mesyas Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 já po instalaci mám úplně stejný menu jak v 13599 v čem je chyba? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 a kdy ma ten dash byt dostupny ke stazeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2011 a kdy ma ten dash byt dostupny ke stazeni? kdyby sis to pročetl tak je to hned v prvnim přispěvku ;) ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 kdyby sis to pročetl tak je to hned v prvnim přispěvku ;) ! cetl jsem to cely a nikde to nevidim, tak mi rekni kde, kdyz jsi tak chytrej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerill Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 cetl jsem to cely a nikde to nevidim, tak mi rekni kde, kdyz jsi tak chytrej Released: November 10th 2011 hm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Released:November 10th 2011 hm? ty jsi zase dalsi inteligent, ja se ptal, kdy vyjde dashboard a ne kdy vysla tahle beta, tohle si samozrejme taky dokazu precist Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerill Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 my bad.. http://www.flashxbox.sk/dashboard-14448/#clanok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 my bad..http://www.flashxbox.sk/dashboard-14448/#clanok dik za informaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 ty jsi zase dalsi inteligent, ja se ptal, kdy vyjde dashboard a ne kdy vysla tahle beta, tohle si samozrejme taky dokazu precist aha tak to sory kamo ja myslel ze myslis betu a ne finalni ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 aha tak to sory kamo ja myslel ze myslis betu a ne finalni ;) jo v pohode, hlavne, ze jsme to vyresili :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 proc mi nejde ten odkaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk1ngs Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Microsoft officiálně nevidal datum vydání! Ovšem ze strany MajoraNelsona: Most ~reliable~ rumors have it set to be released on November 25th. ;) Takže musíme jen čekat když to přijde :D Ale Microsoft běl rozesílat e-mailem jakýsi newsleter v den vydání s nějakou akcí ;) Youtube má mít podporu Bingu a také zaveden DualPlay na to se moc těším ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 Tak jen čekat. Uvidíme co příjde. haha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinie Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 nevím zdali to tu někdo psal už jinde...ale jak je to s tím zablokováním updatů při banu?...ví se o tom něco více? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SGCZ Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 dle žádosti dávám link na BETA dash http://www.ulozto.cz/11081132/2-014686beta-zip vše děláte na vlastní riziko!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
iSlayer Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 vypada pekne doufam ze mi to automaticky nedava ban za pouzivani non-licensse programu:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ravendhi Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 Dostaneš BAN i na mobilní telefon :cheesygrin: Kdyby to byl non-licensed, tak bys ho ani nemohl nainstalovat. To že je to beta neznamená, že je neoficiální, nebo dokonce nelegální ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ca3saR Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 je ta BETA bezpecna vuci flagu/banu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 nevím zdali to tu někdo psal už jinde...ale jak je to s tím zablokováním updatů při banu?...ví se o tom něco více? Taky by mě to zajímalo, zda je možné dostat ban i ofline a následně je zakázaná možnost updatu DB. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karamusa Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 No tak dneska jsem si nahrál DB a jako sice to fičí ale to menu se mi nelíbí a nespustím žadnou hru tak počkám do toho 25teho a uvidím co se bude dít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 18, 2011 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Tak první uživatelé, kteří dosud běželi na Preview DB 14686 právě ohlásili update na 14692. Začíná to být docela zajímavé :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 jako že je další update jo tak to bude zajimave:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 jestli ty updaty budou vycházet jek na běžícím pásu, tak to nestíhám přepalovat. vyprdnu se na live a nechám si udělat rgh. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 kdyz budu mit palenky, posledni flash, xbox jsem nikdy k internetu pripojeny nemel, ani to neplanuji, tak jsem v pohode.. ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kozel97 Odesláno Listopad 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2011 Ne, nejsi. Radši počkej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.