Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Poštovné bylo nějakých 50 dolarů když jsem to dával do košíku. Celkově ta premium verze vyšla asi na nějakých 4200 Kč. Mám toho ale teď hodně předobjednaného tak se musím trochu krotit :D nicméně stejně do toho asi půjdu tak bych ti pak dal vědět časem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dobrý den

Je mi moc líto ale distributor nám na poslední chvíli změnil nákupní cenu u Hry  Destiny: Collector´s edition pro ps4/xone. Z tohoto důvodu jsme nuceni zdražit tuto edici na 3699kč. Prosím přejete jsi objednávku zrušit nebo ponechat ?

Omlouváme se za komplikace.

David Hron

Originalky.cz

Tel.: +420 476 442 261

www.originalky.cz

Uz je to tady :D

Odkaz ke komentáři

no ja mohl mit uz risen v patek,ale v jrc jsou proste c....i. Psal jsem ji v pondeli,ze v patek nebudu na uvedene adresu a jestli muzou zmenit adresu. Nedostal jsem zadnou odpoved cely tyden a az nakonec prisla v patek dopoledne. A v ni bylo, omlouvame se,ale vasi hru jsme zaslali na puvodni adresu. Dekujeme za pochopeni. Proste c....i. Na zaklade toho jsem zrusil vsechny objednavky u nich a nadale u nich nema smysl kupovat. I ten VIP system je na ♥♥♥♥♥. Nevim cim to je,ale s Risen mam vzdy problem u JRC, 3x po sobe.

No zustanu asi u toho xzone, zjistil jsem,ze mam u nich pres 3000 bodu a to znamena momentalne 3000,- Kdybych nebyl ignorant,tak jsem mohl mit toho Risena zdarma.

Odkaz ke komentáři

• Moderators
tak dneska dosla konecne Risen 3 CE,dosla v obrovske krabici a pak v ni takova mini krabice do batohu:)

Já ji mám doma od pátku, ani jsem to sem nedával protože jsem si myslel, že ji tu koupil snad každý skalní fanda :)

P.S. Ještě leží nerozbalená v krabici, tak se aspoň podívám jaké mám číslio :D

Odkaz ke komentáři

tak ja jsem edici rozdelal, je fakt pekna, sice na soudek nema,ale i tak obsahove nejhezci za poslednich par mesicu. Jinak bonus v podobe prvniho a druheho dilu + ost je pekny.

Nastesti je v edici steelbook a ne metalpack. Misto je tam na dva disky a jeden soundtrack.

Hra je v komplet v nemcine, ale da se nastavit pres steam ve vlastnostech do AJ nebo Polskeho jazyku. Pokud chcete i titulky AJ,tak musite vlezt do ini a defaultconfig otevrit v poznamkovem bloku a na najit language a subtitles German zmenit na English

Odkaz ke komentáři

tak uz na amazonu taky nabizi Alien: Isolation se steelbookem http://www.amazon.co.uk/Alien-Isolation-Steelbook-Amazon-co-uk-Exclusive/dp/B00KL4PU3C/ref=sr_1_24_title_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1409634483&sr=1-24&keywords=steelbook Jsem rad,ze ho nemusim kupovat draze z Australie.

kdo ma "uchylku" na bednicky,tak v rijnu vyjde special treasure chest edice jen na amazon.de post-39477-14687177134522_thumb.jpg

Je zvlastni,ze tuto hru nabizeji pouze dva cesky shopy (jen obyc hru)

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Tím Raven´s Cry jsi mě překvapil...ani jsem o té hře nevěděl. Pěkná edice to je a pokud to co prezentují na svém webu splní mohlo by jít i o solidní pirátskou záležitost. Jakkoliv byli Two Worlds 1 odfláklé tak mě moc bavili..o dvojce ani nemluvím to je hidden gem. BTW kde se dozvídáš takovéto info?

Odkaz ke komentáři

no jednodusse,kdyz jsem v praci, zadam na shopech kouzelne slovicko edition a projedu tak tisice pages az najdu neco zajimaveho:) Doma bych se na to vykaslal hledat. Jinak o teto edici vim cca pul roku,ale tak nejak jsem neveril,ze vubec ta hra vyjde. Byla nekolikrat odlozena a po napsani emailu do amazonu, by jiz tento rok mela vyjit. Respektive spise ke konci rijna, nez jak oni uvadeji. Je tam stejny problem jako u Risen 3, opozdena vyroba.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu