gorerated Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Dnes moji sbírku steelbooku doplnil Vanquish. Škoda že hra se nedočkala nějakého většího komerčního úspěchu, je to naprosto skvělá střílečka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 4, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Dnes mi dorazil Tom Clancy's Splinter Cell Blacklist Paladin Multi-Mission Aircraft Edition. Edice obsahuje kromě samotné hry 88 stránkový ilustrovaný román, dodatečné bonusy v podobě Co-Op mapy Billionaire’s Yacht a Upper Echelon Pack s Dead Coast Co-Op Map a Gold Sonar Goggles & Upper Echelon Suit, poster Sama Fishera no a především 3-kanálový 2-motorový dálkově ovládaný C-147B Paladin Aircraft. Krabice má rozměry 41 x 30 x 34 cm (Š x V x H). Foto obsahu dodám až se podívám dovnitř :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 (upraveno) Ahoj draku, můžu se zaptat, kolik ta Paladin edice stála? Jinak samozřejmě respekt a malá závist ;) Upraveno Září 5, 2013 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 170 dolaru a da se stale koupit na gamestopu,ale bohuzel jen americkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Pak dej vědět jestli to letadlo je aspoň trochu kvalitní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Ahoj draku, můžu se zaptat, kolik ta Paladin edice stála? Jinak samozřejmě respekt a malá závist ;) Se všema nákladama tak, že mi přistála doma ve sbírce mě přišla na $245. Pokud bys měl zájem, jednu edici ti přepustím :) Pak dej vědět jestli to letadlo je aspoň trochu kvalitní. Tady je video z testování (ne moje), vypadá to na pěknej šrumec, dokonce je odolné i vůči hard landing :) Jelikož moje skills s ovládáním dálkově řízených modelů jsou na úrovni 0, budu si tak maximálně jezdit doma po koberci dopředu a dozadu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Frčí to pěkně, musím říct že jsem čekal že to bude pěkný shit :D viz. ty věci u limitek COD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 tak to je docela mazec 245 dolaru, skoda,ze si toho celnici vsimli:) bylo by to o dost levnejsi:bash: Chtelo by to znameno na celnici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 Kdyby si toho vsimli celnici, bylo by to jeste drazsi ;) Rozdil mezi PC a cenou co jsem skutecne zaplatil je jen v doprave z USA. Bohuzel krabice teto velikosti a vahy se za mene odtamtud dopravit nedaji, viz. TLOU Post Pandemic apod. A to je pritom tou nejlevnejsi cestou pres USPS postu. Kuryr ala UPS/DHL/FeDex byli na urovni okolo $300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 (upraveno) Draku díky za info, bohužel tohle by už asi moja nepřežila ;) Jinak ty slíbené fotky Killer is Dead Fan edice nebudou. Dneska jsem si do supergamer.cz volal a to co mi řekli mne málem odrovnalo, měl jsem co dělat, abych jim sprostě nevynadal. Prý jim cenega sk dodala jen Limited edice a oni je posílali místo Fan edice. A na můj dotaz, proč mne neinformovali a poslali mi levnější LE http://www.supergamer.cz/killer-dead-limited-edition-p-219857.html za cenu FE http://www.supergamer.cz/killer-dead-edition-p-217104.html , čímž mne prakticky okradli o 130kč, se mi kromě koktání nedostalo kloudné odpovědi. Samozřejmě jsem okamžitě odstoupil od smlouvy z důvodu hrubého porušení smlouvy ze strany dodavatele. Pokud mi peníze od nich nepřijdou do konce příštího týdne, podám podnět na ČOI kvůli klamání spotřebitele. EDIT: Ještě jsem si vzpomněl, ptal jsem se i za jak dlouho by případně byli schopni sehnat FE. Prý mi neumí říct, jak dlouho by to trvalo, ale prý by to bylo nejmíň v řádu týdnů.... Upraveno Září 6, 2013 uživatelem Mandaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Na vrácení peněz mají ze zákona měsíc, takže aby jsi spíš nenarazil ty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 penize ti vrati to je v pohode,spise mi rekni kolik chces do te fan edice investovat a ja ti objednan z UK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 V mejlu mi slíbili, že mi je v pondělí pošlou. Tak doufám, že zas nelžou ;) EDIT: Headhote, já se už na to vykašlal a objednal jsem si z originalek Limitku. Btw dostals ode mne pmku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 ja ji mohu sehnat za 1400 z UK(1333 + postovne odhad cca 60-80), jinak mohu kontaktovat Radka ze Cenegy, market. reditel. Jinak bohuzel co vim,tak to cenega nezvladla. PM jsem dostal,ale ted jsem vratil z restaurace, napisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2013 Dám ti vědět v příštím týdnu, mají mi přijít nějaké prachy :D Víc v pmce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pikoltejn Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 Čus chtěl bych se zeptat, jestli někdo neví o někom, kdo by měl na prodej samostatnou figurku songbirda(popřípadě i další věci z edice) z bioshocku:infinite. Hru jsem si už koupil a chtěl bych i tuhle pěknou figurku, ale nechce se mi dávat další peníze za celou edici. Díky za odpověď! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2013 jediny help http://www.jrc.cz/hra_ps3_bioshock_infinite_ultimate_songbird_edition je to za 1999 levneji nikde nekoupis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 Tak odpoledne hodim nový přírůstky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 evidentne bradavice:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Platfus Odesláno Září 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2013 (upraveno) Taky tady pár věcí co sem si nahrabal :) https://pbs.twimg.com/media/BS6y7VlCIAATMfs.jpg:large https://pbs.twimg.com/media/BTudmABCAAA1H6z.jpg:large A taky ještě Hitman Absolution Deluxe Proffesional edici na PS3 sealed :) Upraveno Září 13, 2013 uživatelem Platfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) Zdarec, nechtěli by jste někdo koupit nebo za něco vyměnit steelbook k SC:Blacklist? Mám dva, každej je úplně jinej, vystačím si s jedním, kdyby měl někdo zájem, hodím fotky, jsou jako nový. Jinak koupil jsem GTA V limitku, SC: Blacklist 5th freedom edition a limitku Uncharted 2, všechno na ps3. Upraveno Září 24, 2013 uživatelem StefiCZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 A nechtěl bys za ten steelbook třeba artbook ke Killer is Dead? Popřípadě mi hoď tvou představu o ceně do pmky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2013 (upraveno) muzu ti objednat ze zavvi za 10 liber steelbook SC:Blacklist tak tam maji preorder na rok 2014:( Upraveno Září 25, 2013 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 Tak dnes dorazila ocekavana dodavka us verze dark souls a demons souls....bohuzel plechova krabicka je ponicena prepravou, nevim jak to resit :( no neda se...tu je zatim sbírka, doufam ze jeste par veci sezenu :) Odesláno z mého GT-I8190N pomocí Tapatalk 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 I kdyz byla zasilka asi pojistena,je problem,ze skoda mohla vzniknout na nekolika postach. Takze nezbyva nic jineho nez si vzdy zaplatit vice za balne a postovne. Vetsina prodejcu, shopu atd. to umoznuje. Taky jsem se ponaucil z nekolika ponicenych obalu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts