remarkcz Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Hele líbí se vám OD WatchDogs ta Dedsec Edi. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Ten Max má podle mě úplně nesmyslně velký podstavec. Mohl být klidně poloviční. Ten podstavec se mi líbí víc jak soška :D Jinak souhlas, klidně mohl být podstavec menší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Ten podstavec se mi líbí víc jak soška :D Jinak souhlas, klidně mohl být podstavec menší. Ty náboje tam jsou fakt decentní :D oproti tomu jak je to celkově obrovské. Strašně blbě se mi z toho utírá prach :D většinou mi to vždycky vyrve níťe z hadru :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 (upraveno) ja ji mam par let a je bez prachu:) Upraveno Květen 7, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2014 Ty náboje tam jsou fakt decentní :D oproti tomu jak je to celkově obrovské. Strašně blbě se mi z toho utírá prach :D většinou mi to vždycky vyrve níťe z hadru :D A když jsme u toho, čím oprašujete své skvosty (myslím různé sošky a sběratelské věci, abych nebyl špatně pochopen :D ) ? S hadrou mám stejné problémy jako gorerated, třeba dráčka ze skyrimu ometám takovou péřovou prachovkou. Btw je jasné, že pokud je soška ještě zatavena v původní krabici že se na ni nepráší :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Tak já mám stlaceny sprej tak to tak občas "fouknu" :) hlavně ted shanim skleněné vytriny a pěkně si to utesnim :) Jinak dnes dorazila metal art card dark souls 2 :) ještě sehnat za slušné peníze 3ks.... Hodil bych foto ale pres tel opět zakázáno vkládání :/ proč!?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Teď jsem přišel úplně čirou náhodou že docela dobře se utírá prach takovou tou molitanovou výplní co se dává třeba do voňavek STR8. Jsem nějak probíral bordel ve stole a našel jsem tam od toho krabičku tak jsem ten molitan z toho vyndal, a šel ho vyhodit, a jak jsem šel kolem televize, tak mě upoutal prach na podstavci tak jsem to s tím utřel když už jsem to stejně chtěl vyhodit, a divil jsem se jak dobře to potom vypadalo :D pak jsem to jenom navlhčil, utřel s tím PS3, PS4 všechny sošky a police a vypadalo to fakt dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 2, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 To zní dobře :) A nezanechává to ty vlásečnicové škrábance? Zejména ty klavírově černé povrchy jsou na to velmi náchylné a stačí málo a jsou tam nenávratně. Volba vhodné útěrky je hodně důležitá, já mám takovou tu modrou, říká se jí také "švédská utěrka". Je z velmi jemného materiálu, netřepí se a nezanechává stopy. Díky tomu mám např. úplně původní PS3 FAT a ten klavírově černý povrch je stále jako nový bez těch vlásečnic, což je dneska už v podstatě rarita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 Díky za rady, ten molitan vyzkouším. Švédskou utěrku jsem dřív používal, pak jsem ale byl 2 týdny na montáži a po návratu jsem si musel utřít prach na mých "lapačích". No a zjistil jsem, že pokud je na nich větší množství prachu, tak ho švédská prakticky jen rozetře, vytvoří takové jakoby chuchvalce nebo žmolky. Ty pak jako nasviňu zapadnou do každé škvírky v sošce :D No a kdybych zapojil svůj firemní kompersor na ofukování, tak by třeba songbird letěl k sousedům :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Květen 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2014 To jsem si nevšiml, zkusím se dnes podívat. Ale zrovna z té voňavky je to hodně jemné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2014 tak k dnesnimu dni,je webhallen edice na ceste ke mne domu z Danska, pc version. Je to vlastne moje nejdrazsi edice, co jsem kdy koupil,bez jakykoliv slev. Jen diky vyuziti groupe buy(kontakt v Dansku), nemusim platit silenou cenu,co je na ebay. Takze v CR by meli byt pristi vikend 3 edice Drak,ja a jeste jeden typek z Cr,co to kupoval od stejneho borce. Nejsmutnejsi je na tom,ze tak kvalitni hra v teto edici ma nulovou hodnotu,vlastne i tak figurka. Vsechno se toci okolo Nordic bonusu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2014 Kurnik škoda ze jsem se nepřidal, asi ji opravdu vynecham,jelikož to co chtějí na ebay je nesmysl, mám tu ted dvě jpn collector edice a to me zdrejme i stačí :( ty tašku budeš prodávat? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 tak tasku budu prodavat. Jen se podivam,jestli je fakt rozdil jen v te stupidni nalepce s ciselnym oznaceni. Vyrobce je stejny. Bez ciselne rady byly urceny jen do soutezi. U nas to melo pouze jrc a pak bylo par kus na namco bandai store v soutezi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2014 Tak pak napis :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 6, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 6, 2014 tak jsem si nasel cas a konecne otevrel castlevanii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 tak tady je webhallen Jinak jsem si overil,ze ta taska je od stejneho vyrobce a jen se lisi tim seriovym cislem. A kdyz si clovek predstavi,ze kvuli seriovemu cislu ma ta taska 6k hodnotu je to silene:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 7, 2014 nejaky zajemce o novy Batman Arkham Origins: Collectors edition za 1500? [h=1][/h] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Ahoj a taška, co byla v soutěží nemá číselné označení? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Nemá, označena je jenom webhallen edice.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Pokud by měl někdo zájem, zbavuju se sošky maxe payna ze sběratelky. Fotky bych přihodl v průběhu dne jak přijedu domů. Ideálně prodej, případně výměna za jiný sběratelský materiál. Kdyžtak pm ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 pokud by se nekdo zbavoval aliens colonial marines sberatelky za nejaky normalni peniz, tak mam zajem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Na gameexpresu ji mají za 999,- http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-aliens-colonial-marines-sberatelska-edice-p-17462.html Ale tak před pár týdny/měsíci ji měli někdo u za 699,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paris1984 Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 prave, tech 600 - 700 bych za novou dal, ale vic ne, vzhledem k tomu jaka je to kravina :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Ja bych rad koupil Sosku + artbook z Watchdogs (budu mit dig verzi) pokud ma nekdo v planu prodavat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Květen 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2014 Nemá, označena je jenom webhallen edice.... Aha takže vlastně hodnotu to má jen s tím číselným označením. Existuje ještě 40 tašek, které mají označení 701/700 - 741/700 a ty byly určeny jen pro namco shop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts