous Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Jasně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendous Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 Tak já přidám ještě jedno foto jen mně mrzí ta noha, ale na to jak bylomálo času tak celkem dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 pěkné) jen používej edit, 2 příspěvky za sebou jsou zakázané) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Prosinec 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2012 To sem zkoušel jenom tak cvaknout, jsem teprve v začátcích, a foťak mi tam dělá čmouhy, asi to bude třeba vyčistit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 Přidám něco po dlouhé době :D Další moje práce najdete na mém DA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RWTF Odesláno Leden 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2013 Padmé kouří Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2013 Moje fotky můžete nalézt taky zde + Přidány nové fotky https://www.facebook.com/TomasKuzelPhotography Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Negto: To jsi fotil ty? o.O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Asi by sem nedával cizí fotky ne?.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 To byla řečnická otázka....Bylo to myšleno jako obdiv z mé strany... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Je to foceno teď před dvěma dny v Madame Tussaud ve Vídni, v Londýně je to sice lepší, ale tam jsem bohužel kdysi neměl foťák. Vídeň je celkově nádherná na focení a je tam tolik možností. Bohužel mi nevyšlo počasí a pršelo, takže toho moc nafotit nešlo. Myslím si, že není z ČR daleko a je tam opravdu hodně vyžití a nejen pro focení. Zabruslit si v noci pod radnicí byl opravdu zážitek a jen mě mrzí, že jsem v tu chvíli neměl k dispozici stativ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Prostě bezva fotky ale tak hlavní jsou vzpomínky, které máš v hlavě...A možná za pár let dokážou vytáhnout vzpomínky z mozku na papír :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lord1382 Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Sem ani netušil, že ve vídni je museum Maddame Tussaud, každopádně to v Londýně je super, nebo je ještě v Anglii hrad Warwick Castle, patří to pod ty samé majtele co ty voskové figuríny, a taky super, obvzlášť v sezóně. Veverka se promenáduje po starém anglickém hřbitově :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 6, 2013 Pilulky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Měsíc Snížená doprava Ulička do neznáma Orel Duch Orchidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Amsterdam - Výlet [1] [2] [3] [4] [5] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 carte super negto až na ty hipsterský filtry dobrý :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanzT Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cachus Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 sice nechapu proc tu ztracim cas.. nicmene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Můj sen máš na fotce... Zatim sem u spottování :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.