Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

draku, ale ta jelite edice má jakousi pobouchanou krabicu, nestalo se senometu při přepravě nic? Nebo ještě lépe, přežili okolo se nacházející balíky? :lol:

U tebe je to jasne, ale co my? Obyčejní lidé? :D kua drat

Realy? Obyč people? :D

EDIT:

Kdyby jste se někdo chtěl zbavit limitky Infamous Second Son Hero Edition na PS3, tak se ozvěte.

Kterou myslíš? Hero edice byla jen u InFamous2, novou mají na gameexpresu za 899czk http://www.gameexpres.cz/hra-pro-playstation-3-infamous-2-hero-edition-p-12989.html

U InFamous SS pro ps4 byla buď speicálka s kulichem nebo sběratelka, kde byly oproti speciálce navíc ještě pochva na krabičku ve tvaru džínsky a pár samolepek a placek. Ty už dle tety herueky naše eshopy nenabízejí

Upraveno uživatelem Mandaz
  • Odpovědi 7.8k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Přidané obrázky

• Moderators
Odesláno

Ony ty fotky jak už to bývá zkreslují, ve skutečnosti potlučená krabice není, jen má místy takové ty klasické "folded cardboard" (rýhy v kartonu). To je další věc. Těžko říct, jestli to vznikne přepravou, anebo to už takhle berou do pazour skladníci. Každopádně pokud se nebudou konzole balit tak, jak bych je balil já sám, tak nikdy nebude možné vyloučit riziko, že se tomu při přepravě něco stane. Zvlášť když zabalí konzoli jen do smršťovací fólie a pošlou tak, aníž by ji vložili do přepravní kartonové krabice, no to by mě čerti brali :blejt:A reklamovatelné to samozřejmě není. Je jasné, že bych byl mnohem raději za naprosto bezchybný stav i vnější krabice konzole, ale to je skoro utopie v našich podmínkách. Mnohdy i když příjdeš do prodejny si konzoli převzít osobně, stav krabice už není 100%. Jo není to žádná sranda tahle úchylka :cheesygrin:

Paradoxně v nejlepším, a vlastně TOP stavu bez sebemenší mikro trhliny mám obě 20th Aniversary Edice PS4, jednu jsem si osobně vyzvedával v JRC a druhá šla z USA poštou, letadlem, celnicí, poštou, .... No není to paradox? :roll:

Jinak abych ti odpověděl - Xbox One Elite v naprostém pořádku (proto název Elite), olověné stínění, co vezl řidič položené hned vedle, bylo poněkud potlučené a mramorová deska, co ležela pod konzolí, tak byla na dvou místech zlomená :D

Odesláno

Nikoliv, není to paradox, protože prostě nadstroj :D

K balení zásilek, osobně jsem zvládl poslat tetě do ameriky k šedesátinám litr a půl slivovice ve speciální skleněné flašce. Byla ve tvaru houslí, bylo u ní i šest štamprlí a došla jí bez poškození. Ale objednávala si na oslavu i basu šampaňského ze sousedního státu a z devíti flašek měla šest rozbitých (asi potkaly po cestě nějaké jelite) :lol:

Odesláno (upraveno)

Taková blbůstka pro sběratelé accesories pro ps4 :) https://dubai.dubizzle.com/classified/gaming/gaming-systems/sony-playstation-4/2016/1/27/-unwanted-gift-hori-ps4-hd-lcd-monitor-urg-2/?back=ZHViYWkuZHViaXp6bGUuY29tL2NsYXNzaWZpZWQvZ2FtaW5nLz9wYWdlPTI%3D&pos=33

HORI přenosný display...

///EDIT by drak3go: Já už viděl unboxing co dělal erek teď jak nechodí k temu holičovi :D -

Upraveno uživatelem drak3go
Odesláno

Se s tím Mirror's Edge asi zesrali na holé záda ! Jsem rád že jsem to zrušil, protože za tuhle cenu bych jim ještě nekřesťansky nadával !! V poměru třeba k Zaklínači je to vyloženě výsměch. První díl pro ně byl prodejně propadák ( I když se přes milion dostal ) a s druhým dílem se to asi rozhodli zabít a nasrat hráče úplně. Mirror's Edge je pro mě srdcovka, ale už jen z principu to nebudu předobjednávat ani normoš edici a koupím to za nějakou bazarovku až po čase :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu