Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

v klidu já jsem už 10 dní nachcípaný do toho chodím do práce, neber to nijak zle

co je webhallen edition DS hry jdou mimo mě docela.... :)

já popravdě sbíral primárně hry a doma měl jen sběratelku songbird edition, tomb raider, fear 3, injustice a LOTR a ted za dva týdny jsem dokoupil splinter cell blacklist, AC4, watch dogs, batman arkham origins ted ten bioshock a Alone in the dark :) a předobjednal AC unity notre dame a Far cry 4 kyrat.... ta se nikomu nelíbí ale mě brutálně :)

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno

Dark Souls 2 Webhallen Edition vysla pouze v obchode webhallen v severskych zemich Norsko,Dansko,Svedsko a Finsko a to v poctu 700 ks (viz google)

No ja primarne taky sbiral hry ps1 a ps2 (mel jsem doma stovky her a nechal si jen rarity) a u ps3 se to zlomilo, ty ceny tak divne klesaly nez bylo zvykem,takze ty hry jsou vlastne bezcenne a hry na ps2 maji furt vyssi cenu,divne.

Momentalne mne zajimaji hlavne steelbooky:) a jak jsem tak pochopil, oba mozna vsechno dohrajem v pristim zivote. Kde jsou ty casy uceni ve skole,doma pareni a pak znova. Zadne rodiny, a tak. No co uz, dospivani je super:D

Odesláno

v té době sis ale mohl koupit prd :D :D :D tak já hraju hodně i tak dítě ještě není :D jinak já to beru jinak mám na x360 asi 430 her některé i ty dražší...ceny budou až časem vrůstat hodně her seženeš i na ps2 za 100 ale hodně i o dost dráž nesbírám abych v tom měl jen peníze ale kvůli nějaké vazbě... a hlavně vždy mám možnost si to zahrát :D baví mě sbírat hry jako takové

osobně ujíždím na disney infinity a skylanderech, někde jsem tu dával fotky

• Moderators
Odesláno

Něco nového z uplynulých dní:

Risen 3 - Titan Lords Shadow Lord Edition

post-28363-14687177409683_thumb.jpg

The Last of Us - Amercian Dreams

Kompletní série vydaných komiksů od autorů Faith Erin Hicks a Neil Druckamnn v nakladatelství Dark Horse. Jde o first print edice, které jsem po dlouhé době sledování nakonec sehnal v tištěné podobě a ve stavu nových (second print jsem nechtěl, ale to vám sběratelům asi nemusím zdůvodňovat) :D

post-28363-14687177414237_thumb.jpg

Odesláno
to jsem kdysi taky dělal ale čtení naživo je o něčem jiném a kor u komiksů :) ale chápu :)

nektere veci neni treba otvirat,kdyz se muzes pobavit digitalni formu. Vzdycky se muze stat,ze nekdo bude mit neco,co budem strasne chtit a zrovna bude chtit to,co jsme neotevreli:)

rowan: jestli chces tak ti mohu poslat link na tu sochu, ta druhe je jen digital only DLC verze

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu