StefiCZ Odesláno Únor 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 Tak to je snad všeobecně známej fakt, že hry pro NES jsou vůbec to nejdražší. Ale minimálně v ČR je nikdo nijak extra nesbírá, mám pár kousků v celkové hodnotě tak 30 000,- a znám jednoho člověk co vlastní poměrně dost her s cenovkou mojí celé NES sbírky ale to je tak všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 5, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2015 (upraveno) Je to blázinec :D Jinak....nějaké info o the order? Už se to blíží :) Release je 20/2/2015 a zatím tam je uvedeno, že dodání mezi 24/2 - 26/2/2015 :) No a taky už mám potvrzené Borderlands Claptrap edice pro PS4, dodání mezi 19/2 - 7/3/2015. Takže i tato objednávka by měla být vykrytá :) Upraveno Únor 5, 2015 uživatelem drak3go Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Už dlouho jsem sem nic nepřidal, tak tady jsou fotky CoD AW Atlas edice Artbook o ničem, jeden z nejzbytečnějších co jsem viděl, ale steelbook je povedený a díky němu už mám kompletní Dutou :D serii na ps3/4 v plecháču. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 Máte někdo Press kit k Heavenly Sword? Zrovna jsem ho koupil v podstatě za hubičku. Sice nevím ještě v jak moc dobrým stavu bude ale vzhledem k tomu, že nevyšel asi ani na stovku je to celkem jedno :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2015 po dlouhe době i ja něco tedy :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Release je 20/2/2015 a zatím tam je uvedeno, že dodání mezi 24/2 - 26/2/2015 :)No a taky už mám potvrzené Borderlands Claptrap edice pro PS4, dodání mezi 19/2 - 7/3/2015. Takže i tato objednávka by měla být vykrytá :) A nějáké zprávy o XONE verzi? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 8, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Xone verzi mi zatím shipping nepotvrdili, ale věřím, že je to jen otázka času. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 jen pripominam,ze je moznost jeste predobjednat mortal kombat x CE, na xzone ps4 vyprodana a jrc ji jeste ma, xone samozrejme vzdy k dostani diky nizkemu poctu majitelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2015 Dneska sem zrovinka objednával na xko :) Jsem potěšen, že se nemusím přetahovat o svoje kolektorky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Tak je to tady :( většina na prodej, navrhněte cenu do zprávy, pokud bude něco zájem :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 9, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Cio se děje, špatně jsi se probudil? :blink2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Jop, a přestal snít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Rowan, nemáš nějaké CoD steelbooky? Kromě MW2 a Ghosts? Kdyžtak PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 [ATTACH=CONFIG]27903[/ATTACH]Tak je to tady :( většina na prodej, navrhněte cenu do zprávy, pokud bude něco zájem :( ja jsem uz taky pulku veci dal pryc a nechal jsi jen to cenne,co jsem shanel hrozne dlouho. Az vyridis vse potrebne v zivote,tak se k tomu stejne casem vratis. Sam u sebe tedka vidim,ze jsem behem ledna vycerpal na baraku dve rocni investice do CE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepcaHlina Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 smazat smazat prosim :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepcaHlina Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 [ATTACH=CONFIG]27903[/ATTACH]Tak je to tady :( většina na prodej, navrhněte cenu do zprávy, pokud bude něco zájem :( COOL !! but .. will it blend..? :party::cheesygrin: .. sbirka pekna ale v zivote sou mnohem dulezitejsi veci nez par kusu plastu .) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2015 Tak je to tady :( většina na prodej, navrhněte cenu do zprávy, pokud bude něco zájem :( "Ono je vždycky něco na úkor něčeho a postupem času se priority mění..." Tuto větu jsem před nedávnem slyšel od jedné bývalé moc blízké osoby a bohužel je to realita života. EDIT: Každopádně doufám že ti vše dopadne tak, jak si představuješ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gorerated Odesláno Únor 10, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2015 Paradni sbirka, zkus mi napsat jake mas steelbooky, mozna bych nejake vzal. Mam ted doma na ♥♥♥♥♥ net takze ta fotka se mi vcera nechtela ani poradne zobrazit a mel jsem ji jev te zmensenine :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 11, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2015 Jakým stylem ukládáte steelbooky? Poslední dobou se mi jich dost nakupilo a už mi pomalu dochází možnosti.. některý se začínají v té změti škrábat a nejsem z toho moc nadšenej. Chtěl jsem nakoupit ty folie od filmareny ale mám jednu nebo dvě doma z filmových steelů a ty folie prostě nesedí na dvd formát, kterých je většina.. nějaká rada? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_nkw=steelbook+protector+case&LH_PrefLoc=2&_arm=1&_armm=63&_ruu=http%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fsch%2Fi.html%3F_from%3DR40%26_sacat%3D0%26_nkw%3Dsteelbook%2Bprotector%2Bcase%26_arr%3D1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Tohle mít na všechny moje steely, tak se z těch peněz asi podělám.. Navíc bych tam nenacpal tlusťochy jako Dragon Age, Gears of War atd. ale plánuju ty plastovky na kompletní gameboy/NES hry. Btw. Ty to používáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Zatím ne ale přemýšlím nad tím protože už mám pár stěělů, které bych rád vystavil ale holé je prostě na poličku nedám :) . Na kartonovky typu NES,SNES nebo N64 je to skoro povinnost ..alespoň na dražší kousky..A ano, leze to do peněz ale to sběratelství taky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 Pokud někdo shání Dying Light Edycja Kolekcjonerska pro ps4, tady je skladem (částečně cz eshop) http://www.k24.cz/product/255744/Elektronika/Herni_zona/Dying_Light_Edycja_Kolekcjonerska_PS4_.html?product_code.=PCGRADYINGLIGHTPS4K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 (upraveno) Pokud by někdo chtěl mám tu na prodej obsah Dedsec edice Watch Dogs is krabicí a samotnou figurku. Než to vrhu na auko. Upraveno Únor 12, 2015 uživatelem Hráč123 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Únor 12, 2015 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2015 (upraveno) Nakupoval nekdo uz tu Dying light collectorku? Zkusenosti s obchodem? // pridavam Dying light za prakticky normalni prodejni cenu i s Season passem http://www.amazon.co.uk/Dying-Light-Zombie-Edition-PS4/dp/B00D781HIG Upraveno Únor 12, 2015 uživatelem Panther Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts