D3mon3k-CZ Odesláno Listopad 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 ahoj, chci se zeptat, koupil jsem si mechaniku udajne uz s FW iXtreme Burner MAX, ale jak si to oveřim ,ze tam ten software je ? dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 11, 2012 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2012 No, v první řadě bys měl důvěřovat tomu, od koho nakupuješ. A pokud nedůvěřuješ, tak by sis měl nákup nejdřív rozmyslet :D Ale když už se ptáš, tak nejjednodušší máš zkusit vypálit XGD3 hru a uvidíš, jestli ti bude fungovat anebo ne. Druhou takovou indícií je to, že po aplikaci FW iXtreme Burner MAX se již v programu IMGBurn při vypalování XGD3 hry nenabídnou možnosti k přepálení disku (overburn) anebo k ořezu dat (truncate). P.S. Tohle je téma s návodem na aplikaci FW iXtreme Burner MAX, pro tech. podporu a pomoc prosím používejte tomu určená témata. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lummp Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Ahoj, nejsem schopen přeflashovat IHAS124. Stále mi to vyhazuje hlášku chyba zápisu. Mechaniku mám připojenou (přes USB3.0 to SATA) do notebooku. Poraďte už to hledám na netu celý den. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dances Odesláno Leden 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2013 Zdravím, Chci se zeptat jestli je možné přeflashovat starší mechaniku iHas120 a nebo jestli je možné flashovat iHas124 s novou revizí D. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 3, 2013 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 FW iXtreme Burner MAX byl napsán pro mechaniky Liteon iHAS série x24 / revize "B", pro žádné jiné. Více info ZDE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Můžu se zeptat, co je na tomto pravdy? http://team-xecuter.com/c4es-burnermax-payload-tool-v0-15/ ? Díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gollis Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 No, v první řadě bys měl důvěřovat tomu, od koho nakupuješ. A pokud nedůvěřuješ, tak by sis měl nákup nejdřív rozmyslet :DAle když už se ptáš, tak nejjednodušší máš zkusit vypálit XGD3 hru a uvidíš, jestli ti bude fungovat anebo ne. Druhou takovou indícií je to, že po aplikaci FW iXtreme Burner MAX se již v programu IMGBurn při vypalování XGD3 hry nenabídnou možnosti k přepálení disku (overburn) anebo k ořezu dat (truncate). P.S. Tohle je téma s návodem na aplikaci FW iXtreme Burner MAX, pro tech. podporu a pomoc prosím používejte tomu určená témata. Ahoj, kámoš mi přenechal svojí vypalovačku a tvrdil mi, že vše flashl podle návodu. Jenže psal jsi, že po správném flashnutí se již v IMGburnu neobjevuje nabídka Truncate a Overburn. Bohužel mě se to tak stále objevuje. Na druhou stranu kromě FIFI 13 a 14 jsem neměl s žádnou hrou problém. I přesto se chci zeptat, můžu flash provést pro jistotu znovu? Vadilo by, kdyby případně doopravdy už flashnutá byla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Consolero Odesláno Říjen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2013 Ahoj, reflash klidně udělat můžeš, alespon budeš mít jistotu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jnse Odesláno Říjen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2014 Takze kdyz si koupim napr. iHas 424 B Tak ji jenom zapojim do pocitace a flashnu ? Nepotrebuji tedy zadne SATA/USB/Napajeci kabely pro mechaniku ? Omlouvam se za hloupou otazku ale jsem zacatecnik...:) Diky moc za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 16, 2014 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2014 Pokud se ti podaří sehnat revizi "B" pak ano, pouze přehraješ FW podle návodu v prvním příspěvku. Pokud máš potřebné kabely k připojení dovnitř PC (SATA kabel + jednu napájecí větev ze zdroje PC), pak žádné jiné kabely nepotřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal3k@gmail.com Odesláno Prosinec 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2015 Chlapcí nevíte někdo jestli musim provádět flash mechaniky když jsem si smazal Windows? Díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 21, 2015 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2015 Určitě ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petefox Odesláno Leden 31, 2016 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2016 Zdravim koupil jsem si DVD mechaniku iHAS124 F CL98 a nevim si rady muzete mi poradit?Predem dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 1, 2016 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2016 Pro revizi "F" tento průvodce není (FW iXtreme Burner MAX byl určen jen pro rev. "B"). Pro všechny ostatní KOMPATIBILNÍ mechaniky je určen Payload. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winzorf Odesláno Říjen 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2016 Tak chlapi potrebuju vaše rady koupil jsem mechaniku lite-on ihas 122-04 má revizi F půjde fleshnou. Nebo je to problém ? Moc díky za pomoc a vaše odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 13, 2016 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 Pro model iHAS 122 přímo FW BurnerMAX není. Jedná se ale o Liteon a tudíž bude pravděpodobně kompatibilní s Payload Tool. To musíš vyzkoušet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.