Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Ahoj lidi,rad bych se zeptal na jednu vec...Vcera jsem rozjel svou oblibenou trilogii Mass effect a premyslim o porizeni nejakych sberatelskych edic vsech dilu na pc ( snad nevadi ze pisu pc kdyz je to v ps3 sekci)...Zatim mam v planu poridit model Normandy ale v edicích mam trochu gulas...proto se chci zeptat,muzete nekdo poradit ktery edice staly za to,resp.jestli je nekdo mate tak se treba pochlubit atd...Rad bych vedel do ceho ma smysl dat penize a do ceho ne...Nahodou ten model Normandy nekdo nemate? Zajima me jesli to neni nejakej kýč...diky

Odesláno

tak nejvzacnejsi je Mass Effect post-39477-14687176475788_thumb.jpg Samozrejme u nas vysla ve velkem metal packu collector´s edice. U dvojky taky sberatelka v peknem steelbooku. A trojka mela asi nejhnusnejsi sberatelku,co se pak mesice prodaval za 200-300. Jinak ten model Normandy, priprav si hodne penez a stesti, protoze bylo par kusu jen. Taky jsem ji chtel mit,ale nakonec mne odradila cena. Zas takovy fanatic fanousek nejsem abych za ni daval 5000-6000 tis.

Odesláno

Diky.Ta edice vypada moc pekne,asi se po ni kouknu...U trojky asi myslis tu klasickou N7 edici,tu mam...Nic moc extra tam neni no,to je pravda...S tou Normandy - netusim kolik tech modelu bylo...Koukal jsem na Ebay a hodne lidi prodava model Normandy v papirove krabici kolem 1000 kc...tak asi myslis nejakou jinou nez ja...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu