Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Dobrý den

Je mi moc líto ale distributor nám na poslední chvíli změnil nákupní cenu u Hry  Destiny: Collector´s edition pro ps4/xone. Z tohoto důvodu jsme nuceni zdražit tuto edici na 3699kč. Prosím přejete jsi objednávku zrušit nebo ponechat ?

Omlouváme se za komplikace.

David Hron

Originalky.cz

Tel.: +420 476 442 261

www.originalky.cz

Uz je to tady :D

Odesláno

no ja mohl mit uz risen v patek,ale v jrc jsou proste c....i. Psal jsem ji v pondeli,ze v patek nebudu na uvedene adresu a jestli muzou zmenit adresu. Nedostal jsem zadnou odpoved cely tyden a az nakonec prisla v patek dopoledne. A v ni bylo, omlouvame se,ale vasi hru jsme zaslali na puvodni adresu. Dekujeme za pochopeni. Proste c....i. Na zaklade toho jsem zrusil vsechny objednavky u nich a nadale u nich nema smysl kupovat. I ten VIP system je na ♥♥♥♥♥. Nevim cim to je,ale s Risen mam vzdy problem u JRC, 3x po sobe.

No zustanu asi u toho xzone, zjistil jsem,ze mam u nich pres 3000 bodu a to znamena momentalne 3000,- Kdybych nebyl ignorant,tak jsem mohl mit toho Risena zdarma.

Odesláno

tak ja jsem edici rozdelal, je fakt pekna, sice na soudek nema,ale i tak obsahove nejhezci za poslednich par mesicu. Jinak bonus v podobe prvniho a druheho dilu + ost je pekny.

Nastesti je v edici steelbook a ne metalpack. Misto je tam na dva disky a jeden soundtrack.

Hra je v komplet v nemcine, ale da se nastavit pres steam ve vlastnostech do AJ nebo Polskeho jazyku. Pokud chcete i titulky AJ,tak musite vlezt do ini a defaultconfig otevrit v poznamkovem bloku a na najit language a subtitles German zmenit na English

Odesláno (upraveno)

tak uz na amazonu taky nabizi Alien: Isolation se steelbookem http://www.amazon.co.uk/Alien-Isolation-Steelbook-Amazon-co-uk-Exclusive/dp/B00KL4PU3C/ref=sr_1_24_title_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1409634483&sr=1-24&keywords=steelbook Jsem rad,ze ho nemusim kupovat draze z Australie.

kdo ma "uchylku" na bednicky,tak v rijnu vyjde special treasure chest edice jen na amazon.de post-39477-14687177134522_thumb.jpg

Je zvlastni,ze tuto hru nabizeji pouze dva cesky shopy (jen obyc hru)

Upraveno uživatelem headhot
Odesláno

no jednodusse,kdyz jsem v praci, zadam na shopech kouzelne slovicko edition a projedu tak tisice pages az najdu neco zajimaveho:) Doma bych se na to vykaslal hledat. Jinak o teto edici vim cca pul roku,ale tak nejak jsem neveril,ze vubec ta hra vyjde. Byla nekolikrat odlozena a po napsani emailu do amazonu, by jiz tento rok mela vyjit. Respektive spise ke konci rijna, nez jak oni uvadeji. Je tam stejny problem jako u Risen 3, opozdena vyroba.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu