Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Sběratelé HER :)

Recommended Posts

• Odpovědi 7,8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

kusu bylo opravdu a proto se to stahlo, jen by me zajimalo,jestli nekomu psali,ze mu to rusi. Jinak originalky verim,ze nektere kusy mit budou, casto to tam maji vystavene dost dlouho i kdyz je pak nemaji.

Jinak link na jrc jsem zde hazel,kazdy mel stejne moznosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Co se dívám, tak na GAME v UK lze taky ještě předobjednat :)

Nevím ale jak s těmi dodatečnými bonusy (Pip boy Bobblehead a tričko), o tom nic nepíší, ani mně do objednávky včera nenapsali jestli tyhle extras na mě ještě zbydou. Snad jo.

Odkaz ke komentáři

tak herni svet opet zklamal. Objednal jsem si Kingdom Hearts 2.5 HD remix Limited edition a jeste jsem se jich ptal,jestli je to opravdu limitovana edice a popsal jsem vse a oni ano a prisla obyc verze.

Nekdy si clovek pripada,jak kdyz jedna z retardy. Takze zase zbytecna reklamace

Odkaz ke komentáři

no prave u nich je to strasne random. To jako kdyz prodavali pana prstenu s trollem. Nekdo mel verzi se steelbookem a nekdo ne.

Tak on ten rozdil v limitce je fakt ten privesek,ale ja chci tu krabici hlavne. O hru mi az tak nejde, tu mam ve steelbooku

Edit: tak herni svet pouzili nazev od distributora a ten si na tom trva. Sami si pak nasli,ze to limited edice neni a uz to dali z netu. Jinak super jednani jako vzdy primo s majitelem. Sam mi rikal,ze bohuzel muj dotaz vyrizoval studentik no,ktery to resil podle toho distributora.

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

jak jsem vam psal,ze batman bude fakt propadak a je to tu. Jen doufejte,ze zmenili design te sosky, protoze nic tak hnusneho jste nevideli. To i witcher face je master piece:D

ty diskuze jsou husty a jeste ty prodany kusy na ebay,co nejsou refundovat. Myslim,ze timto dilem asi batman skonci, ten hate je fakt opravneny.

Tak vetsina z vas je tedka o par tisic bohatsi a muze si koupit nejakou jinou kravinu na ebay a to se vyplati:)

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

• Moderators

Je fakt, že tohle museli vědět mnohem dřív než teď pár dnů před vydáním (i když zase klidně mohli zkoušet do poslední chvíle vyladit detaily, takže i takto napnutý termín je možný), ale co se na to podívat z druhé strany - ten sériově vyrýběný model nedosahoval požadovaného standardu Tri-force prototypu a tak se vydavatel WB rozhodl tu edici prostě odvolat. Je spousta vydavatelů, kteří by za vidinou zisku něco takového vůbec neudělali a bez ohledu na kvalitu obsahu by to prostě vydali stůj co stůj (ani nemusíme chodit daleko, mnozí o takových edicích víme a i je máme). A komu z vás by se líbilo utratit v řádu 4.000 Kč za edici na kterou jste se těšili a pak zjistit, že uvnitř je laciný plastový šunt co není hoden ani kvality dětské hračky? Umíte si představit ten hate potom?

Takže z náhledu na danou věc musím říct, že za mě má WB palec nahoru.

Odkaz ke komentáři

Nemáte někdo info, co znamená limitovaná u té verze PS+batman http://www.jrc.cz/hra_ps4_playstation_4_konzole_500_gb_batman_arkham_knight_limitovana_edice

Nenašel jsem nikde info, jak moc zajímavý sběratelský kus to bude. Byť provedení až tak extrémně zajímavé není.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu