Moderators drak3go Odesláno Červenec 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 To je snad joke, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 No osobně se mně teda ani trochu nelíbí. Spíš to je jak když vrátná z belgické pobočky SONY byla vyslána do Kauflandu aby narychlo něco koupila a pak to poslali novinářům :) Není tam ani nikde logo nic... uz jsem na foru taky videl. Jinak kamos ten ešus ma taky dostat,takze to uvidim pristi vikend a necham si ho:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 Ten ešus :D :D :) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 26, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 Tohle nemá s press kitem TLOU nic společného. To je pod úroveň a nevěřím, že pod tohle by se SONY/NG podepsali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 26, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2014 no prave,taky se mi to nezda, proto pristi vikend oslavime 30 let a podivam se,jestli bude press kit nebo jen promo kit. Pokud bude mit jen promo blu-ray je jasne,ze to byl jen fake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 Neprodává tu někdo náhodou figurku rytíře z Dark Souls 2? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 27, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 Já budu prodávat celou CE edici DSII pokud bys měl zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Červenec 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2014 No sháním spíše jen tu figurku, respektivě moje přítelkyně, ale jen tak pro zajímavost, kolik by byla cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 tak jrc ma v nabidce Far Cry 4 Kyrat Edition http://www.jrc.cz/hra_ps3_far_cry_4_kyrat_edition http://www.jrc.cz/hra_ps4_far_cry_4_kyrat_edition Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 Kyrat mají i na Hernim-světě za 2 200 a v dalších asi 5 obchodech. Nejhezčí na FAR CRY 4 limitce je ale steelbook, který v KYRAT u nás nebude :( http://hry-pro-playstation-4.heureka.cz/far-cry-4-kyrat-edition/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Červenec 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 krom ty figurky (ta taky nevypada nejak extra) to je takovy nic moc :/ ale asi koupim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červenec 28, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2014 No sháním spíše jen tu figurku, respektivě moje přítelkyně, ale jen tak pro zajímavost, kolik by byla cena? Na prodej za 2.800 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Ahoj lidi,rad bych se zeptal na jednu vec...Vcera jsem rozjel svou oblibenou trilogii Mass effect a premyslim o porizeni nejakych sberatelskych edic vsech dilu na pc ( snad nevadi ze pisu pc kdyz je to v ps3 sekci)...Zatim mam v planu poridit model Normandy ale v edicích mam trochu gulas...proto se chci zeptat,muzete nekdo poradit ktery edice staly za to,resp.jestli je nekdo mate tak se treba pochlubit atd...Rad bych vedel do ceho ma smysl dat penize a do ceho ne...Nahodou ten model Normandy nekdo nemate? Zajima me jesli to neni nejakej kýč...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 tak nejvzacnejsi je Mass Effect Samozrejme u nas vysla ve velkem metal packu collector´s edice. U dvojky taky sberatelka v peknem steelbooku. A trojka mela asi nejhnusnejsi sberatelku,co se pak mesice prodaval za 200-300. Jinak ten model Normandy, priprav si hodne penez a stesti, protoze bylo par kusu jen. Taky jsem ji chtel mit,ale nakonec mne odradila cena. Zas takovy fanatic fanousek nejsem abych za ni daval 5000-6000 tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Diky.Ta edice vypada moc pekne,asi se po ni kouknu...U trojky asi myslis tu klasickou N7 edici,tu mam...Nic moc extra tam neni no,to je pravda...S tou Normandy - netusim kolik tech modelu bylo...Koukal jsem na Ebay a hodne lidi prodava model Normandy v papirove krabici kolem 1000 kc...tak asi myslis nejakou jinou nez ja... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 (upraveno) myslim, tuto italskou edici V dobe vydani stala 130 euro a pak se vyhoupla okolo 200 euro. Pak je jeste tato edice z australie http://www.abload.de/img/satl6dz.png /png obrazky to tu nebere. Upraveno Červenec 29, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Aha... Tak to ja myslel tu klasickou co se dala sehnat i u nas... No kazdopadne zacnu nejdriv u prvniho dilu[emoji1].... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 jsem reagoval na ten tvuj dotaz ohledne lode:) Jinak puvodne CE ME3 jsem myslel tu papirovou. U tech lodi je rozdil cenove v tom,ze jedna je pouze z te italske edice a ta je ta draha a pak druhy model je myslim z bioware shopu,to je ta levnejsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 No tak jestli jen za lod z tehle edice chteji takovyhle prachy prachy jak jsi psal tak to je docela sileny...Takze to jsem urcite videl ty lode od Bioware....Coz to nevadi,zpracovany to snad nebude spatne a na policce to bude vypadat hezky [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 tak jako fanousek by jsi mel mit edici,ktera byla jen 1/1100 na svete:) http://www.ebay.com/itm/Mass-Effect-3-Alliance-Edition-NUOVA-/111420450761?pt=Console_Giochi&hash=item19f12d27c9 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Pouze 1100 na svete? ........ Kouknu co obsahuje,ale ta cena [emoji22]... To jestli reknu doma take me zena zastreli [emoji1].....jdu se podivat cov ni vsechno je,jsi mi dal peknyho brouka do hlavy.. Diky[emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 tak na ebay to jeden prodava za 13 tis a druhy to ma za necelych 6k v aukci. Mne se to zdalo v te dobe drahe a tedka uz silene:D Mozna si fakt kup tu repliku jen a budes mit klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 No hele tech cca 5tis. bych jeste dal...Ono kdyz se podivas na collectorku treba noveho Zaklinace tak jsi taky na 4500 kc...ME je moje srdcovka,ale 13 to uz jako fakt ne... Koupim repliku Normandy a pak se poohlednu po te sberatelce prvniho dilu...zbytek se pak uvidi [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/metal-gear-rising-revengeance-limited-edition-zavvi-uk-exclusive/10647082.html na zavvi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Červenec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2014 Koukal jsem na toho MGS na zavvi, dost dobrá cena, ale zas takovej fanda nejsem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts