Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno

Dnes mi dorazil Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist Paladin Multi-Mission Aircraft Edition.

Edice obsahuje kromě samotné hry 88 stránkový ilustrovaný román, dodatečné bonusy v podobě Co-Op mapy Billionaire’s Yacht a Upper Echelon Pack s Dead Coast Co-Op Map a Gold Sonar Goggles & Upper Echelon Suit, poster Sama Fishera no a především 3-kanálový 2-motorový dálkově ovládaný C-147B Paladin Aircraft.

Krabice má rozměry 41 x 30 x 34 cm (Š x V x H).

Foto obsahu dodám až se podívám dovnitř :)

post-28363-14687168328522_thumb.jpg

• Moderators
Odesláno
Ahoj draku, můžu se zaptat, kolik ta Paladin edice stála? Jinak samozřejmě respekt a malá závist ;)

Se všema nákladama tak, že mi přistála doma ve sbírce mě přišla na $245. Pokud bys měl zájem, jednu edici ti přepustím :)

Pak dej vědět jestli to letadlo je aspoň trochu kvalitní.

Tady je video z testování (ne moje), vypadá to na pěknej šrumec, dokonce je odolné i vůči hard landing :)

Jelikož moje skills s ovládáním dálkově řízených modelů jsou na úrovni 0, budu si tak maximálně jezdit doma po koberci dopředu a dozadu ;)

• Moderators
Odesláno

Kdyby si toho vsimli celnici, bylo by to jeste drazsi ;) Rozdil mezi PC a cenou co jsem skutecne zaplatil je jen v doprave z USA.

Bohuzel krabice teto velikosti a vahy se za mene odtamtud dopravit nedaji, viz. TLOU Post Pandemic apod. A to je pritom tou nejlevnejsi cestou pres USPS postu. Kuryr ala UPS/DHL/FeDex byli na urovni okolo $300

Odesláno (upraveno)

Draku díky za info, bohužel tohle by už asi moja nepřežila ;)

Jinak ty slíbené fotky Killer is Dead Fan edice nebudou. Dneska jsem si do supergamer.cz volal a to co mi řekli mne málem odrovnalo, měl jsem co dělat, abych jim sprostě nevynadal. Prý jim cenega sk dodala jen Limited edice a oni je posílali místo Fan edice. A na můj dotaz, proč mne neinformovali a poslali mi levnější LE http://www.supergamer.cz/killer-dead-limited-edition-p-219857.html za cenu FE http://www.supergamer.cz/killer-dead-edition-p-217104.html , čímž mne prakticky okradli o 130kč, se mi kromě koktání nedostalo kloudné odpovědi.

Samozřejmě jsem okamžitě odstoupil od smlouvy z důvodu hrubého porušení smlouvy ze strany dodavatele. Pokud mi peníze od nich nepřijdou do konce příštího týdne, podám podnět na ČOI kvůli klamání spotřebitele.

EDIT: Ještě jsem si vzpomněl, ptal jsem se i za jak dlouho by případně byli schopni sehnat FE. Prý mi neumí říct, jak dlouho by to trvalo, ale prý by to bylo nejmíň v řádu týdnů....

Upraveno uživatelem Mandaz
  • 2 weeks later...
Odesláno (upraveno)

Zdarec, nechtěli by jste někdo koupit nebo za něco vyměnit steelbook k SC:Blacklist? Mám dva, každej je úplně jinej, vystačím si s jedním, kdyby měl někdo zájem, hodím fotky, jsou jako nový.

Jinak koupil jsem GTA V limitku, SC: Blacklist 5th freedom edition a limitku Uncharted 2, všechno na ps3.

Upraveno uživatelem StefiCZ
  • 2 weeks later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu