Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

Odesláno (upraveno)

no prave u nich je to strasne random. To jako kdyz prodavali pana prstenu s trollem. Nekdo mel verzi se steelbookem a nekdo ne.

Tak on ten rozdil v limitce je fakt ten privesek,ale ja chci tu krabici hlavne. O hru mi az tak nejde, tu mam ve steelbooku

Edit: tak herni svet pouzili nazev od distributora a ten si na tom trva. Sami si pak nasli,ze to limited edice neni a uz to dali z netu. Jinak super jednani jako vzdy primo s majitelem. Sam mi rikal,ze bohuzel muj dotaz vyrizoval studentik no,ktery to resil podle toho distributora.

Upraveno uživatelem headhot
Odesláno (upraveno)

jak jsem vam psal,ze batman bude fakt propadak a je to tu. Jen doufejte,ze zmenili design te sosky, protoze nic tak hnusneho jste nevideli. To i witcher face je master piece:D

ty diskuze jsou husty a jeste ty prodany kusy na ebay,co nejsou refundovat. Myslim,ze timto dilem asi batman skonci, ten hate je fakt opravneny.

Tak vetsina z vas je tedka o par tisic bohatsi a muze si koupit nejakou jinou kravinu na ebay a to se vyplati:)

Upraveno uživatelem headhot
  • Moderators
Odesláno

Je fakt, že tohle museli vědět mnohem dřív než teď pár dnů před vydáním (i když zase klidně mohli zkoušet do poslední chvíle vyladit detaily, takže i takto napnutý termín je možný), ale co se na to podívat z druhé strany - ten sériově vyrýběný model nedosahoval požadovaného standardu Tri-force prototypu a tak se vydavatel WB rozhodl tu edici prostě odvolat. Je spousta vydavatelů, kteří by za vidinou zisku něco takového vůbec neudělali a bez ohledu na kvalitu obsahu by to prostě vydali stůj co stůj (ani nemusíme chodit daleko, mnozí o takových edicích víme a i je máme). A komu z vás by se líbilo utratit v řádu 4.000 Kč za edici na kterou jste se těšili a pak zjistit, že uvnitř je laciný plastový šunt co není hoden ani kvality dětské hračky? Umíte si představit ten hate potom?

Takže z náhledu na danou věc musím říct, že za mě má WB palec nahoru.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu