Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno (upraveno)
Je to blázinec :D

Jinak....nějaké info o the order? Už se to blíží :)

Release je 20/2/2015 a zatím tam je uvedeno, že dodání mezi 24/2 - 26/2/2015 :)

No a taky už mám potvrzené Borderlands Claptrap edice pro PS4, dodání mezi 19/2 - 7/3/2015. Takže i tato objednávka by měla být vykrytá :)

Upraveno uživatelem drak3go
Odesláno
[ATTACH=CONFIG]27903[/ATTACH]

Tak je to tady :( většina na prodej, navrhněte cenu do zprávy, pokud bude něco zájem :(

ja jsem uz taky pulku veci dal pryc a nechal jsi jen to cenne,co jsem shanel hrozne dlouho.

Az vyridis vse potrebne v zivote,tak se k tomu stejne casem vratis. Sam u sebe tedka vidim,ze jsem behem ledna vycerpal na baraku dve rocni investice do CE

Odesláno

Tak je to tady :( většina na prodej, navrhněte cenu do zprávy, pokud bude něco zájem :(

"Ono je vždycky něco na úkor něčeho a postupem času se priority mění..."

Tuto větu jsem před nedávnem slyšel od jedné bývalé moc blízké osoby a bohužel je to realita života.

EDIT: Každopádně doufám že ti vše dopadne tak, jak si představuješ.

Odesláno

Jakým stylem ukládáte steelbooky? Poslední dobou se mi jich dost nakupilo a už mi pomalu dochází možnosti.. některý se začínají v té změti škrábat a nejsem z toho moc nadšenej. Chtěl jsem nakoupit ty folie od filmareny ale mám jednu nebo dvě doma z filmových steelů a ty folie prostě nesedí na dvd formát, kterých je většina.. nějaká rada?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu