Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno (upraveno)
tak mi dneska volal Geis, ze mi dovezou zasilku z USA. Uz jsem hrozne hrony na posledni dilek do skladanky The Last of US

The Last of U.S. (poslední dílek z U.S.)... :)

Jestli budeš mít čas vyfoť celou sbírku TLOU ať můžu tiše závidět nebo se aspoň kochat... :) Mně toho ještě chybí dost. Chtěl bych ještě ty cihličky Happy Brock, Sad Brock. Docela často jsou na ebay, ale pokaždý mně to někdo vyfoukne...

post-72873-1468717717018_thumb.jpg

Upraveno uživatelem djtoko
Odesláno

tak pro mne osobni posledni dilek. Takove blbosti jako kosticky,sorry,ale nejsem blazen,abych si kupoval nesmysly:D

Jinak mam TLOU Statue, press kit, Joel a Ellie Edition, Bottle z italske edice, guide a komiksy,cepicy,triko a tedka ten survival. Kupovat si jeste specialni italske edice Ellie a Joel Collector´s edition nebudu. Uz tak mam doma 5x disk teto hry. Coz mi prijde uz jako hrozna zhovadilost:)

Odesláno (upraveno)

Tak pro někoho to zhovadilost třeba není když máš ke hře citovej vztah a chceš mít komplet ofiko věci. Já bych třeba místo cihliček oželel čepici... :) (věc názoru).

edit: Jinak Skylanders figurky parádní...hezká sbírka. My s malou sbíráme figurky Disney Infinity a za týden vychází v.2...to zas budou pálky :)

Upraveno uživatelem djtoko
Odesláno (upraveno)
Tak pro někoho to zhovadilost třeba není když máš ke hře citovej vztah a chceš mít komplet ofiko věci. Já bych třeba místo cihliček oželel čepici... :) (věc názoru).

edit: Jinak Skylanders figurky parádní...hezká sbírka. My s malou sbíráme figurky Disney Infinity a za týden vychází v.2...to zas budou pálky :)

no ja mel asi tech cepici 40, vetsinu jsem rozdal a co mne zustaly tak jsem zkusil prodat na novem zahranicnim foru. Takze takovy pekny start.

K TLOU nemam zadny vztah, jen proste vim,ze tyhle veci budou mit v budoucnu stale dobrou likviditu. Jedine co mne zajima jsou souls series a Gothic/Risen. Ostatni hry beru jako nutne zlo,co si musim koupit,protoze je to tak vyhodne.

Jedinou edici,kterou to vsechno zacalo, beru nejvice uzitecnou je Crysis 2 Nano Edition. Korytnaci batoh, jsem v nem ze svych 30 narozek odvazel asi 20 flasek chlastu a ps3:) Bozi batoh na cestovani.

Momentalne prochazim takovou svou sberatelskou krizi, ale ono se to zpravi nekdy okolo vanoc. Snad.

Jinak jeste jsem cetl,ze AC: Unity je odlozene na datum Rogue,takze Guillotine edice budem mit od par dni pozdeji v CR

Upraveno uživatelem headhot
Odesláno
To máš tak mizernej foťák anebo se ti už třepou ruce jak furt chlasceš tu slivovicu? :D

To je od tebe nečestné a nesportovní :D Foceno mobilem, do foťáku mi na stavbě zatekla omítka :roll: Jinak zkus osm hodin řezat ocelové traverzy (íčka 200) a pak je ručně usazovat pod strop v cca tří metrech. Večer budeš rád, že si nerozliješ kafíčko :D Jinak chléb národa valašského je medicína, už přes pět let jsem nebyl marod. Ruky se třesou po boraxu a zelenéj :D

The Last of U.S. (poslední dílek z U.S.)... :)

Jestli budeš mít čas vyfoť celou sbírku TLOU ať můžu tiše závidět nebo se aspoň kochat... :) Mně toho ještě chybí dost. Chtěl bych ještě ty cihličky Happy Brock, Sad Brock. Docela často jsou na ebay, ale pokaždý mně to někdo vyfoukne...

[ATTACH=CONFIG]25950[/ATTACH]

Tome, podobnou cihlu ti můžu udělat za cca 200 kč + poštu i s nástřikem čehokoliv. Dokonce si můžeš vybrat z pár typů cihel, porobetonů nebo kvádrů :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu