Dweightee888 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Na me argumenty mi ani neodpovite, viz. vykup novinek, ci dalsich 90% her, predrazene nove hry, predrazene preowned. A Rowane, s tema hrama v tescu, jsi blbec ty, protoze jsi je mohl prodat draz, kdyby jsi tomu venoval trochu casu, jenze tys to hodil do jrc hned, aby ses nesral s prodejem na netu=lenost. Nechapu, jak nekdo muze branit JRC. Maji obcas akci, viz Destiny a jednou za cas vyprodej, u ktereho si vyhonite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Někdo prostě nechce hodiny trávit na netu a přeprodávat něco o 100 dráž...každej nepočítá korunu a nežije z ruky do huby.. Někteří zkrátka chtějí služby takové aby se o nic nestarali a ještě na tom vydělali 700. To ti jako příjde špatné? To s tím honěním asi ani nemůžeš myslet vážně? Je ti 13? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Tak pozor.....opatrně s tím oslovovanim....vše se může vymstít časem.....a k tomu prodeji dal jsem to jako příklad, uz jsem dávno vyrostl z toho abych se díval na korunu a plakal že to či ono je o 50kc levnější, takže investice času na vložení inzerátů, na fóru poté balení pošta atd a popřípadě poplatky na aukru a následný výdělek o 100kc větší me nechává klidným, Vydelavam na naše poměry nadstandartne a kdyz něco chci tak si to prostě koupím....honeni se nad takovyma vyprodejama je naprosto v pořádku a Pochopis to až příjde správný čas nebo možná v tvem případě vůbec....takže když to shrnu ano jrc je drahé ano mají slovenské ceny na vykupy ovšem b obou případech kdo chce najde a ma za super cenu....a hlavně mají nejširší nabídku na trhu a to i skladem tudíž na plne care vyhrává jednoduchost nákupu a pohodlnost....v zahranici a jinde hledam raritni nebo staré kousky....a pokud to ani tak nedokazes pochopit tak nic nepis ;) a beee be beeeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 No nic, už aby radši začala škola a zdejší puboši/dětičky mazali zpátky do lavic. Btw, zkuste Rowanovi říct do očí, že je blbec a budete měsíc jen srkat polívky brčkem, to vám garantuju ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 21, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 jak pise rowan, chcete to premyslet a venovat tomu cas. Jinak tedka nova destiny za 300,- no nekup to. nevim jestli ta akce za protihodnutu,stale bezi. Destiny za 300,-? U JRC vidím pouze Trade-In za 99 Kč při výkupu 2 her s hodnotou alespoŇ 599 Kč (předpokládám každé). Nebo to byla ještě jiná akce? EDIT: nepatří to sice mezi hry ale kdo sbírá a má nějakou tu kačku navíc může zkusit štěstí.... : :)http://www.ebay.com/itm/Action-Comics-1-June-1938-Supermans-Debut-CGC-9-0-Perfect-White-Pages-/311050328393?pt=US_Comic_Books&hash=item486c0b5949 Tak můj příhoz byl překonán. Kde se sakra všichni tihle hamižní sběratelé berou :cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 drak3go nakup her z ciziny a nasledny prodej v JRC a pak ten poplatek za 99, takze realne to vychazi na 399,- Chvilku mne to trvalo nez jsem nasel odpovidaji ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Příklad? Třeba :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 (upraveno) byla v akci Injustice,tak jsem je koupil a pak strelil. Puvodni verze jo a jeste jen tak mimochodem,kdo si jeste nekoupil,tak https://www.humblebundle.com/ jumbo bundle. Hellsing a Deadlight za dolar, jinak ja si kupoval cely bundle Upraveno Srpen 21, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 21, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Každá z těch dvou her musí být za 599 Kč anebo součet cen obou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 kazda za 599. Cenu her najdes na eshopu co uvadi oni, ne ta co je pres aplikace. Takze priklad treba ten Injustice 599,- Je to stejne jako tomu bylo u watch dogs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Tak paráda..alespoň vím k čemu použít tu ps3 Skyrim legendary edici za 119,- z aukra :) A ještě k tomu něco doma snad vyhrabu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 jinak se strasne divim,ze jrc ma furt v nabidce ghost edici, protoze je celosvetove pryc. Myslim,si ze pak prijdou emaily,ze se omlouvaji xzone ma napsany toto Počet kusů pro ČR ještě není potvrzen. Může se stát, že ne na všechny zákazníky se dostane. V tom případě bychom je včas předem informovali na email. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Oni jí mají i na originálkách za daleko přijatelnější peníze... http://www.originalky.cz/Sony-PlayStation/PlayStation-4/Hry-pro-Playstation-4/Destiny-Ghost-Edition-PS4.html Tady je zase příspěvků :) po obědě si počtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 jo tu cenu jsem videl,ale moc ji neverim. Pokud si to neobjednas hnedka tak vetsinou nedostanes ani omlouvu,ze zbozi nedostanes. jen oznameni od zruseni predobjednavky, neco podobneho jako herni-svet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Njn uvidíme i ja to mám tam objednane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 ja to mam objednane na 3 mistech, doufam,ze jedno vyjde a pak sup s tim na ebay Kdyz vyjdou vsechny predobjednavky, tak budu mit nejakou dobou fixovanych dost tisic:) ale co uz,kdo neriskuje nevydela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Tak ceny na ebay se pohybujou kolem 5000 http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xdestiny+ghost+edition&_nkw=destiny+ghost+edition&_sacat=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Aj ja jsem to tak chtěl udělat ale nějak mě to obešlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 ja vim kolik se pohybuji a kdyz mam postovne krome australie zdarma,tak myslim,ze nejaky ten peniz bude vydelan. Ja jsem skromny,spis to beru jako hru, jednou vydelas podruhe prodelas. takovy je hold zivot. ona taky probehla ta manie,ze to bylo na idnes,jak se to prodava za 10 tis a tak,ale problem byl v tom,ze to bylo jen v ramci USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 Vidíš to jsem ani nečetl díky za info .) http://bonusweb.idnes.cz/destiny-ghost-edice-ebay-08j-/Novinky.aspx?c=A140805_124115_bw-novinky_oz Ale jak píšeš u nás by se to nikdy za takový prachy neprodalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2014 A ja si myslel ze 5k je dost :D takhle to bude i se zaklinacem to je muj tip Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Zaklínač ten je jasnej..objednal jsem to snad kde se dalo...jestli to příjde vše tak nevím co s tím budu dělat :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 A budete mit nekdo volný kus na xbox one? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Pokud to klapne tak bych jeden měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 22, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2014 Tak pisni cenu prosim te....;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts