jura555 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Zdravím. Mám nejnovější Firefox, a od tuším FF 4.0 se mi co chvíli sekne, a musím ukončit přes správce úloh "Plugin container for Firefox". Kliknu na nějakoui stránku, a FF se rozhodne, že prostě nebude spolupracovat, a sekne se mi to, nemůžu nic dělat. Jen přes ctrl alt delete ukončit ten proces. Pak dám refresh a je to zase v pohodě. Dělá to aj po reinstall Win7 Ultimate... FF 3.x.x jel úplně v pohodě, a s podobným problémem jsem se tam nikdy nesetkal. Toto je velice otravné, vzhledem k tomu, že je to jediný prohlížeč, který mi vyhovuje... Dělá někomu stejný problém? Popř, jak to řešit.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Zkoušel jsi FF8 ? Měl by být stabilnější a mít méně chyb. Jinak dělá ti tohle i nějaký jiný prohlížeč, nebo čistě FF ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pajli Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Ano mám tu samou zkušenost a jiný prohlížeč to nedělá:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Pokud to nedělá jiný prohlížeč, je to divné... Zkust ejedině odinstalovat FF a smazat i jeho registry pomocí "regeditu", pokud ani tohle nepomůže, zkuste starší verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 10, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Stejná zkušenost, od verze 5 (včetně), přes 6 až po 7 to stejné. Nevypozoroval jsem, co způsobuje to tuhnutí, je to nepravidelné. Když poté restartuju Firefox, tak mi třeba vůbec nefungují žádné stránky (stále jakoby načítá, ale nenačte), takže zavřít a znovu otevřít, někdy i 3-5x za sebou. Je to vážně otravné a to ještě volím slušná slova. Pokud tohle soudruzi v Mozille nevychytají, tak vážně přejdu na jiný prohlížeč, přesto že jsem v tomhle ohledu dost konzervativní. Nevím, co je vedlo ke změně číslování ve verzích, že už namísto revizí mají rovnou nové verze, ale stojí to tak akorát za starou bačkoru. Od včerejěka mám nainstalovanou v8, ta mi to zatím neudělala. Tak uvidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 FF 8 by to měl právě opravovat a být stabilnější a měl by to opravovat, tady je o tom celkem pěkně psáno http://www.chip.cz/novinky/software/2011/11/firefox-8-stahnete-si-novou-verzi-jiz-nyni#boxx2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Listopad 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Právě mi vyskočila nabídka aktualizace. Později napíšu, jestli je to lepší, nebo ne. No tak nic.... Stále stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.