headhot Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 amazony jsou vsechny stejne, vysledne postovne zjistis,kdyz si zbozi das do kosiku. A pak to klidne zase zrusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Gore taky bych do té limitky šel..mohli bychom sharnout poštovné.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 Poštovné bylo nějakých 50 dolarů když jsem to dával do košíku. Celkově ta premium verze vyšla asi na nějakých 4200 Kč. Mám toho ale teď hodně předobjednaného tak se musím trochu krotit :D nicméně stejně do toho asi půjdu tak bych ti pak dal vědět časem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 27, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2014 (upraveno) Jasný...bral bych taky premiovku..http://aukro.cz/x360-disneyland-adventures-kinect-i4551835117.html WTF? Upraveno Srpen 27, 2014 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 Dobrý den Je mi moc líto ale distributor nám na poslední chvíli změnil nákupní cenu u Hry Destiny: Collector´s edition pro ps4/xone. Z tohoto důvodu jsme nuceni zdražit tuto edici na 3699kč. Prosím přejete jsi objednávku zrušit nebo ponechat ? Omlouváme se za komplikace. David Hron Originalky.cz Tel.: +420 476 442 261 www.originalky.cz Uz je to tady :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 cekal jsem vetsi navyseni,tohle je hovinko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 28, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2014 Včerejší přírustek - stélbůček k Diablo 3. Jinak pokud by měl někdo zájem, na gamebazaru prodává jeden borec God Of War 3 Media Kit Edition. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Kdybyste měl nekdo zájem tak mám na prodej Podložku pod myš a balíček karet obojí nové z kolektorky Two Worlds 2. Viz. zde http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/southpeak/two-worlds-2/unboxing/two%20worlds_kit.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Tak je to tady, prodávám vše kromě hry ve steelbooku, konkrétně figurku a artbook. To vše v původní krabici. Raději bych to prodal najednou, ale ani nabídkám na jednotlivé položky se nebráním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Srpen 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2014 Tak ja zacnu treba 500 za figurku :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 30, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 25% sleva na produkty z nabídky Bethesda Store - http://store.bethsoft.com/ Kód do košíku: PAXPRIME Platnost: do 02/09/2014 P.S. Lze uplatnit i na Panzerhund Edici :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
travis9tr Odesláno Srpen 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2014 http://www.amazon.com/Assassins-Creed-Unity-Official-Initiate/dp/1101898224/ref=pd_sim_vg_6?ie=UTF8&refRID=05NT2JZ1H3YDK2BT0ZR3 Nebude nekdo z Vas objednavat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 tak dneska dosla konecne Risen 3 CE,dosla v obrovske krabici a pak v ni takova mini krabice do batohu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 (upraveno) Taky jsem si ho byl v neděli vyzvednout...a na prodejně my řekli, že ještě nedorazila platba...safra takže čekám v úterý že bude u mě.. malá krabička to je, taky jsem koukal... Upraveno Září 1, 2014 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 no ja mohl mit uz risen v patek,ale v jrc jsou proste c....i. Psal jsem ji v pondeli,ze v patek nebudu na uvedene adresu a jestli muzou zmenit adresu. Nedostal jsem zadnou odpoved cely tyden a az nakonec prisla v patek dopoledne. A v ni bylo, omlouvame se,ale vasi hru jsme zaslali na puvodni adresu. Dekujeme za pochopeni. Proste c....i. Na zaklade toho jsem zrusil vsechny objednavky u nich a nadale u nich nema smysl kupovat. I ten VIP system je na ♥♥♥♥♥. Nevim cim to je,ale s Risen mam vzdy problem u JRC, 3x po sobe. No zustanu asi u toho xzone, zjistil jsem,ze mam u nich pres 3000 bodu a to znamena momentalne 3000,- Kdybych nebyl ignorant,tak jsem mohl mit toho Risena zdarma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 tak ta edice je tedy super limitovana pouze 2865 ks (mam hodne vysoke,ale to je jedno 2720/2865 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Tak to si mě namlsal...už se na ní těším..snad si banka pohne..nahod fotky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Hráč123, víc fotek se od headhota nedočkáš, pochybuju, že samotnou edici rozbalí z celofánu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 :)..teď když dostal klíč na steam zdarma tak to už kor :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 Nakonec jsem tu edici zkompletoval svoji původní hrou a dal na Aukro, když by měl někdo zájem. http://aukro.cz/mortal-kombat-collector-edition-rarita-i4568555853.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 1, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 tak dneska dosla konecne Risen 3 CE,dosla v obrovske krabici a pak v ni takova mini krabice do batohu:) Já ji mám doma od pátku, ani jsem to sem nedával protože jsem si myslel, že ji tu koupil snad každý skalní fanda :) P.S. Ještě leží nerozbalená v krabici, tak se aspoň podívám jaké mám číslio :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2014 tak ja jsem edici rozdelal, je fakt pekna, sice na soudek nema,ale i tak obsahove nejhezci za poslednich par mesicu. Jinak bonus v podobe prvniho a druheho dilu + ost je pekny. Nastesti je v edici steelbook a ne metalpack. Misto je tam na dva disky a jeden soundtrack. Hra je v komplet v nemcine, ale da se nastavit pres steam ve vlastnostech do AJ nebo Polskeho jazyku. Pokud chcete i titulky AJ,tak musite vlezt do ini a defaultconfig otevrit v poznamkovem bloku a na najit language a subtitles German zmenit na English Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 (upraveno) tak uz na amazonu taky nabizi Alien: Isolation se steelbookem http://www.amazon.co.uk/Alien-Isolation-Steelbook-Amazon-co-uk-Exclusive/dp/B00KL4PU3C/ref=sr_1_24_title_3?s=videogames&ie=UTF8&qid=1409634483&sr=1-24&keywords=steelbook Jsem rad,ze ho nemusim kupovat draze z Australie. kdo ma "uchylku" na bednicky,tak v rijnu vyjde special treasure chest edice jen na amazon.de Je zvlastni,ze tuto hru nabizeji pouze dva cesky shopy (jen obyc hru) Upraveno Září 2, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 Tím Raven´s Cry jsi mě překvapil...ani jsem o té hře nevěděl. Pěkná edice to je a pokud to co prezentují na svém webu splní mohlo by jít i o solidní pirátskou záležitost. Jakkoliv byli Two Worlds 1 odfláklé tak mě moc bavili..o dvojce ani nemluvím to je hidden gem. BTW kde se dozvídáš takovéto info? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2014 no jednodusse,kdyz jsem v praci, zadam na shopech kouzelne slovicko edition a projedu tak tisice pages az najdu neco zajimaveho:) Doma bych se na to vykaslal hledat. Jinak o teto edici vim cca pul roku,ale tak nejak jsem neveril,ze vubec ta hra vyjde. Byla nekolikrat odlozena a po napsani emailu do amazonu, by jiz tento rok mela vyjit. Respektive spise ke konci rijna, nez jak oni uvadeji. Je tam stejny problem jako u Risen 3, opozdena vyroba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts