Slyrapjack Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 A proč?? V tomhle se mi Sanko dost líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathers Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 no jeslti to bude zase gangsta styl tak to bude hodně špatny Myslím že kvůli tomu mělo právě SA takový úspěch... A doufám že to tak bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Jsem rád že se vrátí možností jako v SA např. seskok s padákem,stíhačky,kola,letadla... (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigMen Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Mě to přišlo jak smotanina saints row a gta4 ale prostředí mě moc nenatchlo :/ je to takový divný :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Myslím že kvůli tomu mělo právě SA takový úspěch... A doufám že to tak bude SA bylo uspesne kvuli vsem tem moznostem co nabizelo, pochybuju ze za to mohl gangsta styl ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Mě to přišlo jak smotanina saints row a gta4 ale prostředí mě moc nenatchlo :/ je to takový divný :( No právě že to je smíchané z těch dvou her to bude mýt takový úspěch (doufám :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Mě to přišlo jak smotanina saints row a gta4 ale prostředí mě moc nenatchlo :/ je to takový divný :( naprostý souhlas, mám z toho takový pocit přinejhorším se zase ponořím do skvelého Liberty City Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 A proč?? V tomhle se mi Sanko dost líbilo nemám rád, gangsta, hopery apod. srance Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slyrapjack Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 nemám rád, gangsta, hopery apod. srance Mě se zase nelíbila GTA 4 možná je graficky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Ten zestarlej běloch v černém kvadru mi připomíná Tommyho Vercceti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Ten zestarlej běloch v černém kvadru mi připomíná Tommyho Vercceti... A ten afroameričan co utíká před policií mi připomíná CJ-e :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Jak to vypadá, bude se zřejmě jednat o ořezaný a zrenovovaný SA s Los Santos (LA) s Mount Chiliadem a Nevadou (usuzuji čistě z traileru, možná tam neukázali vše) v kabátě IV, ale určitě propracovanějším. Ale trochu mě tam matou ty vinice, ty v SA nebyly, ne? Nebo jo? Vím, že někde mezi LS a SF jezdil traktor, ale to bylo ňáký pole.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.:Bloody!Splatt:. Odesláno Listopad 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2011 Prý je ta mapa větší jak v SA :shock:.Jinak koukám že na začátku traileru je na té pláži pes. :D Z pohledu v čase 1:03 to město nevypadá vůbec malé... čas 00:17 vidím vzducholoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Vzducholod byla i v SA,zajímá mě jestli tam budou ty ti psi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sunfig Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 No doufám že bude lepší optimalizace na pc! Protože optimalizace 4ky byla na nic... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Asi nejvíce logická možnost. Hlavní představitel poslední hry, se nám může objevit i v dalším díle. Docela zajímavé Nicovo letenka do SA na konci GTA IV :) Kde jsi to vyhrabal? :lol: Tohle jsem na konci GTA IV fakt neviděl :D Jinak, taky mi ten týpek připomína zestárlého Tommyho Vercetiho, přecijenom Vice City je nějak z r.1980, takže je dost možný že je to on (zestárlej) pokud se GTA odehrává nějak v téhle době (2000 a víc). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 podle hlasu kterej mluvi v Traileru to vypada spis na americana (doufam ze cernocha) Takze Nicco Bellic to asi nebude ten by mel ruskej prizvuk tzn. výrazný R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Hollowiiku, pokud jsi četl dobře (nebo četl, slyšel či tak) tak by jsi věděl že bude 5 hratelných postav, takže možné je že tam bude Nico, černoch, Tommy a tak :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Slysel jsem teorii, ze v novem GTA hlavni postava zabije Niko Bellica....cemuz bych i veril...takove GTA ala Mafia 2.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Booza Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Já chci GTA 5 ! :D A doufám že tam nebude tolik bugů jako v GTA 4 nazačátku! :/ :) A podle mě to taky vipadá spíš jak na Američana :) Takže doufám že Nico tam nebude ... Neměl jsem ho rád (byl strašně zlobivej! :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Toto ma neco do sebe.... http://games.tiscali.cz/tema/zkazky-a-dohady-o-gta-v-budou-tri-postavy-57485 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 No já si to neumím nějak moc představit, 3 postavy. GTAcko je o te volnosti a hrani si se svoji postavou. Kdyz tu budou postavy 3, za kterou budu plnit vsechny volnocasove aktivity a "tunit" si ji ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 Otazka je, jestli bude co tunit......a urcite to neni nepredstavitelne, bylo by urcite tezke propojit ty tri pribehy aby to nepusobilo divne, ale verim tomu, ze by to slo a bylo to fajn......coz dokazalo uz GTA......a me uprimne je jedno jestli budu blbnout s tim a nebo tim..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackDaniels_Cz Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 tak očividně tam budou posilky, piercingy atd. takže bude co tunit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Listopad 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2011 To zes to videl v traileru jeste neznamena, ze to bude ve hre pouzitelne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.