Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

Tak to je snad všeobecně známej fakt, že hry pro NES jsou vůbec to nejdražší. Ale minimálně v ČR je nikdo nijak extra nesbírá, mám pár kousků v celkové hodnotě tak 30 000,- a znám jednoho člověk co vlastní poměrně dost her s cenovkou mojí celé NES sbírky ale to je tak všechno.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Je to blázinec :D

Jinak....nějaké info o the order? Už se to blíží :)

Release je 20/2/2015 a zatím tam je uvedeno, že dodání mezi 24/2 - 26/2/2015 :)

No a taky už mám potvrzené Borderlands Claptrap edice pro PS4, dodání mezi 19/2 - 7/3/2015. Takže i tato objednávka by měla být vykrytá :)

Upraveno uživatelem drak3go
Odkaz ke komentáři

Release je 20/2/2015 a zatím tam je uvedeno, že dodání mezi 24/2 - 26/2/2015 :)

No a taky už mám potvrzené Borderlands Claptrap edice pro PS4, dodání mezi 19/2 - 7/3/2015. Takže i tato objednávka by měla být vykrytá :)

A nějáké zprávy o XONE verzi? :)

Odkaz ke komentáři

[ATTACH=CONFIG]27903[/ATTACH]

Tak je to tady :( většina na prodej, navrhněte cenu do zprávy, pokud bude něco zájem :(

ja jsem uz taky pulku veci dal pryc a nechal jsi jen to cenne,co jsem shanel hrozne dlouho.

Az vyridis vse potrebne v zivote,tak se k tomu stejne casem vratis. Sam u sebe tedka vidim,ze jsem behem ledna vycerpal na baraku dve rocni investice do CE

Odkaz ke komentáři

Tak je to tady :( většina na prodej, navrhněte cenu do zprávy, pokud bude něco zájem :(

"Ono je vždycky něco na úkor něčeho a postupem času se priority mění..."

Tuto větu jsem před nedávnem slyšel od jedné bývalé moc blízké osoby a bohužel je to realita života.

EDIT: Každopádně doufám že ti vše dopadne tak, jak si představuješ.

Odkaz ke komentáři

Jakým stylem ukládáte steelbooky? Poslední dobou se mi jich dost nakupilo a už mi pomalu dochází možnosti.. některý se začínají v té změti škrábat a nejsem z toho moc nadšenej. Chtěl jsem nakoupit ty folie od filmareny ale mám jednu nebo dvě doma z filmových steelů a ty folie prostě nesedí na dvd formát, kterých je většina.. nějaká rada?

Odkaz ke komentáři

Zatím ne ale přemýšlím nad tím protože už mám pár stěělů, které bych rád vystavil ale holé je prostě na poličku nedám :) . Na kartonovky typu NES,SNES nebo N64 je to skoro povinnost ..alespoň na dražší kousky..A ano, leze to do peněz ale to sběratelství taky :)

Odkaz ke komentáři

Nakupoval nekdo uz tu Dying light collectorku?

Zkusenosti s obchodem?

// pridavam Dying light za prakticky normalni prodejni cenu i s Season passem http://www.amazon.co.uk/Dying-Light-Zombie-Edition-PS4/dp/B00D781HIG

Upraveno uživatelem Panther
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu