Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

No osobně se mně teda ani trochu nelíbí. Spíš to je jak když vrátná z belgické pobočky SONY byla vyslána do Kauflandu aby narychlo něco koupila a pak to poslali novinářům :) Není tam ani nikde logo nic...

uz jsem na foru taky videl. Jinak kamos ten ešus ma taky dostat,takze to uvidim pristi vikend a necham si ho:D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj lidi,rad bych se zeptal na jednu vec...Vcera jsem rozjel svou oblibenou trilogii Mass effect a premyslim o porizeni nejakych sberatelskych edic vsech dilu na pc ( snad nevadi ze pisu pc kdyz je to v ps3 sekci)...Zatim mam v planu poridit model Normandy ale v edicích mam trochu gulas...proto se chci zeptat,muzete nekdo poradit ktery edice staly za to,resp.jestli je nekdo mate tak se treba pochlubit atd...Rad bych vedel do ceho ma smysl dat penize a do ceho ne...Nahodou ten model Normandy nekdo nemate? Zajima me jesli to neni nejakej kýč...diky

Odkaz ke komentáři

tak nejvzacnejsi je Mass Effect post-39477-14687176475788_thumb.jpg Samozrejme u nas vysla ve velkem metal packu collector´s edice. U dvojky taky sberatelka v peknem steelbooku. A trojka mela asi nejhnusnejsi sberatelku,co se pak mesice prodaval za 200-300. Jinak ten model Normandy, priprav si hodne penez a stesti, protoze bylo par kusu jen. Taky jsem ji chtel mit,ale nakonec mne odradila cena. Zas takovy fanatic fanousek nejsem abych za ni daval 5000-6000 tis.

Odkaz ke komentáři

Diky.Ta edice vypada moc pekne,asi se po ni kouknu...U trojky asi myslis tu klasickou N7 edici,tu mam...Nic moc extra tam neni no,to je pravda...S tou Normandy - netusim kolik tech modelu bylo...Koukal jsem na Ebay a hodne lidi prodava model Normandy v papirove krabici kolem 1000 kc...tak asi myslis nejakou jinou nez ja...

Odkaz ke komentáři

No tak jestli jen za lod z tehle edice chteji takovyhle prachy prachy jak jsi psal tak to je docela sileny...Takze to jsem urcite videl ty lode od Bioware....Coz to nevadi,zpracovany to snad nebude spatne a na policce to bude vypadat hezky [emoji1]

Odkaz ke komentáři

No hele tech cca 5tis. bych jeste dal...Ono kdyz se podivas na collectorku treba noveho Zaklinace tak jsi taky na 4500 kc...ME je moje srdcovka,ale 13 to uz jako fakt ne... Koupim repliku Normandy a pak se poohlednu po te sberatelce prvniho dilu...zbytek se pak uvidi [emoji1]

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu