Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Na me argumenty mi ani neodpovite, viz. vykup novinek, ci dalsich 90% her, predrazene nove hry, predrazene preowned. A Rowane, s tema hrama v tescu, jsi blbec ty, protoze jsi je mohl prodat draz, kdyby jsi tomu venoval trochu casu, jenze tys to hodil do jrc hned, aby ses nesral s prodejem na netu=lenost.

Nechapu, jak nekdo muze branit JRC. Maji obcas akci, viz Destiny a jednou za cas vyprodej, u ktereho si vyhonite.

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Tak pozor.....opatrně s tím oslovovanim....vše se může vymstít časem.....a k tomu prodeji dal jsem to jako příklad, uz jsem dávno vyrostl z toho abych se díval na korunu a plakal že to či ono je o 50kc levnější, takže investice času na vložení inzerátů, na fóru poté balení pošta atd a popřípadě poplatky na aukru a následný výdělek o 100kc větší me nechává klidným, Vydelavam na naše poměry nadstandartne a kdyz něco chci tak si to prostě koupím....honeni se nad takovyma vyprodejama je naprosto v pořádku a Pochopis to až příjde správný čas nebo možná v tvem případě vůbec....takže když to shrnu ano jrc je drahé ano mají slovenské ceny na vykupy ovšem b obou případech kdo chce najde a ma za super cenu....a hlavně mají nejširší nabídku na trhu a to i skladem tudíž na plne care vyhrává jednoduchost nákupu a pohodlnost....v zahranici a jinde hledam raritni nebo staré kousky....a pokud to ani tak nedokazes pochopit tak nic nepis ;) a beee be beeeee

• Moderators
Odesláno
jak pise rowan, chcete to premyslet a venovat tomu cas. Jinak tedka nova destiny za 300,- no nekup to. nevim jestli ta akce za protihodnutu,stale bezi.

Destiny za 300,-? U JRC vidím pouze Trade-In za 99 Kč při výkupu 2 her s hodnotou alespoŇ 599 Kč (předpokládám každé). Nebo to byla ještě jiná akce?

EDIT: nepatří to sice mezi hry ale kdo sbírá a má nějakou tu kačku navíc může zkusit štěstí.... : :)

http://www.ebay.com/itm/Action-Comics-1-June-1938-Supermans-Debut-CGC-9-0-Perfect-White-Pages-/311050328393?pt=US_Comic_Books&hash=item486c0b5949

Tak můj příhoz byl překonán. Kde se sakra všichni tihle hamižní sběratelé berou :cheesygrin:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu