gorerated Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Měl by někdo zájem o artbook Hitman Absolution a Promo artbook Bioshock 1? Ceny nabídněte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Já mám zájem o BioShock písnu PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Tu COD jsem chtel ale pak jsem videl kvalitu z ty kamery :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2014 Na poličce tak ze dvou metrů vypadá dobře :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 tak mi dneska volal Geis, ze mi dovezou zasilku z USA. Uz jsem hrozne hrony na posledni dilek do skladanky The Last of US Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 já zatím naházel některé věci tady: http://navodycesky.blogspot.cz/p/sbirka.html http://navodycesky.blogspot.cz/p/sbirka-figurky.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 4, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Dneska mi přišla Ghosts Prestige edice, tak postuju pár fotek To máš tak mizernej foťák anebo se ti už třepou ruce jak furt chlasceš tu slivovicu? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 (upraveno) tak mi dneska volal Geis, ze mi dovezou zasilku z USA. Uz jsem hrozne hrony na posledni dilek do skladanky The Last of US The Last of U.S. (poslední dílek z U.S.)... :) Jestli budeš mít čas vyfoť celou sbírku TLOU ať můžu tiše závidět nebo se aspoň kochat... :) Mně toho ještě chybí dost. Chtěl bych ještě ty cihličky Happy Brock, Sad Brock. Docela často jsou na ebay, ale pokaždý mně to někdo vyfoukne... Upraveno Září 4, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 tak pro mne osobni posledni dilek. Takove blbosti jako kosticky,sorry,ale nejsem blazen,abych si kupoval nesmysly:D Jinak mam TLOU Statue, press kit, Joel a Ellie Edition, Bottle z italske edice, guide a komiksy,cepicy,triko a tedka ten survival. Kupovat si jeste specialni italske edice Ellie a Joel Collector´s edition nebudu. Uz tak mam doma 5x disk teto hry. Coz mi prijde uz jako hrozna zhovadilost:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 headhot zhovadilost je ve finále všechno otázkou je kde je míra toho co člověk chce a nechce :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 no kdyz jsem videl,co se na ebay prodalo,kdyz tam dal nekdo napis TLOU, tak to uz byl uplny fanatismus. Pro mne je vzdy prioritou steelbook,guide,artbook a figurka (socha) ostatni veci clovek ma vetsinou k tomu zdarma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 proto celý trh funguje jak funguje :) sám jsem nahoře dával fotky skylanderů a mám většinu ofiko vydaných chybí mi ze 3 sérií jen 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 (upraveno) Tak pro někoho to zhovadilost třeba není když máš ke hře citovej vztah a chceš mít komplet ofiko věci. Já bych třeba místo cihliček oželel čepici... :) (věc názoru). edit: Jinak Skylanders figurky parádní...hezká sbírka. My s malou sbíráme figurky Disney Infinity a za týden vychází v.2...to zas budou pálky :) Upraveno Září 4, 2014 uživatelem djtoko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 tomáši neboj: ještě dnes budu fotit jak komplet DI 1 (mám i všechny mince a dvě alba) tak moje nejcennější skylanders swap force... jinak já objednával minulý měsíc na JRC disney infinity 2.0 na xbox one s 12 figurkama a 2 playsetama čekám až nahodí skylandery na předobjednávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Počkej ty sbíráš taky DI? :) Tak to jsi asi jedinej v ČR o kom vím, že to sbírá. Tak můžeme vyměnit nějaké mince.. :) Jinak sbíráš i crystal figurky? Ve v.2 už crystal nebudou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 ne crystaly ne, nevím jestil mají nějaký smysl mám mince už jen na prodej...hodím dnes fotky... mám z první série 20/20 z druhé 20/20 a ze třetí 17/17 pak je ještě speciál us only a z té mám tuším 5/10 na první dvě série včetně těch speciálů jsem sehnal i alba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 (upraveno) Tak pro někoho to zhovadilost třeba není když máš ke hře citovej vztah a chceš mít komplet ofiko věci. Já bych třeba místo cihliček oželel čepici... :) (věc názoru).edit: Jinak Skylanders figurky parádní...hezká sbírka. My s malou sbíráme figurky Disney Infinity a za týden vychází v.2...to zas budou pálky :) no ja mel asi tech cepici 40, vetsinu jsem rozdal a co mne zustaly tak jsem zkusil prodat na novem zahranicnim foru. Takze takovy pekny start. K TLOU nemam zadny vztah, jen proste vim,ze tyhle veci budou mit v budoucnu stale dobrou likviditu. Jedine co mne zajima jsou souls series a Gothic/Risen. Ostatni hry beru jako nutne zlo,co si musim koupit,protoze je to tak vyhodne. Jedinou edici,kterou to vsechno zacalo, beru nejvice uzitecnou je Crysis 2 Nano Edition. Korytnaci batoh, jsem v nem ze svych 30 narozek odvazel asi 20 flasek chlastu a ps3:) Bozi batoh na cestovani. Momentalne prochazim takovou svou sberatelskou krizi, ale ono se to zpravi nekdy okolo vanoc. Snad. Jinak jeste jsem cetl,ze AC: Unity je odlozene na datum Rogue,takze Guillotine edice budem mit od par dni pozdeji v CR Upraveno Září 4, 2014 uživatelem headhot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 http://www.muve.cz/letohrani-2014?utm_campaign=Letohrani_2014&utm_medium=replay_post_facebook&utm_source=facebook.com akce na steam hry a dlc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djtoko Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Pokud si chce někdo doplnit sbírku Watch_Dogs tak Vigilante edice (PS4, X1) na JRC za 1 499,-, klasická verze 1 299,- http://www.jrc.cz/hledani?page=1&tr=6&hltxt=watch+dogs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Já koupil raději Dedsec edici.... jinak Tomáši už začínám nahazovat swap skylandery :) jsou tam první fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 To máš tak mizernej foťák anebo se ti už třepou ruce jak furt chlasceš tu slivovicu? :D To je od tebe nečestné a nesportovní :D Foceno mobilem, do foťáku mi na stavbě zatekla omítka :roll: Jinak zkus osm hodin řezat ocelové traverzy (íčka 200) a pak je ručně usazovat pod strop v cca tří metrech. Večer budeš rád, že si nerozliješ kafíčko :D Jinak chléb národa valašského je medicína, už přes pět let jsem nebyl marod. Ruky se třesou po boraxu a zelenéj :D The Last of U.S. (poslední dílek z U.S.)... :) Jestli budeš mít čas vyfoť celou sbírku TLOU ať můžu tiše závidět nebo se aspoň kochat... :) Mně toho ještě chybí dost. Chtěl bych ještě ty cihličky Happy Brock, Sad Brock. Docela často jsou na ebay, ale pokaždý mně to někdo vyfoukne... [ATTACH=CONFIG]25950[/ATTACH] Tome, podobnou cihlu ti můžu udělat za cca 200 kč + poštu i s nástřikem čehokoliv. Dokonce si můžeš vybrat z pár typů cihel, porobetonů nebo kvádrů :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Pokud si chce někdo doplnit sbírku Watch_Dogs tak Vigilante edice (PS4, X1) na JRC za 1 499,-, klasická verze 1 299,-http://www.jrc.cz/hledani?page=1&tr=6&hltxt=watch+dogs zkusim pockat az bude za 999,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 4, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2014 Tak dovezl jsem si Risen 3 Titan lords a The sims 4 kolektorky....nejdřív jsem myslel že risen ani nevybalim ale koukám že my natrhli obal a odřeli roh takže je to neprodejný :) musí se to vybalit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 myslim,ze moje krize pryc,kdyz prijde takova bozi edice. Artbook je fakt nadherny, takove se vidi maximalne u blizzardu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 5, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2014 dneska mi přišla Hardened edice MW2 a byl v ní i kod na stažení Call of Duty Classic. Protože nemám konzoli online, tak ho nevyužiju. Pokud by měl o kod někdo ze sběratelů zájem, napiště mi pm a já prvnímu kod zdarma pošlu v pmce ;) Jo a je to ps3 verze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts