Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno
Ty náboje tam jsou fakt decentní :D oproti tomu jak je to celkově obrovské. Strašně blbě se mi z toho utírá prach :D většinou mi to vždycky vyrve níťe z hadru :D

A když jsme u toho, čím oprašujete své skvosty (myslím různé sošky a sběratelské věci, abych nebyl špatně pochopen :D ) ? S hadrou mám stejné problémy jako gorerated, třeba dráčka ze skyrimu ometám takovou péřovou prachovkou.

Btw je jasné, že pokud je soška ještě zatavena v původní krabici že se na ni nepráší :D

Odesláno

Teď jsem přišel úplně čirou náhodou že docela dobře se utírá prach takovou tou molitanovou výplní co se dává třeba do voňavek STR8. Jsem nějak probíral bordel ve stole a našel jsem tam od toho krabičku tak jsem ten molitan z toho vyndal, a šel ho vyhodit, a jak jsem šel kolem televize, tak mě upoutal prach na podstavci tak jsem to s tím utřel když už jsem to stejně chtěl vyhodit, a divil jsem se jak dobře to potom vypadalo :D pak jsem to jenom navlhčil, utřel s tím PS3, PS4 všechny sošky a police a vypadalo to fakt dobře.

• Moderators
Odesláno

To zní dobře :) A nezanechává to ty vlásečnicové škrábance? Zejména ty klavírově černé povrchy jsou na to velmi náchylné a stačí málo a jsou tam nenávratně.

Volba vhodné útěrky je hodně důležitá, já mám takovou tu modrou, říká se jí také "švédská utěrka". Je z velmi jemného materiálu, netřepí se a nezanechává stopy. Díky tomu mám např. úplně původní PS3 FAT a ten klavírově černý povrch je stále jako nový bez těch vlásečnic, což je dneska už v podstatě rarita.

Odesláno

Díky za rady, ten molitan vyzkouším. Švédskou utěrku jsem dřív používal, pak jsem ale byl 2 týdny na montáži a po návratu jsem si musel utřít prach na mých "lapačích". No a zjistil jsem, že pokud je na nich větší množství prachu, tak ho švédská prakticky jen rozetře, vytvoří takové jakoby chuchvalce nebo žmolky. Ty pak jako nasviňu zapadnou do každé škvírky v sošce :D

No a kdybych zapojil svůj firemní kompersor na ofukování, tak by třeba songbird letěl k sousedům :D

Odesláno

tak k dnesnimu dni,je webhallen edice na ceste ke mne domu z Danska, pc version. Je to vlastne moje nejdrazsi edice, co jsem kdy koupil,bez jakykoliv slev. Jen diky vyuziti groupe buy(kontakt v Dansku), nemusim platit silenou cenu,co je na ebay. Takze v CR by meli byt pristi vikend 3 edice Drak,ja a jeste jeden typek z Cr,co to kupoval od stejneho borce.

Nejsmutnejsi je na tom,ze tak kvalitni hra v teto edici ma nulovou hodnotu,vlastne i tak figurka. Vsechno se toci okolo Nordic bonusu.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu