xDante1986 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 v klidu já jsem už 10 dní nachcípaný do toho chodím do práce, neber to nijak zle co je webhallen edition DS hry jdou mimo mě docela.... :) já popravdě sbíral primárně hry a doma měl jen sběratelku songbird edition, tomb raider, fear 3, injustice a LOTR a ted za dva týdny jsem dokoupil splinter cell blacklist, AC4, watch dogs, batman arkham origins ted ten bioshock a Alone in the dark :) a předobjednal AC unity notre dame a Far cry 4 kyrat.... ta se nikomu nelíbí ale mě brutálně :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Dark Souls 2 Webhallen Edition vysla pouze v obchode webhallen v severskych zemich Norsko,Dansko,Svedsko a Finsko a to v poctu 700 ks (viz google) No ja primarne taky sbiral hry ps1 a ps2 (mel jsem doma stovky her a nechal si jen rarity) a u ps3 se to zlomilo, ty ceny tak divne klesaly nez bylo zvykem,takze ty hry jsou vlastne bezcenne a hry na ps2 maji furt vyssi cenu,divne. Momentalne mne zajimaji hlavne steelbooky:) a jak jsem tak pochopil, oba mozna vsechno dohrajem v pristim zivote. Kde jsou ty casy uceni ve skole,doma pareni a pak znova. Zadne rodiny, a tak. No co uz, dospivani je super:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 Kua nechte toho.... ....kor ty s tím webhallen okamžikem slávy ;/ ;/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 v té době sis ale mohl koupit prd :D :D :D tak já hraju hodně i tak dítě ještě není :D jinak já to beru jinak mám na x360 asi 430 her některé i ty dražší...ceny budou až časem vrůstat hodně her seženeš i na ps2 za 100 ale hodně i o dost dráž nesbírám abych v tom měl jen peníze ale kvůli nějaké vazbě... a hlavně vždy mám možnost si to zahrát :D baví mě sbírat hry jako takové osobně ujíždím na disney infinity a skylanderech, někde jsem tu dával fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 tak ja hraju taky dost,ale je moc platform. Problem byl spise okoli,jak si kupoval originalky a vsichni palenky. Sberatelstvi jsem spise mel u knih, miluju vystavovani knizek a tak nejak vznikl tento konicek, protoze BD a Steelbooky vypadaji tak krasne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2014 ten 3D steelbook u batmana vypadá hodně dobře, jinak já hodně her kupuju v různých akcích do sbírky a za plnou cenu jen to co chci v danou dobu opravdu hrát nebo má cenu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Tak pár dalších drobností:) Plus pár dalších steelu :) a CE enslaved která je na poště :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 ten tvuj mobil dokaze udelat vzdycky fotku neceho nekolikrat:D jo jinak je venku film heavenly sword, pokud vas hra bavila, tak se na to mrknete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 mas to vcetne toho sleevu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Headhot nevím co to je, když vkladam foto tak první fotku to tam hodí víckrát, kdyz se podívám na editaci tak to tam je pochopitelně jednou :/ Panther včetně čeho? :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 sleeve cover pres ten killzone (takovy ten plast pruhledny ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Myslíš slip? Nemám ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 evidentne slipy:D ne sleeve je specialni vyraz pro tento obal:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Ja ze slip cover :D:D sorry no, člověk se pořád učí :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 [ATTACH=CONFIG]26030[/ATTACH] A je doma....:) Co ti tu krabici oblepili těma čárovýma kódama a štítkama? :?:D Jedna fotka než ji taky vybalím a zapojím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Standartní alzácky nálepky..jdou v pohodě dolu..nejsou delaný z papíru ale takové té směsi papír plast a nenechávají lepidlo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 lol funny,toto si mysli na CE ohledne vraceni penez,ktere dluzi platfus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 dalsi steelbook na ps4 http://www.shopto.net/video-games/ps4/PS4DR01-drive-club-steel-book-edition-with-special-ruf-rt12-r Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Něco nového z uplynulých dní: Risen 3 - Titan Lords Shadow Lord Edition The Last of Us - Amercian Dreams Kompletní série vydaných komiksů od autorů Faith Erin Hicks a Neil Druckamnn v nakladatelství Dark Horse. Jde o first print edice, které jsem po dlouhé době sledování nakonec sehnal v tištěné podobě a ve stavu nových (second print jsem nechtěl, ale to vám sběratelům asi nemusím zdůvodňovat) :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 budeš ty komiksy číst? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 13, 2014 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 Už jsem je četl, mám je i v digitální podobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Září 13, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2014 to jsem kdysi taky dělal ale čtení naživo je o něčem jiném a kor u komiksů :) ale chápu :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 http://www.gamesbase.cz/article/254/Sberatelska-edice-pro-Lord-of-the-Fallen Teď se ukáže kdo ma koule :D a kdo vezme obě dvě za ty prachy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 to jsem kdysi taky dělal ale čtení naživo je o něčem jiném a kor u komiksů :) ale chápu :) nektere veci neni treba otvirat,kdyz se muzes pobavit digitalni formu. Vzdycky se muze stat,ze nekdo bude mit neco,co budem strasne chtit a zrovna bude chtit to,co jsme neotevreli:) rowan: jestli chces tak ti mohu poslat link na tu sochu, ta druhe je jen digital only DLC verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Září 14, 2014 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2014 Měl by někdo zájem o tento artbook a soundtrack? http://i.imgur.com/gvPwOXW.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts