Electropunker Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 chtel bych se jen zeptat, prevadim hry pomoci iso2go a zatim se mi vse vedlo dobre az na 2 hry a to COD black ops a MW2.....zobrazi se v adresari her maji covery, ale kdyz dam play tak to nenabehne a zustane v dashi..... jinak vsechny hry cca 15 mi jdou jen ne tyhle 2..... nevite cim to muze byt? Nebo se zrovna tyhle 2 prevadeji jinym programem? Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Červenec 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2012 zkus to převést pomocí programu Xbox Image Browser Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnCena Odesláno Srpen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2012 delete . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rest Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Máte někdo prosím funkční link na xbox image browser ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 Máš ho v SZ . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Mám dotaz: existuje kromě ISO2GOD a Xbox Image Browser nějaký další program, který převádí ISO na použití v RGH a který někdo z Vás používá? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Mám dotaz: existuje kromě ISO2GOD a Xbox Image Browser nějaký další program, který převádí ISO na použití v RGH a který někdo z Vás používá? Ještě existuje XBOX360 ISO Extract , ale nemám s ním dobré zkušenosti . Jinak tyto dva programy jsou nejlepší a naprosto stačí na vše . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mazik Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 ja používám ještě exiso extrahuje ve stejnem formatu jako xbox image broswer ale hru má cca za 5 minut hotovou edit: až teď jsem si všiml příspěvku od tora, jedná se o jeden a tan samý program, ale je asi vydaný pod více názvy :D. Co se týče funkčnosti programu, mi korektně pracuje pouze jedna vezre a to tato: http://www.4shared.com/rar/oZ8adTx6/EXISO_GUI.html?cau2=403tNull Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Měl bych dotaz k ISO2GOD. Když iso hry obsahuje $system update tak při použití tohoto programu je tento update automaticky odstraněn? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 (upraveno) Chtěl jsem se zeptat když hru překopíruju na disk XB a je upravená v iso2god tak pak když tam budu mít více her a budu chtít přes pc nakou smáznout tak jak zjistim která to je když mají v názvu jen to číslo ? A ještě stáhlé hry před převodem nemusím kontrolovat pomocí ABGX360 ? Upraveno Prosinec 1, 2012 uživatelem lukbe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 Chtěl jsem se zeptat když hru překopíruju na disk XB a je upravená v iso2god tak pak když tam budu mít více her a budu chtít přes pc nakou smáznout tak jak zjistim která to je když mají v názvu jen to číslo ?A ještě stáhlé hry před převodem nemusím kontrolovat pomocí ABGX360 ? myslím že si mužeš vytvorit slozku s nazvem hry a do ni udajne nakopirovat tu ciselnou slozku. a kdyby ne tak to muzes rozbalit pres xbox image browser. a hry pred prevodem v abgx nekontroluj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Prosinec 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2012 myslím že si mužeš vytvorit slozku s nazvem hry a do ni udajne nakopirovat tu ciselnou slozku. a kdyby ne tak to muzes rozbalit pres xbox image browser. a hry pred prevodem v abgx nekontroluj :-) Hlavně je normální to mazat přímo v menu Freestyledashe, kde máš hru komplet s i názvem a obrázkem (a i tou číselnou složkou pokud by tě zajímala), takže není žádný důvod něco hledat.Prostě najedeš na hru, dáš delete a hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Chci se zeptat jak to je když chci hry házet na flashku nebo externí HDD a to poté připojit na Xko.Jak jsou ty poslední kroky, tak jak to mám udělat s externím HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2012 Stačí ho mít správně naformátovanej udělat složku games a do tý složky mrskat složky se hrou, pak jen správně nastavit FSD a jedeš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Achjo jsem totálně zamtený!! Mám 2 hry - BF3 a MOHW... Rozbalil jsem je přeš Xbox Image Browser.Čili mám od každe hry DVD1 a DVD2 .. nakopíroval jsem tyto složky přes FTP do složky HDD1/HRY/ - např hdd1/hry/BF3/DVD1 a DVD2 - spustím pomocí default.xex - BF3 nabehne a nabídne instalaci textur, když dám OK nic se nestane.. když dám NE - Napíše mi to, ať vložím DVD se sigleplayerovou kampaní.U medala mi to vyhodí chybu fatal crash intercepted... Ví někdo co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 Když ti to u BF3 nahodí hlášku s instalací textur, tak to máš špatně dané, nesmí se to zobrazit instalace textur a textury se nekopírují zvlášť ale dáš je do toho dvd 2 s tím singlem do složky DVD2/0200000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HonzaT Odesláno Prosinec 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2012 zkus to pls ještě jednou a srozumitelně :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 Myslim že je to dost srozumitelné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2012 mel by ses podivat o tema niz jak na vice disku konkretne treba bf3 je herni disk dvd2 ten vyextrahovat pres iso2god vznikla slozka s id hry na interni nebo externi hdd do content/0000000000000000/ tady patri slozka s id hry 1.dvd hd textury, extrahovat jen slozku content pomoci xbox image browser a uz by tam mela byt i stejna cesta patri to pouze na interni hdd do content/0000000000000000/id bf3 /00000002/ hra bude pod 0007000 dlc(hdcontent) je pod 00000002 samozrejme pred tim promazat predesle a znovu oscanovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccaarrllooss Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) hele lidi, mám hru Nike.Kinect.Training v ISO a při načtení do GOD mi napíše error a nejde s tím nic udělat, nevíte jak na to?????????????? Upraveno Leden 2, 2013 uživatelem ccaarrllooss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 řekl bych že ISO je poškozené a stáhl bych to znova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccaarrllooss Odesláno Leden 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2013 řekl bych že ISO je poškozené a stáhl bych to znova. nejde mi, ale načíst žádná hra xgd 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flunders23 Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 zdravím já mám dva problémy..první je Forza 4 - hru normálně pustím ale nejde mi za boha nainstalovat to druhý dvd. Už jsem zkoušel dvě verze a pokaždý stejný výsledek...když dám instalovat to druhé dvd ve hře tak to napíše ať ho dám do mechaniky :D a když to udělám přes file browser a spustím přímo to druhý dvd tak to zase pro změnu vyhodí hlášku ať vložím play disk takže první dvd. No a druhý problém je že jenom ta forza 4 a ještě mafia 2 se mi ukáže v knihovně v dashboardu ale zbytek her - forza horizon fifa fight nigh champion se mi tam neukáží a spouštět je musím přes file browser přímo z disku. Nevíte někdo čím to může být? dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmod Odesláno Leden 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2013 (upraveno) zdravím já mám dva problémy..první je Forza 4 - hru normálně pustím ale nejde mi za boha nainstalovat to druhý dvd. Už jsem zkoušel dvě verze a pokaždý stejný výsledek...když dám instalovat to druhé dvd ve hře tak to napíše ať ho dám do mechaniky :D a když to udělám přes file browser a spustím přímo to druhý dvd tak to zase pro změnu vyhodí hlášku ať vložím play disk takže první dvd. No a druhý problém je že jenom ta forza 4 a ještě mafia 2 se mi ukáže v knihovně v dashboardu ale zbytek her - forza horizon fifa fight nigh champion se mi tam neukáží a spouštět je musím přes file browser přímo z disku. Nevíte někdo čím to může být? dík K té forze - Pravděpodobně nemáš správně nainstalované DVD2 (DLC disk) - zkontroluj podle postupu č.2 bod c). Až to budeš mít správně, ta možnost instalace zmizí a hra vídí DLC už jako nainstalovaný. http://console-forum.net/tema/147439-jak-na-vice-disku-aktualni-postupy Upraveno Leden 28, 2013 uživatelem xmod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Únor 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2013 Chtel bych se zeptat zda kdyz rozbalim hru prez img browsera tak jestli muzu smazat slozku system update?Nebo tam je neco extra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.